UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Діаманти снігу, перли хмар,
У сонячній блакиті - хмарний покрив;
А внизу, в долині, смарагд трави,
А в озерній гладі - відблиск синяви!

Велич озерного раю!

Днів: 13, без нічних переїздів
Львів – Будапешт – Відень – Зальцбург (2 ночі) – Берхтесгаден – Гальштат – Інсбрук – Цюріх – Рапперсвіль – Айнзідельн –Інтерлакен (3 ночі) – Райхенбахський водоспад – Люцерн – Берн – Женева – Лугано – Беллінцона – Локарно – Комо – Мілан – Гарда (1 ніч) – Сірміоне – Верона – Венеція – Мишкольц-Тапольце – Токай – Львів
Італія
Австрія
Угорщина
Швейцарія

Три казково красивих озерних регіони:
Зальцкаммергут в Австрії, Інтерлакен в Швейцарії і Гарда в Італії

!!! Комфортний тур без нічних переїздів !!!
3 ночі на Швейцарських озерах, 1 ніч на озері Гарда
1 ніч в модному Мілані, 2 ночі в музичному Зальцбурзі і 2 ночі в стильному Будапешті

Є можливість відвідати візитну картку Австрії - чарівний Гальштат,
піднятися над хмарами до «Орлиного гнізда», побачити диво природи - Райхенбахський водоспад,
відчути гармонію чарівного озера Комо !!!

День 1.

Львів - Егер

 06:00 - 08:30 - Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал - Термінал-А».
~ 09: 30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Переїзд на північ Угорщини, в Егерський виноробний регіон - на батьківщину вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Запрошуємо всіх на смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (16€) Переїзд в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 2.

Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. 08:30 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 2 - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (18€/10€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости, що загортають у далечінь Дунаю. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраша, ми попрямуємо до Площі Героїв!

«Таємнича Буда» (13€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемось до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів змінює свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
18:00 - Рекомендуємо річкову прогулянку «Ажурна прикраса Будапешта» (23€/18€). Сім мостів дивовижно прикрашають прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, історичний музей і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта ...
19:30 - Переїзд і поселення в готель. Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт
День 3.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Відня.
11:00 - Оглядова екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» (10€/6€) - місто Відень, місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 3 - Відень «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче ХІХ століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Тут музика звучить усюди» (13€+вх.квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюює неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
Переїзд в Зальцбург. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень
День 4.

Зальцбург

 Сніданок. 09:00 - Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі». У вільний час рекомендуємо екскурсії:
«Під хмарами, де творилась історія» (60€/38€) - відвідування природної перлини - національного парку Берхтесгаден. По одній з найкрасивіших гірських доріг Європи спеціальний автобус підніме нас на гору Кельштайн. Далі по тунелю позолоченого ліфта, і вже через кілька хвилин підйому ми опинимось в знаменитому маєтку «Орлине гніздо». Вільний час, для того, щоб випити чашечку кави або келих пива в оточенні сотні вершин Баварських і Австрійських Альп! А далі нас зачарує Кьонігзеє - найчистіше озеро Німеччини. Ландшафт його берегів нагадує узбережжя скандинавських фіордів, а краса смарагдово-зеленої води створює казковий настрій ... На завершення екскурсії - дегустація шнапсу - «найправильнішого сувеніра з Австрії».
«Красиво і весело!» (16€+вх.квиток) - відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут в практично первісному вигляді постане все те, що колись тут тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!
20:00 - Рекомендуємо провести вечір в Августинській пивоварні (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались пивоварінням. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось уже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою. Ночівля в готелі.

День 4 - Зальцбург День 4 - Зальцбург День 4 - Зальцбург День 4 - Зальцбург
День 5.

Зальцкаммергут - Інсбрук

 Сніданок. Виселення з готелю. У вільний час рекомендуємо:
• Панорамна дорога Гроссглокнер (60€/38€) - одна з найзнаменитіших гірських доріг в світі з щорічної відвідуваністю близько 900,000 чоловік! Саме тут знаходиться дев'ятикілометровий льодовик Пастерце - найбільший льодовик Австрії. Величний і незламний, він являє собою дивовижне видовище. Ця величезна крижана річка приковує погляди туристів і входить в програму популярних подорожей по країні.

День 5 - Зальцкаммергут - Інсбрук «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€/38€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з ХІХ століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

Переїзд в Інсбрук. Вечірня екскурсія «Інсбрук - гармонія природи та архітектури» (10€/6€). Під час екскурсії ми познайомимося з альпійською резиденцією Габсбургів, побачимо Стару Ратушу, Міську Вежу - гордість міста і символ свободи його громадян, а також емблему міста - «Золотий дах», з якого ще імператор Максиміліан любив спостерігати за турнірами та спектаклями, які відбувались на головній площі. Вільний час. Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Австрії.

День 5 - Зальцкаммергут - Інсбрук День 5 - Зальцкаммергут - Інсбрук День 5 - Зальцкаммергут - Інсбрук День 5 - Зальцкаммергут - Інсбрук
День 6.

Цюрих - Інтерлакен

 Сніданок. Виселення з готелю. Прибуття до Швейцарії.
10:30 - Оглядова екскурсія «Цюріх - найстильніший мегаполіс Європи» Кому при згадці Цюріха не приходять на розум банківські рахунки і гноми-банкіри, чиї сейфи вважаються найнадійнішими в світі !? Історичний центр міста давно вже загубився між солідними будівлями банків і розкішних бутіків ... Але час не владний над знаменитими соборами і вузенькими вуличками, які пам'ятають ще римлян! Тут все ще пахне не золотом і новими банківськими купюрами, а квітами і нагрітими на сонці каменями ... Серце Цюріха - Старе місто, яке тісно обнімає ріку своїми кам'яними мостами і баштами. Озеро надає ландшафту міста неймовірної чарівності, завдяки якій воно виглядає як золотий скарб, який лежить на срібному дзеркалі ... У вільний час рекомендуємо:
«Велич природи - Рейнський водоспад» (38€/30€). Бурхливі кипучі потоки води блакитного кольору збиваються в піну ... розбиваються на дрібні-дрібні бризки, які стіною висять і клубочаться над останньою сходинкою каскаду, і, ніби, купаються в цьому чарівному тумані. Все несеться лавиною, вирує, ричить, водяний хаос поглинає і заворожує ...
«Атмосфера Середньовіччя» (30€/18€) - рекомендуємо відчути її в маленьких містечках - Рапперсвіль і Айнзідельн. Перші відомості про Рапперсвіль відносяться до 13 століття, коли був побудований місцевий замок. Вступивши в межі Старого Міста, ми зможемо з легкістю поринули в атмосферу Середньовіччя, домашнього затишку, моря троянд (в літній час) і надзвичайного спокою. Відправляємось в Айнзідельн. Саме тут, в цьому маленькому містечку, знаходиться бенедиктинське абатство - апогей будівельного мистецтва епохи бароко в Швейцарії, а святиня «Чорна Мадонна» - улюблене місце паломництва християн ще з часів раннього середньовіччя ...
Невеликий переїзд - Ласкаво просимо в «Інтерлакен - світ краси і розкоші!» - Курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп. Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ..." Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Поселення і ночівля в готелі.

День 6 - Цюрих - Інтерлакен День 6 - Цюрих - Інтерлакен День 6 - Цюрих - Інтерлакен День 6 - Цюрих - Інтерлакен
День 7.

Люцерн

 Сніданок. Відпочинок на Швейцарських озерах ...
10:00 - Рекомендуємо екскурсію «До ущелині річки Ааре» (38€/30€). Тут, в Бернських Альпах, бере початок одна з головних водних магістралей Швейцарії - річка Ааре. 160 мільйонів років тому в крейдяний період льодовики були здатні руйнувати скелі, обточуючи їх водою, проте, не знищуючи їх. Так утворилась ущелина, яку ми відвідаємо. Копітка робота води протягом багатьох років змушує ще раз схилитися перед міццю природи. Потім на швидкому фунікулері ми піднімемося на оглядовий майданчик, де побачимо ще одне диво природи - Райхенбахський водоспад, відомий завдяки серу Конан-Дойлю і його герою Шерлоку Холмсу.
16:00 - Для всіх бажаючих рекомендуємо «Люцерн - серце Швейцарії» (23€/18€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 7 - Люцерн День 7 - Люцерн День 7 - Люцерн  
День 8.

Берн - Женева

 Сніданок. Відпочинок на Швейцарських озерах ...
09:00 - Рекомендуємо поїздку «Швейцарія - країна з красивої картинки» (60€/38€). Прибуття в «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!» Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Екскурсія починається з поїздки в Сад Троянд, звідки відкривається чудова панорама на старе місто Спустившись з пагорба, ми побачимо знамениту яму з ведмедями: справжні ведмеді плескають в лапи і танцюють, якщо їх починають годувати! Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм ... Вільний час ... Нас чекає - «Швейцарська Рів'єра»! Так називають узбережжя Женевського озера, яке якимось чарівним чином поєднує в собі все краще, що є в цій невеликій європейській державі. Знайомство з казковим регіоном ми почнемо зі столиці швейцарської Рів'єри - Монтре - міста музикантів, з найстарішим Казино і набережною поетів.
Бірюзова гладінь озера в білому вінку з гір - нас вітає «столиця світу - Женева»! Символи міста - готичний Собор Святого Петра, квітковий годинник і 140-метровий Женевський фонтан! Райдужні, наче шампанське, струмені фонтану втілюють прагнення вгору, в небо, в царство духу ... Женева - це найменший мегаполіс світу, з її кварталом міжнародних організацій, чарівним Старим містом і мальовничими променади вздовж озера ...
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 8 - Берн - Женева День 8 - Берн - Женева День 8 - Берн - Женева День 8 - Берн - Женева
День 9.

Лугано - озеро Комо

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в кантон Тічино - «Швейцарія з італійськими нотками». Це найпівденніший з швейцарських кантонів і єдиний, де офіційна мова - італійська. Тут тісно і химерно переплелися характерні відмінності швейцарців та італійців, створюючи особливу атмосферу: привітні господарі залучають істинно італійською сердечністю, а прагнення до точності і досконалості, характерне для швейцарців, створює прекрасні умови для відпочинку.
10:00 - Оглядова екскурсія «Лугано - сонячний діамант Швейцарії» (10€/6€). Місто розкинулося на схилі пагорба, терасами спадаючи до чистих вод однойменного озера. Атмосфера уздовж барвистої затоки між горами Бре і Сан Сальваторе повністю середземноморська. І не тільки через особливий клімат, в якому пишно ростуть пальми і оливкові дерева, а й завдяки тому, що на архітектуру палаців і вілл тут серйозно вплинув сонячний південь: швейцарська працездатність тут ідеально поєднується з італійської легкістю і задоволенням життя! Кажуть, що і сонце світить в Лугано довше, ніж в інших містах Швейцарії.
У вільний час рекомендуємо:
«Південна розкіш Швейцарії» (38€/18€). Нас чекає Беллінцона - столиця кантону Тічино. Дивовижно красивий старовинний куточок Швейцарії, знаменитий своїми старовинними замками, частина з яких внесена до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Переїзд в Локарно - найтепліше місто Швейцарії, розташоване на північному березі приголомшливого озера Маджоре. М'який середземноморський клімат, безліч пальм і лимонних дерев, чудові пейзажі і відомі на весь світ пам'ятки роблять Локарно обов'язковим для відвідування!
«Оазис спокою - чарівне озеро Комо» (38€/18€). Історія поселень навколо цього дива природи ведеться з 136 року до н. е. Комо пережило неодноразові захоплення і зміни влади, час багато змінило, що не зворушило лише красу озера... Високі альпійські гори зі сніговими шапками підносяться прямо над древнім містом Комо, розташованим на березі озера. Нас чекає також підйом по канатній дорозі в один з найрозкішніших районів міста - Брунате. Тут, з висоти 800 метрів, відкривається чудова панорама озера Комо і міста ...
Переїзд до Мілану. Поселення і ночівля в готелі на території Італії.

День 9 - Лугано - озеро Комо День 9 - Лугано - озеро Комо День 9 - Лугано - озеро Комо День 9 - Лугано - озеро Комо
День 10.

Мілан - озеро Гарда - Сірміоне - Верона

 Сніданок. Виселення з готелю.
08:30 - Оглядова екскурсія «Мілан - мистецтво бути щасливим!» (10€/6€). Мілан - це столиця моди, її законодавець. Тут вона панує, зароджується, і змінюється ... Джанні Версаче, Дольче і Габбана, Прада, Армані - завдячують Мілану тим, що він зробив їх знаменитими на весь світ! А місто в свою чергу зобов'язаний їм нескінченним потоком туристів зі всього світу, які з ранку до вечора здійснюють покупки, вдень п'ють каву в ресторані Касабланка, а вечорами приходять в театр Ла Скала, щоб відчути себе частинкою світового бомонду, щасливчиками, які вдихали повітря Мілана і жили його життям. Стендаль писав: «Мілан мені дорогий через простодушність, велике мистецтво - бути щасливим, яке тут втілюється в життя особливо привабливо! І ці славні люди навіть не підозрюють, що це - мистецтво, та до того ж ще найважче в світі ». Вільний час.
11:30 - Переїзд на озеро Гарда - шедевр природної краси, живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори, що підносяться в альпійському пейзажі, переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. У нас буде прекрасна можливість відпочити на озері, відвідавши старовинне містечко Сірміоне.
Поселення в готель.
Відпочинок на озері Гарда ...
У вечірній час рекомендуємо екскурсію «Верона-столиця закоханих» (30€/18€). Суворі міські стіни надійно охороняють легенду про Ромео і Джульєтту, яка перетворила Верону в одне із найромантичніших міст у світі... Під час оглядової екскурсії ми відвідаємо замок-фортецю середньовічних правителів Скаліджерів, побачимо старовинний міст П'єтра, прославлену Арену, де в часи Римської імперії відбувались гладіаторські бої... Але туристи усіх вікових груп перш за все поспішають відвідати маленький дворик ... Саме тут розташований балкон Джульєтти, з якого юна чарівна дівчина колись клялась у вічному коханні свому Ромео ...
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 10 - Мілан - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 10 - Мілан - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 10 - Мілан - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 10 - Мілан - озеро Гарда - Сірміоне - Верона
День 11.

Венеція

 Сніданок. Виселення з готелю.
Відпочинок на озері Гарда. ... Для всіх бажаючих рекомендуємо на вибір:
«Заручена з морем - Венеція!» (48€/38€). Ось вона - неймовірна краса і зваблива романтика! Про Венецію написано багато, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікальне і дивовижне: місто нагадує театральні декорації і зберігає таємниці багатьох поколінь ... Здається, ніби час струменить між стінами будинків, які пам'ятають славне минуле волелюбної Венеціанської республіки, імена тих, хто жив, любив і творив в цьому місті ... У вільний час рекомендуємо :
• Прогулянку на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (23€/16€) Венеція ... Розкішні канали і ковзаючі по них гондоли, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци, і маленькі будиночки, кожен з яких - справжній шедевр архітектури - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно ... Вона містить в собі величезну кількість таємниць і чудес і, щоб осягнути їх, потрібна вічність ...
• Водний круїз «Вся Краса Венеції!» (36€/30€) - Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих і відомих сімей ...
«Італійський Діснейленд - Гардаленд» (10€/6€) - найвідоміший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників ... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна ...
16:00 - Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 11 - Венеція День 11 - Венеція День 11 - Венеція День 11 - Венеція
День 12.

купальні Мішкольц-Тапольца - Токай

 Сніданок. Виселення з готелю Переїзд в Мишкольц-Тапольце.
14:00 - Відвідування підземного гроту гори Верхедь - печерної купальні в Мишкольц-Тапольце. Світлові ефекти, таємничість і загадковість ... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вх.квиток).
• Для всіх бажаючих дегустація токайських вин - «Король вин - вино королів!» (18€)
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 12 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 12 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 12 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 12 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай
День 13.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 16: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 17:00

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 1 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Львові)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638