UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Береги, береги, берег цей і той,
Між ними річка - мого життя...

Щоденники закоханих у сонце…

Днів: 18, без нічних переїздів
Львів - Вюрцбург - Діжон - Сан-Себастьян - Порту - Назаре - Обідуш - Лісабон - Мадрид - Ллорет де Мар - Марсель - Ніцца - Генуя - Любляна - Львів
Іспанія
Польща
Португалія
Словенія
Франція

Тур для тих, хто хоче: Пізнати романтичні дороги Німеччини!
Здійснити подорож винними регіонами Франції!
Вивчити таємниці Сан- Себастьяна!
Відвідати Північну столицю Португалії Порту, Вітряний мис Рока, місто наречених Обідуш, рибальське селище Назаре, Гірське містечко Сінтра!
Зазирнути в гості на Лазурний берег!
Послухати душевне Фаду і станцювати запальне Фламенко!

І відпочити на МОРІ!!!

День 1.

Львів

 СУБОТА
Увага! Місце відправлення в тур комплекс Термінал «А». Термінал «А» НЕ знаходиться на території вокзалу. До комплексу «Термінал А» курсує безкоштовний трансфер від ж.д. вокзалу.
Детально маршрут Ви знайдете в Інфолисті.
10:00 Відправлення в тур з комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі, Чехії.
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Вюрцбург

 НЕДІЛЯ
Сніданок. Переїзд у Німеччину.
Сьогодні нас чекає " Романтична дорога замків . Ми відвідаємо старовинний Вюрцбург - батьківщину франконського вина. Вузенькі вулички з гостроверхими будинками, проведуть нас від міської Ратуші і собору Св.Климента до резиденції Вюрцберзьких єпископів, яка за своєю красою не поступається Шенбруну і Версалю. Зі старого міста, перейшовши кам'яний міст, ми опинимося біля підніжжя пагорба, на якому, як вартовий міста, височить могутня фортеця Маріенберг. Скрізь панує атмосфера гармонії і безтурботності...
Розміщення в готелі на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Вюрцбург День 2 - Вюрцбург День 2 - Вюрцбург  
День 3.

Діжон - Бон

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Переїзд у Францію.
Франція країна дивовижна, різноманітна і багатолика ....
Переїзд в Бургундію. Ласкаво просимо в Бургундію, країну знаменитих вин Жевре- Шамбертен, Поммар, Романе- Конті і Монтраше . Це край виноградників, безтурботних містечок і дахів з глазурованою кольоровою черепицею . Вечірня прогулянка " Діжон - місто Бургундських герцогів і вин. Діжон знаходиться в зеленому кільці пагорбів і виноградників, це місто прекрасної старовинної архітектури, в ньому десятки палаців і храмів. Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Золоті схили Бургундії " ( 60 € / діти до 12 років 30 €). Бургундія - найстаріша провінція Франції. Ми прямуємо в бік столиці Бургундських вин - місто Бон. Тут розташовані найвідоміші виноробні господарства, де виробляються безцінні марки великих бургундських вин : Жевре- Шамбертен, Вон - Романе, Нюї -Сен -Жорж. Бон - середньовічне містечко. Воно повністю збереглося за своєю фортечною стіною. Переїзд в Епуасс. Містечко , відоме на весь світ виробництвом однойменного сиру. У нас попереду - незабутні пригоди .... Поселення в готель на території Франції. Ночівля на території Франції.

День 3 - Діжон - Бон День 3 - Діжон - Бон День 3 - Діжон - Бон День 3 - Діжон - Бон
День 4.

Сан-Себастьян

 ВІВТОРОК
Сніданок . Виселення з готелю. Переїзд в Країну Басків. Вільний час для відпочинку на морі.
Для бажаючих: Країна Басків - літня столиця Іспанії - місто Сан- Себастьян ( 18 € / діти до 12 років 10 €). Воно розташоване навпроти Біскайської затоки і оточене зеленими горами. Сан- Себастьян - один з найбільш елегантних і фешенебельних морських курортів Іспанії, це місто з рисами вишуканост, відмінного смаку й витонченості. Гармонія і жодної зайвої деталі -таке місто басків з прохолодною вологою погодою, з повітрям, що нагадує морський коктейль, і з дивно чистими вулицями. Старовинна архітектура, сучасні комплекси, мов намальовані строкаті житлові квартали, прекрасні піщані пляжі і природа не дадуть нудьгувати нам в цьому чудовому місті.
Поселення в готель на території Іспанії. Ночівля.

День 4 - Сан-Себастьян День 4 - Сан-Себастьян День 4 - Сан-Себастьян День 4 - Сан-Себастьян
День 5.

Памплона

 СЕРЕДА
Сніданок. Вільний час для відпочинку на морі.
Для бажаючих " Життєва енергія " ( 60 € / 30 €). Іспанія. Корида, древні собори, танці, яскраві жіночі спідниці. Все це ми зможемо побачити, відвідавши Памплону. Памплона - столиця автономної області Наварра. Місто з давніми традиціями зараз досить сучасне, в ньому дивно гармонійно вплетена канва історії, представлена готичними соборами, бароковими будівлями і новітніми будівлями. Ми почуємо про історію виникнення одного з найбільш старовинних міст Іспанії і пройдемо по Старому Місту, познайомимося з основними пам'ятками історичної частини Памплони. Переїзд до столиці Країни Басків місто Віторія- Гастейц. Історичний центр міста розташований на високому пагорбі. У самому серці старих кварталів знаходиться церква Сан -Мігель з встановленою над входом статуєю Білій Діві - покровительки міста.
Ночівля на території Іспанії.

День 5 - Памплона День 5 - Памплона День 5 - Памплона День 5 - Памплона
День 6.

Порту

 ЧЕТВЕР
Ранній сніданок. Переїзд у Португалію.
Не так багато місць залишилося на Земній кулі, де збереглася первозданна природа, і де б так дбайливо населення зберігало свої національні звичаї. Саме яскраве і запам'ятовується місце Португалії - це місто Порту. Саме Порту подарував назву країні Португалія, адже колись він був столицею країни. Від нього ж отримав свою назву напій портвейн. Екскурсія «Порту - північна столиця Португалії». Порту дасть нам можливість відчути дух істиної Португалії. Порту старовинне місто, жваве і пристрасне . Воно повне прекрасних будівель. Прогулюючись лабіринтом вузьких вуличок , між будинками , збудованими в стилі модерн і бароко, ми зможемо насолодитися пишністю і колоритом цього древнього міста. Воно нам обов'язково сподобається.... Вільний час . Для бажаючих: Можливість прокататися по річці Доуро і відвідати один з льохів з виробництва Портвейну ( дод. плата ). Скуштувати справжній портвейн і покататися на кораблику під шістьма міськими мостами, і пройти вздовж річки до океану ( дод. плата ).
Ночівля на території Португалії.

День 6 - Порту День 6 - Порту День 6 - Порту День 6 - Порту
День 7.

Гімарайнш - Брага

 П'ЯТНИЦЯ
Снідано . Вільний час в Порт . Для бажаючих екскурсії на вибір:
Екскурсія: «Тут народилася Португалія » ( 60 € / 30 €). Починається все з відвідин міста Гімараєш - колиски португальської держави. Тут знаходиться замок, заснований в 10 -му столітті. Місто Брага відомий своїми церквами і чудовими будівлями в стилі бароко.
Казка лісу « Бусако » ( 60 € / 30 €). З Порто прямуємо в знаменитий на всю країну район Байради. Тут серед пагорбів гірського хребта Серра- ду- Бусака в гущі заповідного лісу стоїть один з найпрекрасніших палаців Європи - Паласіо -ду- Бусака. У парку знаходиться невеликий музей «Монастир босоногих кармелітів ».
« Португальські вкусняшки ...» ( 38 € / 30 €). Виїзд на фамільну садибу XVII ст. найстаріших виробників самого знаменитого столового португальського вина - Зеленого. Дегустація напою буде супроводжуватися подачею двох видів сирів, вироблених в цьому маєтку. Вас також чекає відвідування виноробного музею, а потім прогулянка в тіні вікових буків і кедрів по мальовничому стародавньому саду.
Або « Провінційна Португалія...» ( 68 € / 30 €). Ерісейра, селище Жозе Франку, Мафра. Дегустаційний обід в ресторанчику - м'ясне родізіо. Ночівля на території Португалії.

День 8.

Назаре - Обідуш - Лісабон

 СУБОТА
Сніданок. Сьогодні нас чекає чудовий день.
Спочатку Назаре - рибальське селище з красивим пляжем. Тут можна побачити рибалок у картатих сорочках, ремонтуючих мережі, жінок у пишних багатошарових спідницях, які як у старі часи розкладають рибу для сушки. Старовинна церква, що знаходиться прямо в скелі, довгий час була притулком скульптури Діви Марії з Назарету, яка і дала ім'я селищу. Невеликий переїзд і ми в містечка Обідуш. Його називають ще "містом наречених", так як португальські королі любили привозити сюди на медовий місяць своїх обраних. Незліченні церкви і церкви, мальовничі дворики, старовинні стіни, яскраві квіти, що прикрашають кам'яні мостові - все це створює особливо, казковий настрій. Можливість спробувати «фірмовий » місцевий лікер « Жінжа » який подають в шоколадному стаканчику, який більше не скуштувати ніде, адже Обідуш - шоколадна столиця Португалії.
Переїзд в перлину міст Португалії, головний порт Піренейського півострова, саму західну з усіх європейських столиць - Лісабон. Оглядова екскурсія. Розташований на барвистих пагорбах в гирлі річки Тежу, на березі Атлантичного океану, місто з вузькими вуличками, церківками, палацами, музеями. Атмосфера міста проникнута сучасним духом, яскравим, легким, свіжим. Ми назавжди збережемо в пам'яті чудові спогади про дивовижний Лісабоні, який так не схожий ні на одну столицю світу. Лісабон називають містом мореплавців і відомих на весь світ пісень фаду. Вільний час. Можливість відвідати: « Вуличками Лісабону » ( дорослі 30 € / діти до 12 років 23 €). Нас чекає екскурсія історичною частиною міста. Вокзал Россіо, фунікулер Глорія, панорами районів Байру Альту, Байши, Карму, Шиаду. Прогулянка на старовинному трамвайчику пагорбами, огляд виду на Алфами, Фортеця Сан Жорж, Кафедральний собор і неповторна атмосфера. Ночівля на території Португалії.

День 8 - Назаре - Обідуш - Лісабон День 8 - Назаре - Обідуш - Лісабон День 8 - Назаре - Обідуш - Лісабон День 8 - Назаре - Обідуш - Лісабон
День 9.

Сінтра - Лісабон

 НЕДІЛЯ
Сніданок. Вільний час у Лісабоні. Можливість відвідати:
«Перлина Португалії - Синтра » ( 60 € / діти до 12 років 30 €). Місто і його пагорби усіяні казковими палацами і фантастичними віллами, чаруючи відвідувачів впродовж століть. Римляни зробили це місце культом поклоніння місяцю і назвали його "Синтія " на честь богині Місяця. За ними були маври, які побудували замок на пагорбі, палац, і кілька фонтанів по всьому місту. Відомий британський поет і мандрівник лорд Байрон писав, що місто "можливо, в усіх відношеннях є самим чудовим в Європі", називав його " славний Едем". Відвідування романтичної, повної загадок садиби Кинта Де Регалейра XVII століття. Потемнілий від часу і вологи палац, особливо романтично виглядає на тлі яскравої тропічної зелені. Вільний час. Можливість відвідати Національний Палац Так Віла ( вх квиток). Або з екскурсоводом відвідати Палац Пена ( вх квиток опл додатково). Найвідоміший палацово -парковий ансамбль Португалії. З яскравими різнокольоровими стінами, що суміщає в собі відразу декілька несумісних архітектурних стилів, палац, побудований королем Фердинандом II, напевно, є єдиним подібним спорудженням у всьому світі. Далі нас чекає Мис Рока - найзахідніша точка Європи. Серпантин гірської дороги виводить на вершину мису Рока, звідки відкриваються запаморочливі види на океан. Далі - Лісабонська Рів'єра. Кашкайш і Ешторіл - чудові курорти. Розкішні вілли, евкаліптові гаї, кращі пляжі центральній частині країни, одне з найвідоміших казино. Час для купання на морі. Повернення в Лісабон. Вечірні розваги «Про що плаче Фаду » ( дод. оплата ). Давайте проведемо вечір там, де перед нами запалять свічки, наллють келих вина і заспівають серцеву пісню. Пісні фаду - це португальська міський романс, який зворушує до сліз, розриває серце і душу на частини. Ночівля на території Португалії.

День 9 - Сінтра - Лісабон День 9 - Сінтра - Лісабон День 9 - Сінтра - Лісабон День 9 - Сінтра - Лісабон
День 10.

Лісабон

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час у Лісабоні.
« Красива легенда - Лісабон» ( 30 € / діти до 12 років 18 €). Район Лісабона - Белем тісно пов'язаний з історичними відкриттями. Звідси відправлялися принц Генріх Мореплавець, що зібрав першу закордонну експедицію, Фернан Магеллан, Васко да Гама, Христофор Колумб зупинявся тут. Нас чекає історія Монастиря Жеронімуш, Вежі Белем. Відвідування Національного музею Карет. Музей володіє однією з найбільш унікальних колекцій у світі. Ми побачимо Заморський сад зі ставками й водоплавними птахами. Недалеко від Заморського саду можна випити чашечку кави і покуштувати знамениті пушту де Белем - кошички з листкового тіста з заварним кремом і корицею.
АБО « Секрети Фатіми » ( дорослі 60 € / діти до 12 років 30 €). Ми зможемо побувати в одній з головних святинь Християнського світу, місці паломництва мільйонів людей з усіх куточків Землі. Величезна площа, гиганская Базиліка, історія, пов'язана з таким знаменитим і таким священним місцем для паломників. Повернення в Лісабон. Переїзд в Іспанію. Ночівля в Іспанії.

День 10 - Лісабон День 10 - Лісабон День 10 - Лісабон День 10 - Лісабон
День 11.

Мадрид

 ВІВТОРОК
Сніданок.
Екскурсія "Мадрид - серце Іспанії ". Нас чекає велична столиця, місто мрії, місто радості, романтики, мрій і фантазій. Оглядова екскурсія по Мадриду. "Мадрид і я – возносемось під звуки танго, парк Де Ретіро нам - любові манеж... Я віддаюся Мадриду без залишку... Без сліз...без обіцянок... Без надій... ". Вільний час в Мадриді.
Для бажаючих: " Таємниці Мадридського двору " ( дорослі - 38 € / діти до 12 років - 30 €). Нас запрошує Королівський Палац, внутрішнє оздоблення якого вражає своєю розкішшю. Мармур, стіни, оббиті шовком з декором створюють атмосферу імперської величі. Поселення в готель на одному з курортів Середземного моря Іспанії.
Ночівля на території Іспанії.

День 11 - Мадрид День 11 - Мадрид День 11 - Мадрид День 11 - Мадрид
День 12.

Барселона

 СЕРЕДА
Сніданок . Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсія:
"Барселона - місто, що змушує посміхатися " ( 43 € / 30 €). Барселона – дивовижне за красою місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. У тому, що в міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся... Вільний час. Всі нижче наведені екскурсії можна відвідати на вибір, але тільки при придбанні екскурсії в Барселону : "Магія Готичного кварталу" ( дорослі - 18 € , діти до 12 років - 10 €). У кожного міста є свої секрети : великі і маленькі, хороші і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за плином життя міста, за зміною поколінь " Гауді і його творіння " (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найменших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель - місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель...
Вечірні розваги. Відвідування « Фламенко - Шоу» ( дорослі -43 € / 30 €). Ночівля на території Іспанії.

День 12 - Барселона День 12 - Барселона День 12 - Барселона День 12 - Барселона
День 13.

Монсеррат

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсії:
" Дорога до небес - Монтсеррат " (Дорослі 60 € / діти до 12 років 30 €). Недалеко від Барселони є священне місце - гора Монтсеррат. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - чорної діви Монтсеррат. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою...
Для всіх бажаючих екскурсія " Життя одного генія" ( 60 € / 30 €). Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми наче раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая - Болтая. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого столітт.
Повернення на курорт. Ночівля на території Іспанії.

День 13 - Монсеррат День 13 - Монсеррат День 13 - Монсеррат День 13 - Монсеррат
День 14.

Марсель

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Переїзд у Францію.
«Місто, відкрите світу-Марсель». Дивовижне місто, засноване більше 26 століть тому, по праву вважається найстарішим у Франції. Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези. То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям. Екскурсія по місту. Поселення в готель на Лазурному Березі. Відпочинок на морі. Ночівля на території Франції.

День 14 - Марсель День 14 - Марсель День 14 - Марсель День 14 - Марсель
День 15.

Ніцца - Монако

 СУБОТА
Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих екскурсії:
Ах, цей Лазурний Берег- синонім блиску, краси і нескінечного задоволення... Переїзд у Красуню - Ніццу. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Нас чекає Англійська набережна, знаменитий готель " Негреско ", блакитно - блакитне небо над червоними черепичними дахами Старого міста, запахи і смаки ринків - все це Ніцца, столиця Лазурного Берега. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве тепле море, гомінкі площі і тихі вулички. Для бажаючих вечірня екскурсія " Розкіш і краса " (Дорослі 46 € / діти 30 €). Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя.... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя. Там на вулиці можна зустріти естрадних зірок і спортивних чемпіонів. Ночівля на території Франції.

День 15 - Ніцца - Монако День 15 - Ніцца - Монако День 15 - Ніцца - Монако День 15 - Ніцца - Монако
День 16.

Генуя

 НЕДІЛЯ
Сніданок.
Екскурсія " Морська республіка Генуя ". Розкішна столиця Лігурії, місто з неповторною атмосферою і багатовіковою історією ! Часто Геную порівнюють зі старовинним театром .... партер - колоритний порт, який оточують ложі - палаци, а з найближчих пагорбів міські квартали спускаються амфітеатром просто до затоки! Минуле Генуї вражає - тут віє історією і величчю ! Вільний час. Для бажаючих:
"Життя видатних генуезців Христофора Колумба і Ніколо Паганіні " ( 18 € / 8 €). Ми відвідаємо місця, пов'язані з життям двох видатних генуезців: першовідкривача Америки - Христофора Колумба і генія музики - Ніколо Паганіні. Переїзд по Італії. Ночівля на території. Ночівля на території Італії.

День 16 - Генуя День 16 - Генуя День 16 - Генуя День 16 - Генуя
День 17.

Любляна - Блед

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Переїзд в Словенію.
Оглядова екскурсія «Привітна Любляна - затишна і мила». Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні - Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Словенці і звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.
У вільний час рекомендуємо екскурсію « Чари гірського озера Блед» ( дорослі - 38 € , діти до 12 років - 30 €). Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про неї піклуватися і берегти! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. Повернення в Любляну . Переїзд до Угорщини. Ночівля.

День 17 - Любляна - Блед День 17 - Любляна - Блед День 17 - Любляна - Блед День 17 - Любляна - Блед
День 18.

Львів

 ВІВТОРОК
Сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття у Львів орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії .
• Рекомендовані програми .
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди , вечері, сувеніри) .
• !!! У місті введено податок (міський податок) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро/ніч.
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +25€
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян , звільнених від оплати Консульського збору за договором про спрощення візового режиму. Пенсіонери , діти до 18 років , студенти денного стаціонару до 21р.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/tour-doc.php/country_id/10

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
Доплата за одномісне розміщення + 375 євро/ Тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В українському паспорті.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях т.д
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638