UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Дуже романтичний, Дуже лавандовий, Дуже Ваш ... Прованс…

Мотиви лавандових нот в Провансі…

Днів: 13, без нічних переїздів
Львів - Нюрнберг - Женева - Авіньйон - Арль - Марсель - Экс-ан - Прованс - Канни - озеро Комо - Хартберг - Краків
Італія
Австрія
Німеччина
Польща
Франція
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Тур, де ми: Зануримося у спокій і романтику Німеччини.
Відчуємо атмосферу легкості і тиші Швейцарії.
Побачимо фіолетову мрію Прованс!
Насолодимося чарівністю приальпійських озер Італії.
Яскраві фарби, аромати, теплий вітер, неповторна прованська кухня під акомпонемент благородних французьких вин...


Про цю красу можна говорити до незкінченості,
але краще це все побачити, чи не так?

День 1.

Львів

 НЕДІЛЯ
09.00 – Виїзд зі Львова. Перетин кордону. Розміщення в транзитному готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Нюрнберг

 ПОНЕДЕЛЬНИК
Сніданок. ПереЇзд у Німеччину.
Імперський Нюрнберг - імперське місто запрошує на прогулянку: найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, п'ятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличкам. Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
«Секрети Баварського пивоваріння» (Дорослі 30 € / Діти до 12 років 16 €). Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюрнбергських пивоварень "Tucher", відкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Королівської броварні... Поселення в готель на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг
День 3.

Женева - Монтре

 ВІВТОРОК
Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по - різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії : прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські поля, глибокі озера, затишні шалле і ошатні альпійські будиночки. Женевське озеро - вважається другим за величиною озером в Європі. Тут Ви знайдете набережні з пальмами, вкриті лісом пагорби кантонів Юра і Во, смарагдові ландшафти північної частині кантону і засніжені вершини Альп з їх казковими льодовиками. Женева- вишукана дама, яка розташувалась на березі чарівного озера. Місто розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб -квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки ... Вільний час. "Цукерка на ім'я Швейцарія " (Дорослі 38 € / діти до 12 років 18 €). Почнемо наше знайомство з перлини Швейцарської Рів'єри - Монтре .... Романтичне місто, в якому, зачаровані прекрасними пейзажами, шукали натхнення багато письменників, поетів, художників ... Поряд із затишним Монтре розташувався один із найвідоміших замків Європи - Шильонський замок. Найбільше тут приваблює тюрма, де був ув'язнений «Шильонський в'язень» , про якого у своїй поемі написав Байрон. Запрошуємо Вас повернутись на декілька століть назад .... Ночівля на території Швейцарії.

День 3 - Женева - Монтре День 3 - Женева - Монтре День 3 - Женева - Монтре День 3 - Женева - Монтре
День 4.

Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс

 СЕРЕДА
Сніданок.
І ось він довгоочікуваний .... Прованс .... Тут, у Провансі ми познайомимося зі справжньою Францією. Прованс просто дихає Францією. Нескінченні виноградники, чарівні середньовічні міста і села, лавандові поля і давньоримські руїни характеризують цей ландшафт, який вже кілька століть приваблює художників з усього світу. Екскурсія «Пан Авіньон». Надзвичайне місто в Провансі, де протягом століття перебував папський двір. Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви, Папський Палац. Ми піднімемось на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється прекрасний вид на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новина дез Авіньйон.
«Ах, цей милий Прованс!» (30 € / 18 €). Починається екскурсія в містечку Сен Ремі де Прованс. Саме тут народився найвідоміший провісник Нострадамус. Продовжиться екскурсія в містечку Ле Бо де Прованс - перлині і найвідвідуванішому містечку Провансу. Ле-Бо-де-Прованс, одне з найкрасивіших сіл Франції, середньовічна фортеця яка надихнула Данте на зображення пекла в «Божественній комедії». В Бо виникає найпрославленіший у всьому Провансі «двір кохання»: тут куртуазния поезія трубадурів оспівувала любов в її найвижчих і найблагородніших проявах. Він поєднує в собі пам'ятники далекого минулого і сучасні будівлі, виконані в провансальських традиціях. Вільний час. Дегустація провансальських солодощів. Поселення в готель на території Франції. Нічліг.

День 4 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 4 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 4 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 4 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс
День 5.

Нім - Арль - Марсель

 ЧЕТВЕР
Сніданок.
«Французький Рим» (48 € / 18 €). Місто Нім приваблює своїм живим і веселим виглядом. За переказами, Нім був заснований ще сином Геракла. В 120 г. до н.е. він був завойований Римом, що сприяло зростанню і розвитку міста. Ми здійснимо подорож до Пон-дю-Гар - унікальному давньоримським акведуку, який і сьогодні є найвищим серед своїх збережених побратимів. Раніше цей триярусний шедевр римського зодчества забезпечував водою Нім.
Переїзд в Арль. Арль-дивовижне місто, в якому панує особлива атмосфера, навіяна багатим і славним минулим: численні художні окраси, повітря, яким тут так легко дихається, відчуття свята і веселощів. Прогулянка по місту. Переїзд в Марсель. Поселення в готель. Вечірня екскурсія «Місто, відкрите світу-Марсель». Дивовижне місто, засноване більше 26 століть тому, по праву вважається найстарішим у Франції. Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези.То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям.
Ночівля на території Франції.

День 5 - Нім - Арль - Марсель День 5 - Нім - Арль - Марсель День 5 - Нім - Арль - Марсель День 5 - Нім - Арль - Марсель
День 6.

Екс-ан-Прованс - Канни

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Сьогодні нас чекає прогулянка з фотопаузою.
«Щаслива глибинка». Екс-ан-Прованс - чудове місто, колишня столиця Провансу, місто Доброго Короля Рене. Місто трибуна Великої Французької Революції, улюбленця народу - графа Оноре Мірабо. Місто Поля Сезанна і Еміля Золя. Сюди приїжджають просто побродити містом, подивитися на нескінченні фонтани, посидіти в кафе або ресторані. Так зробимо і ми і зрозуміємо, що Екс ... чудовий ... Переїзд на Лазурний берег. Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Переїзд в Канни. ... Зірки, і нічого, крім зірок ... Казав Гі де Мопассан, який любив відпочивати на курорті Канни .... Охочих запрошуємо на екскурсію Каннами (13 € / 8 €) - це оазис міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташоване на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастою мімозою. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік. Ночівля на території Франції.

День 6 - Екс-ан-Прованс - Канни День 6 - Екс-ан-Прованс - Канни День 6 - Екс-ан-Прованс - Канни День 6 - Екс-ан-Прованс - Канни
День 7.

Монако - Ніцца

 СУБОТА
Сніданок. Вільний час на Лазурному березі для відпочинку.
Для охочих «Лазурна Рев’єра» (48 € / 18 €). Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Розпочинаємо ... Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, літні пані в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені .... Красуня - Ніцца. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто притягує до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові та інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі й тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста .... Переїзд на Лігурійське узбережжі.
Ночівля на території Італії.

День 7 - Монако - Ніцца День 7 - Монако - Ніцца День 7 - Монако - Ніцца День 7 - Монако - Ніцца
День 8.

озеро Комо

 НЕДІЛЯ
Сніданок. Переїзд в край приальпійських озер Італії.
Нас чекають квітучі кипариси, олеандри, виноградники, цитрусові дерева, пахнуть квіткові чагарники. Гармонійно вписалися в цей чудовий пейзаж дикої природи старовинні замки та палаци. Ми проведемо час дихаючи свіжим альпійським повітрям і познайомимося з красивими озерами ближче. Прибуття на озеро Комо. Тут затишні прибережні селища в середньовічному стилі. Вільний час для відпочинку. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно. Для охочих екскурсія: «Озеро Комо, Белладжіо і знамениті вілли» (60 € / 30 €). Озеро Комо оточене захопливими альпійськими пейзажами і мальовничими селищами, які славляться своїми виробами з шовку. Під час прогулянки по озеру на катері ми помилуємося віллами і готелями, що розкинулися на березі озера, розташованими серед тропічних садів. Корабель причалить в місті Белладжіо, ми зможемо вивчити круті вулички, де тісняться прилавки з різноманітними сувенірами, від шовку і шкіряних виробів до посуду з оливкового дерева та мережив. Ми зможемо зупинитися на чашечку кави чи скуштувати справжнє італійське морозиво в одному з жвавих кафе. Ми побачимо знамениті вілли озера Комо. Ночівля на території Італії.

День 8 - озеро Комо День 8 - озеро Комо День 8 - озеро Комо День 8 - озеро Комо
День 9.

озеро Маджоре

 ПОНЕДІЛОК
Вільний час для відпочинку.
Для охочих екскурсія «Озеро Маджоре» (60 € / 30 €). Друге за величиною і одне з наймальовничіших італійських озер чекає нас. Край розкішних заміських вілл-палаців, чудових парків з буйством азалій, рододендронів та камелій, дивовижних за красою пейзажів повниx чарівної принади островів. Озеро Маджоре, цей природний шедевр, зачаровував багатьох видатних людей, дарував їм хвилини натхнення. І у кого не здригнеться від захоплення серце побачивши водні простори, грандіозні скелі, до яких ліпляться крихітні селища рибалок, цих альпійських вершин, видаються такими близькими в кристально чистому повітрі. Хто не замилується чудесами затоки Борромео, створеними у співпраці з архітекторами і самою природою. Стреза - один із найбільш відомих курортів на озері Маджоре - займає мальовниче положення у підніжжі гори Моттарон. Головні пам'ятки озера: чотири острови Барромея - Ізола Белла, Ізола деї Пескаторі, Ізола Мадре і Ізола Сан Джованні, що знаходяться у витонченій Борромейській затоці.
Ночівля на території Італії.

День 9 - озеро Маджоре День 9 - озеро Маджоре    
День 10.

Мілан - озеро Гарда

 ВІВТОРОК
Сніданок. Вільний час для відпочинку.
Всіх охочих запрошуємо столицю мистецтва і моди - місто Мілан (30 € / 18 €). Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Мілан дивує давніми храмами: базиліка Сант Амброджо - найдавніша архітектурна пам'ятка, церква Сан-Лоренцо-Маджоре і церква Санта Марія-делла-Граціє зі знаменитою "Тайною вечерею" Леонардо да Вінчі ... Вільний час для прогулянок і покупок.
АБО "Таємниці Північної Італії" (18 € / 10 €). Ласкаво просимо на найбільшого і найсвітлішого озера Італії - Благословенне Озеро Гарда. Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і заманливу меланхолію півночі. Ночівля на території Австрії.

День 10 - Мілан - озеро Гарда День 10 - Мілан - озеро Гарда День 10 - Мілан - озеро Гарда День 10 - Мілан - озеро Гарда
День 11.

Хартберг

 СЕРЕДА
Сніданок.
Нас чекає Австрія - земля Штирії . Відмінністю цих місць є різноманітність і краса природи, горбиста і гірська земля з лісами і озерами притягує до себе своїми таємницями. Землю Штирія називають « Зеленим серцем Австрії» і « Землею замків ». Подорожуючи по « Дорозі замків » ми зануримося в минуле цих місць. Наша дорога проходить через середньовічне місто Хартберг, миле, провінційне містечко. Далі подорож проходить через "Дорогу поломників " до дивовижного селища Поле, де в приватній пекарні пряників спробуємо їх на смак ( вхідний квиток оплачується додатково). Потім наша подорож проходить через 1000 метровий перевал, а також екскурсія до замку графів Гербештаін . Для бажаючих дегустація пива, віскі і вечеря в селянському гостьовому дворику ( Дорослі 30 € / діти до 12 років 23 €). Ночівля в Польщі.

День 11 - Хартберг День 11 - Хартберг День 11 - Хартберг День 11 - Хартберг
День 12.

Краків - Величка

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Переїзд у Краків.
Екскурсія по Кракові . Місто - дивовижне , красиве і загадкове . Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж , милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того , щоб від Барбакана пройтися Флоріанською вулицею до Ринкової площі, послухати сурмача в Мар’янському костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци . Вільний час . Соляні Копальні " Велічки" ( дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Це місце цікаве і тим , що зроблено все тут із солі : маленькі каплички і великі зали, чарівні підземні озера, всілякі скульптури- ціле підземне місто! Ночівля в Польщі.

День 12 - Краків - Величка День 12 - Краків - Величка День 12 - Краків - Величка День 12 - Краків - Величка
День 13.

Львів

 П'ЯТНИЦЯ
Cніданок. Виїзд на Украину.
Прибуття у Львів орієнтовно 17.00.
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поезди на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• !!! У місті введено податок (міський податок) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро/ніч.
Консульський збір + Візовий Центр =35€ +22€. Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
Доплата за одномісне розміщення стандартні дати + 228 евро , Святкові дати +426 евро
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638