<<  назад

Береги, береги, берег цей і той,
Між ними річка - мого життя...

Романс, завдовжки в відпустку ...

Днів: 14, без нічних переїздів
Львів - Кьольн - Брюсель - Північне узбережжя Бельгії (3 ночі) - Париж - Узбережжя Іспанії (3 ночі) - Лазурний Берег (1 ніч) - Канни - Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Бельгія
Німеччина
Польща
Франція

Самий хороший тур для сімейного відпочинку!!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Незвичне поєднання:
Північні аристократи в полоні Південної пристрасті


3 ночі на курортах Північного моря!
3 ночі на морі в Іспанії!
У цьому турі ми: Познайомимося з простотою і сердечністю Кьольна.
Спробуємо смак солодкого шоколадного життя в Брюгге.
Побуваємо в місті благородних мушкетерів - Парижі.
Під аккомпонимент фламенко відчуємо іспанську пристрасть.
Відчуємо себе щасливими людьми на Лазурному Березі.


А ще: Будемо радіти сонцю, морю і життю ...

День 1.

Львів

 Увага! Місце відправлення в тур комплекс «Термінал А». «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. До комплексу «Термінал А» курсує безкоштовний трансфер від ж.д. вокзалу.
Детально маршрут Ви знайдете в Інфолист.
10:00 Відправлення в тур з комплексу «Термінал А». Переїзд по території Польщі, Чехії.
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Кельн

 Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Екскурсія "Кельн - золото Рейну ". Розташований на землях Північного Рейну - Вестфалія Кельн - це одне з найстаріших міст Німеччини, четверте за величиною місто країни, найбільший культурний і економічний центр, столиця знаменитого карнавалу. Вільний час. Екскурсії на вибір:
Пивний тур по Кельну (30Є/деті до 16років без дегустації 10Є). Кожен сорт кельнського пива має власний, індивідуальний смак і закріплений за окремою пивницею. Екскурсія з дегустацією.
«Героїні, святі і відьми. Жінки 2000 -річного Кельна » (23Є/деті до 12років 10 €). До них відносяться засновниця Кельна - римська імперіатриця Агрипина, свята Урсула та інші. З історією дивовижних Кельнських жінок ми познайомимо Вас під час екскурсії по Кельну.
«Солодкі пригоди» (23Є/діти до 12р 13Є). У музеї шоколаду ми познайомимося з процесом виготовлення шоколаду. Дегустація самих різних сортів шоколаду. Поселення в готель на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Кельн День 2 - Кельн День 2 - Кельн День 2 - Кельн
День 3.

Брюссель

 Сніданок. Переїзд в Брюссель.
Бельгія.... Це незліченна кількість художніх скарбів і чарівних мальовничих містечок, це малиновий дзвін, діаманти, брюссельська капуста і «Пісяючий хлопчик», а ще - Брейгель і Рубенс... Нас запрошує столиця Бельгії - Брюссель. Виникло місто на березі річки Зенне і через століття, пройшовши кривавими шляхами хрестових походів, переживши чуму, голод і війни, місцевий народ врешті-решт заспокоївся, пофарбував свої будиночки в різні кольори і зажив собі спокійно і щасливо. Вільний час. Можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Шоколадна пригода" (38Є/30Є) Саме бельгійцям належить першість у винаході шоколадних цукерок. "Великий Атом і Маленька Європа " (36Є/30Є). Брюссельський Атоміум не менше відомий, ніж Ейфелева вежа в Парижі. Переїзд на морське узбережжя Бельгії. Ночівля на території Бельгії.

День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель
День 4.

Амстердам

 Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
Сьогодні ми познайомимося з узбережжям Північного моря Бельгії. Морські курорти Бельгії відомі своєю елегантністю, широкими піщаними пляжами, дюнами і нежарким літом. Це справжній рай для відпочиваючих, що віддають перевагу приморському клімату і прохолодній температурі води. Можливість відвідування Аквапарку в містечку De Haan (вхідні квитки оплачуються додатково). Тут під скляним куполом цвітуть тропічні орхідеї і прекрасно почуваються фінікові пальми.
АБО Багатоликий Амстердам - місто контрастів (дорослі - 60 € / діти до 12 років - 30 €). Нідерланди - незабутня країна, де є відпочинок і розваги на будь-який смак... Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто контрастів - Амстердам. Ночівля на території Бельгії.

День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам
День 5.

Гент - Брюгге

 Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
Запрошуємо на екскурсію "Середньовіччя на яву" (46Є/30Є). З міста Гент розпочнеться наша мандрівка на північний захід Бельгії, з Брабанта у Фландрію. Старовинний Гент - це справжній музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт при злитті річок Ліс і Еско. Величний Брюгге, яскравий і доброзичливий, він привітно відкриває свої двері... Повернення на курорт. Ночівля в готелі на території Бельгії.

День 5 - Гент - Брюгге День 5 - Гент - Брюгге День 5 - Гент - Брюгге День 5 - Гент - Брюгге
День 6.

Париж

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Париж.
"Побачення з Парижем". Нас чекають: площа Конкорд, сади Тюлері, величний Лувр, найкрасивіших театрів світу - Гранд Опера, Бульвар Капуцинів, і в завершенні сама поетична церква в Парижі - Мадлен !!! Побачивши всю цю красу, розуміємо що Париж - казковий скриню шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами ... і це прекрасно !!! ....
Прогулянка по таємничій Сені (Дорослі 13 € / діти до 12 років 10 €). Краса мостів, велич будівель, Нотр Дам...
"Легендарний Монмартр " (18 / 10 €). Це найвідоміший пагорб Парижу, увінчаний короною - собором Секр Кер, це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижу.
Поселення в готель. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23:00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан... Самостійне повернення в готель. Ночівля на території Франції.

День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж
День 7.

Париж

 Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія по " Латинському кварталу " (23 € / 13 €). Почнемо нашу подорож від Пантеону. Старовинні вулички, сувенірні крамнички, книжкові магазини органічно вписуються в атмосферу кварталу. "Енциклопедія століть - Лувр" (38 € / 18 €). Наш екскурсовод запрошує у Світ Мистецтва, світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут виставлені шедеври Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Рафаеля... Відвідування музею Фрагонар.
Французькі духи- елітні і вишукані. Напевно, немає в світі жінки, яка не мріяла б стати власницею заповітного флакончика. Пропонуємо відвідати одні з кращих парфумерних магазинів Парижа Benlux або Kams і придбати приємний сувенір для себе коханої. Транзитний нічліг на території Франції.

День 7 - Париж День 7 - Париж День 7 - Париж День 7 - Париж
День 8.

Барселона

 Сніданок. Переїзд в Іспанію. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч із сонцем, хорошою кухнею і іспанськими винами, з гостинністю і радістю життя. Поселення в готель на одному з курортів Середземного моря Іспанії. Вечірні розваги. Відвідування « Фламенко - Шоу» (дорослі -38 € / 30 €). Повернення на курорт. Ночівля на території Іспанії.

День 8 - Барселона День 8 - Барселона День 8 - Барселона  
День 9.

Барселона

 Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
"Барселона - місто, що змушує посміхатися " (43 € / 30 €). Барселона – дивовижне за красою місто, багато чудес які створені великим чарівником Гауді. У тому, що в міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся... Вільний час. Нижче наведені екскурсії можна відвідати на вибір, але тільки при придбанні екскурсії в Барселону : "Магія Готичного кварталу" (дорослі - 18 €, діти до 12 років - 10 €). У кожного міста є свої секрети : великі і маленькі, хороші і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за плином життя міста, за зміною поколінь.
" Гауді і його творіння " (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найменших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель - місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель...
Музей футбольного клубу « Барселона», а також легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії (33 € / 30 €). Повернення на курорт. Ночівля на території Іспанії.

День 9 - Барселона День 9 - Барселона День 9 - Барселона День 9 - Барселона
День 10.

Монсеррат - Фіґерас

 Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
«Дорога до небес – Монтсеррат» (Дорослі 60 € / діти до 12 років 30 €). Недалеко від Барселони є священне місце - гора Монтсеррат. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - чорної діви Монтсеррат. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюче чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою...
Для всіх бажаючих екскурсія "Життя одного генія" (60 € / 30 €). Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми наче раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая - Болтая. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Повернення на курорт. Ночівля на території Іспанії.

День 10 - Монсеррат - Фіґерас День 10 - Монсеррат - Фіґерас День 10 - Монсеррат - Фіґерас День 10 - Монсеррат - Фіґерас
День 11.

Канни - Антіб

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Франції.
Лазурний Берег створений для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був... Нас чекають Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн «Життя - це свято ». Саме час заглянути на це свято...... Зірки, і нічого, крім зірок... Запрошуємо на екскурсію " Великий Лазурний Пиріг " (38 € / 18 €). Починаємо знайомство зі старовинного містечка Антіби. Потім зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, що з'єднує закохані серця - нас запрошує Сан Поль де Ванс ! Місто пишається своєю красою, середньовічною архітектурою і особливою любов'ю жителів ! Сан Поль де Ванс притягує, наче магніт...Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 11 - Канни - Антіб День 11 - Канни - Антіб День 11 - Канни - Антіб День 11 - Канни - Антіб
День 12.

Монако

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час для відпочинку на Лазурному Березі.
Для бажаючих Красуня- Ніцца і Князівство Монако (48 € / 30 €). Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Сьогодні нас підкорить панорама біля підніжжя середньовічного містечка Ез, ми відвідаємо завод Фрагонар, нас запросить. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя. Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. Море, сонце, яхти, казино, розкішні готелі та ресторани... Ночівля на території Італії.

День 12 - Монако День 12 - Монако День 12 - Монако День 12 - Монако
День 13.

озеро Гарда - Верона

 Сніданок. Переїзд по території Італії.
Запрошуємо всіх бажаючих на " Благословенне Озеро Гарда " (Вхідні квитки самостійно). Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії! Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію півночі. Для бажаючих екскурсія "Верона - столиця закоханих " (18 € / 10 €). Сьогодні перед нами відкриються « Ворота Італії ». Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного.... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як у героїв Шекспіра.... Переїзд до Австрії. Ночівля.

День 13 - озеро Гарда - Верона День 13 - озеро Гарда - Верона День 13 - озеро Гарда - Верона День 13 - озеро Гарда - Верона
День 14.

Львів

 Сніданок. Повернення в Україну.
Прибуття до Львова приблизно в 20:00.

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом євро класу
• Супровід гіда-організатора за маршрутом
• Проживання по маршруту готель 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +25€.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Доплата за одномістне розміщення:
+ 292 € - Стандартні дати.
• Туристи , які подорожують одні , можуть бути розміщені в тримісних номерах!
Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення .
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть .
Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки , де буде можливість придбати
гарячі напої в кафе , авто грилях і т.д.
Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.