UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

О, Угорщина, привітна країна!
Тут найкраще танцюють чардаш,
І щедро дарують здоров'я термальні води…

Велнес & Спа вікенд! (Новорічний тур)

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів - Ужгород - Мезоковешд - Егер - Аггтелек / Мішкольц-Тапольце - Будапешт  - Балмазуйварош - Чоп - Львів
Угорщина

Hotel Balneo 4* + Hotel Helia 4*

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Проживання по туру в готелях 4 * з термальними комплексами!

День 1.

Львів - Мезйокйовешд

З 05:00 трансфери з з/д вокзалу на Термінал-А.
Відправлення в тур з комплексу Термінал «А», переїзд до гостинної Угорщину.
Наш шлях лежить в старовинне містечко Угорщини Мезоковешд, в даний час місто відоме в чому завдяки термальному комплексу «Жорі». На початку минулого століття тут вирішили провести бурильні роботи з пошуку нафтових свердловин. Нафту на території Мезоковешд знайти не вдалося, зате тут було виявлеой термальне джерело, що б'є зі свердловини глибиною 875 м. Термальні води Мезоковешд сприятливо впливають на опорно-рухову систему, покращують кровообіг, надають красу Вашій шкірі.
• Поселення в готель Balneo Zsori Thermal & Wellness Hotel 4* & Zsóry Hotel Fit Wellness hotel, 4*. Рекомендуємо відвідати Термальну частину готелю, де нас чекають лікувальні басейни, світ саун, Печерний душ, Соляна печера, освіжаючі і аромо -масаж... Для краси, здоров'я і просто гарного настрою!
Для всіх бажаючих - дегустація егерських вин в Долині красунь + смачний гуляш (18€)
Ночівля в готелі.

День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд
День 2.

купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт

 Сніданок. Рекомендуємо відвідати на вибір:
печерну купальню в Мішкольц-Тапольце. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (16€+вх. квиток).
національний парк Аггтелек (18€+ вх. квиток). Головна пам'ятка цього заповідника є 712 сталактитових печер, вік яких - більше 10 мільйонів років! Ми відвідаємо найбільшу печеру Барадла, яка, на думку вчених, відноситься до одного з найпрекрасніших географічних феноменів планети. Сталактитові утворення в печері - не тільки різнокольорові, але ще і химерних форм. Спелеологи навіть придумали їм назви - Тигр, Голова дракона, Тещин язик, Колонний зал, Зал велетнів...
Повернення в Мезоковешд. Переїзд в Будапешт.
Поселення в готель Danubius Health Spa Resort Helia 4 *. Велнес центр готелю зроблений за принципом «Все на основі термальних вод»: криті басейни, термальні купальні, парна, сауна, інфрасауна, солярій, тераса для прийому сонячних ванн. Також можна насолодитися чудовою панорамою на Дунай і Будайські гори, займаючись в двох'ярусному фітнес-клубі готелю! А відразу навпроти готелю знаходиться острів Маргітсігет: там Вас чекають м'які бігові доріжки, тенісні корти, можливість велопрогулянки, пляж і чудовий парк...
20:00 - Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію«Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
21:00 - Вечірня програма «В світлі тисячі вогнів» з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (26€/18€). 
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт
День 3.

Будапешт - Хевіз

 Сніданок. Вільний день в Будапешті. Цей час ми рекомендуємо присвятити відпочинку в велнес- готелі, а також відвідати:
• термальні купальні графа Сечені (вх.квиток) або купальні Геллерт (вх.квиток)
«Ключ до серця Будапешта» (26€/18€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлісейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!
«Таємнича Буда» (18/10€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (30€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
Тропікарій-Океанарій (10€+вх. квиток) - найбільшого в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі «Кампона»). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою.... А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром...
20:00 - Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€). Ночівля в готелі.

День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз
День 4.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Балмазуйварош.
10:30 - Відвідування нового Велнес центру - Термальної Пляж- купальні «Камілла» (вх.квиток). Величезна територія, на якій розташувалися закриті та відкриті басейни, літня тераса для сонячних ванн, басейни з «пригодами», розваги для діток. Велика гордість «Камілла» - великий «світ саун»: хортобадські, вогняна, фінська сауни, інфрачервона кабіна і багато іншого. У нас буде можливість насолодитися спа-послугами та оздоровчими процедурами. 14:00 - Повернення в Україну.
Прибуття до Львова приблизно в 23:55
Для туристів, які вирушають на Львівський Залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал « А» в 00:30

День 4 - Львів День 4 - Львів День 4 - Львів День 4 - Львів
 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• рекомендовані програми
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово) 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638