UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Букети і цукерки, усамітнені прогулянки при місяці, ніжні слова і компліменти...

Квітково-фіолетова пригода у Провансі…

Днів: 8, 1 нічний переїзд
Львів - Дрезден - Авіньйон - Екс-ан-Прованс - Канни - озеро Маджоре - Краків - Львів
Італія
Австрія
Німеччина
Польща
Франція
Швейцарія

Франція країна, в яку ми встигаємо закохатись ще в шкільні роки.
Прованс ... там де цвіте лаванда, де дуже смачне вино, чарівна природа і дуже смачні солодощі ...
Зараз наша квітково-фіолетова мрія здійсниться…

День 1.

Львів

 НЕДІЛЯ
09.00 – Виїзд зі Львова. Перетин кордону. Розміщення в транзитному готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Дрезден - Майсен

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок.
Нас запрошує стародавня столиця Саксонії - Дрезден. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден знаменитий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Вільний час. Відвідання Музею Скарбів з екскурсоводом ( Дорослі 18 €, діти до 12 років 6 €).
Для всіх охочих подорож у "Порцелянове містечко Мейсен " (Дорослі 33 € / діти до 12 років 16 €). Тут все незвичайно і красиво, звідси кожен відвідувач забирає з собою частинку маленької казки. Повернення в Дрезден.
АБО Подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди ... Нічний переїзд до Франції.

День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен
День 3.

Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс

 ВІВТОРОК
По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно).
І ось він довгоочікуваний .... Прованс .... Тут, у Провансі ми познайомимося зі справжньою Францією. Прованс просто дихає Францією. Нескінченні виноградники, чарівні середньовічні міста і села, лавандові поля і давньоримські руїни характеризують цей ландшафт, який вже кілька століть приваблює художників з усього світу. Екскурсія «Пан Авіньйон ». Незвичайне місто в Провансі, де протягом століття перебував папський двір. Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви, Папський Палац. Ми піднімемо на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється прекрасний вид на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новь дез Авіньйон.
«Ах, цей милий Прованс!» (48 €/30 €). Починається екскурсія в містечко Сен Ремі де Прованс. Саме тут народився найвідоміший провидець Нострадамус. Продовжимо екскурсію в містечку Ле Бо де Прованс - перлині і найвідвідуванішому містечку Провансу. Ле -Бо -де- Прованс, одне з найкрасивіших селищ Франції, середньовічна фортеця якого надихнула Данте на зображення пекла в «Божественній комедії». У Бо виник найпрославленіший у всьому Провансі «двір любові»: тут куртуазна поезія трубодурів оспівувала любов у її найвищих і благородних проявах. Він поєднує в собі пам'ятники далекого минулого і сучасні будівлі, виконані в провансальських традиції. Вільний час. Дегустація провансальських солодощів. Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 3 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 3 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 3 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс День 3 - Прованс - Авіньйон - Сен-Ремі-де-Прованс - Ле-Бо-де-Прованс
День 4.

Екс-ан-Прованс - Канни

 СЕРЕДА
Сніданок. Сьогодні нас очікує прогулянка з фотопаузами.
«Щаслива глибинка». Екс - ан- Прованс - чудове місто, колишня столиця Провансу, місто Доброго Короля Рене. Місто трибуна Великої Французької Революції, улюбленця народу - графа Оноре Мірабо. Місто Поля Сезанна і Еміля Золя. Сюди приїжджають просто погулятись містом, подивитися на нескінченні фонтани, посидіти в кафе або ресторані. Так зробимо і ми і зрозуміємо, що Екс ... прекрасний ... Переїзд на Лазурний берег. Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і незкінченого задоволення ... Переїзд у Канни . ... Зірки, і нічого, крім зірок ... Казав Гі де Мопассан, який любив відпочивати на курорті Канни .... Охочих запрошуємо на екскурсію Каннами ( 13 € / 8 €) - це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастої мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкрите для всіх охочих весь рік. Ночівля на території Франції.

День 4 - Екс-ан-Прованс - Канни День 4 - Екс-ан-Прованс - Канни День 4 - Екс-ан-Прованс - Канни День 4 - Екс-ан-Прованс - Канни
День 5.

Ніцца

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Вільний час на Лазурному узбережжі для відпочинку.
Для охочих «Лазурна Рив’єра» (48 € / 18 €). Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і незкінченого задоволення ... Розпочнемо ... Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, літні дами в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені .... Красуня - Ніцца. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто приваблює художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів з усього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі й тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста .... Переїзд на Лігурійське узбережжя.
Ночівля на території Італії.

День 5 - Ніцца День 5 - Ніцца День 5 - Ніцца День 5 - Ніцца
День 6.

озеро Маджоре

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Переїзд в край приальпійських озер Італії.
Нас чекають квітучі кипариси, олеандри, виноградники, цитрусові дерева, ароматні квіткові чагарники. Гармонійно вписалися в цей чудовий краєвид дикої природи старовинні замки і палаци. Ми проведемо час дихаючи свіжим альпійським повітрям і познайомимося з прекрасними озерами ближче. Прибуття на Озеро Маджоре. Друге за величиною і одне з наймальовничіших італійських озер чекає нас. Край розкішних заміських вілл - палаців, чудових парків з буйством азалій, рододендронів та камелій, дивовижних за красою пейзажів повниx чарівної принади островів. «Озеро Маджоре, і знамениті острови» (60 € / 30 €). Озеро Маджоре, цей природний шедевр, зачаровував багатьох видатних людей, дарував їм хвилини натхнення. І у кого не здригнеться від захоплення серце побачивши водні простори, грандіозні скелі, до яких ліпляться крихітні селища рибалок, ці альпійські вершини, що здаються такими близькими в кришталево чистому повітрі. Хто може не замилуваться чудесами затоки Борромео, створеної у співпраці з архітекторами і самою природою. Стреза - один із найбільш відомих курортів на озері Маджоре - займає мальовниче положення біля підніжжя гори Моттарон. Головні пам'ятки озера: чотири острови Барромео - Ізола Белла, Ізола деї Пескаторі, Ізола Мадре і Ізола Сан Джованні, що знаходяться у витонченій Борромейській затоці.
Нічний переїзд до Польщі.

День 7.

Краків - Величка

 СУБОТА
Сніданок. Переїзд у Краків.
Екскурсія по Кракову. Місто - дивовижне, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтися Флоріанською вулицею до Ринкової площі, послухати сурмача в Марянському костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци. Вільний час. Соляні Копальні " Велічки" ( дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чарівні підземні озера, всілякі скульптури- ціле підземне місто! Ночівля в Польщі.

День 7 - Краків - Величка День 7 - Краків - Величка День 7 - Краків - Величка День 7 - Краків - Величка
День 8.

Львів

 НЕДІЛЯ
Сніданок. Виїзд до України.
Прибуття у Львів орієнтовно 17.00.
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поезди на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова).
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір+Візовий Центр =35€+22€
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р. Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/641

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення стандартні дати + 120 евро/тур
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638