UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Нехай тобі насниться Пальма-де-Майорка,
У Каннах або в Ніцці ласкавий прибій ...
Тільки щоб разом були ми з тобою ...

Кришталева Лагуна
Балеарські острови: Майорка і Менорка

Днів: 18, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 8
Львів -Зальцбург-Люцернське озеро-Авіньон- Валенсія-острів Майорка-острів Менорка-Барселона-Канни-озеро Комо- озеро Блед-Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Словенія
Франція
Швейцарія

8 ЕКСКУРСІЙ ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ!!!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
Ми побачимо Затишний Зальцбург, Строгий Берн, Фіолетовий Прованс з його Авиньоном, Неймовірну Валенсію!
Прекрасні фонтани Барселони зігріють нашу душу.
А Лазурний берег зачарує нас ....
6 ночей на островах Майорка і Менорка!
Помилуємося Озерами Швейцарії, Італії та Словенії!
Цей тур для романтиків.
Для тих, хто хоче відчути тишу, бачити
темну зелень густих лісів, яскраву блакить озер і моря, що переходить в світлу блакить неба .... Незабутнє задоволення, релакс, приголомшливі ландшафти, найчистіша вода, м'який клімат і прекрасна атмосфера!

День 1.

ЛьвівДьйор

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Ночівля.
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергутГальштат

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Озерний край Зальцкаммергут

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Чудовий озерний край, який знаходитися в обіймах гірських вершин. Це справжнє райське місце, адже тут є все для ідеального відпочинку! Нас чекають озера: Фушльзее і Вольфгангзее, а також відвідування курортних містечка Санкт-Вольфганг. До наших послуг приголомшлива природа, свіже повітря і кришталево чиста вода! Кожен, хто відвідав цей дивовижний край, розуміє як щедро нагородила його природа.
Ночівля.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 3.

Ансі

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Швейцарію.
Екскурсія

Альпійська Венеція - Ансі

(входить у вартість туру)
Біля підніжжя Альп прихованих сніговими шапками на кордоні Швейцарії і Франції існує місто Ансі. Альпійська Венеція, справжній, що зберіг свій образ з далеких часів, середньовічне місто, відомий у всьому світі і зберігає своє скромне чарівність. Ми «пірнемо» в прохолодні аркади старого Аннесі, щоб побачити собор Нотр-Дам і старовинну Ратушу. Гірські краєвиди цього краю вражає своєю вишуканістю - потужні хребти альпійського передгір’я Борн, О-Жіфр, Шабле, а також масиви з високими піками, в тому числі дах Європи - Монблан заввишки 4809 м.
Ночівля.
День 4.

ПровансАвіньйонСен-Ремі-де-ПровансЛе-Бо-де-Прованс

Сніданок. І ось він довгоочікуваний .... Прованс .... Тут, в Провансі ми познайомимося з цією Францією. Прованс просто дихає Францією. Нескінченні виноградники, чарівні середньовічні міста і села, лавандові поля і давньоримські руїни характеризують цей ландшафт, який вже кілька століть привертає художників з усього світу.
Екскурсія

Пан Авіньйон

(входить у вартість туру)
Незвичайне місто в Провансі, де протягом століття перебував папський двір. Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви. Історія міста повністю змінилась, коли сюди переїхали папа римський. З тієї епохи залишився грандіозний папський палац, внесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, одна з найпопулярніших визначних пам'яток Франції. Ми піднімемося на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється чудова панорама на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новина дез Авіньйон.

Лавандові дороги Провансу

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмар. Неосяжні лавандові поля під синім прованським небом, лавандові ферми і села, споконвіку живуть лавандою і всім, що виробляють з цьієї щедрої рослини. Чарівне плато Валансоль претендує на місце головного виробника лаванди. Запрошуємо познайомитися з «синім золотом» і його секретами.
Ночівля.
День 4 - Прованс – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 4 - Прованс – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 4 - Прованс – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 4 - Прованс – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 5.

Валенсія

Сніданок. Переїзд до Валенсії.
Екскурсія

Валенсія – неймовірна, проте реальна

(входить у вартість туру)
Історія Валенсії налічує понад 22 століття. Римляни, варвари, маври, іспанці залишили свій слід в історії міста. Розквіт Валенсії припадає на XV-XVII століття, саме тоді королівство Валенсія стає одним з найважливіших центрів європейської торгівлі. Сьогодні Валенсія – це другий за величиною порт Іспанії.Маври називали Валенсію з її м'яким кліматом і чудовою природою раєм на землі. Ритм життя тут по-південному неквапливий – трохи курортний, трохи провінційний. Тут прекрасна архітектура, свіже повітря, багато зелені. Валенсія нам сподобається своєю історією, сонячними пляжами з ніжним, золотистим піском і привітним прийомом.
Вільний час. Посадка на пором. Ночівля на поромі.
День 5 - Валенсія
День 5 - Валенсія
День 5 - Валенсія
День 5 - Валенсія
День 6.

МайоркаПальма

Сніданок (оплачується самостійно). Прибуття на острів Майорка - найбільший з Балеарських островів в Середземному морі.
Екскурсія

Пальма

(входить у вартість туру)
І нам вже не сниться, а ми бачимо і відчуваємо ... кришталеву чистоту морської води, казкові пляжі, затоки, бухти і скелясті кручі, неприступні гори і заповідні ліси, квітучі сади, пальмові алеї і соснові ліси роблять цей куточок воістину райським місцем. Сьогодні нас чекає знайомство з красивим стародавнім містом. Пальма, немов віяло, розкривається на південному узбережжі Майорки. Природна краса, м'який клімат, тут гармонійно поєднуються старовинні фортечні стіни, арабські споруди, католицькі храми і вузенькі вулички. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно. Замок-фортеця Бельвер, Кафедральний собор Пальми. Прогулянка по вулицях стародавнього міста занурить нас в атмосферу середземноморського життя і справжнього відпочинку. 
Відпочинок на морі. Для бажаючих

Вальдемосса – Перлина Майорки

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Чарівне село, де час ніби завмер, зберігши ту атмосферу, що панувала багато років назад. Тут знаходиться знаменитий Картезіанський монастир, який свого часу дав притулок відомій парі Фредеріку Шопену і Жорж Санд. Також тут знаходиться палац Короля Санчо I. Ми також відвідаємо старовинну садибу Ла Гранха.

Son Amar

(вх. квиток)
Відвідування шоу-програми, назва якої перекладається, як "Це любов". Неймовірні номера з іспанським колоритом, пристрасно до забуття танцююча Кармен, дивовижні голоси артистів зі світовим ім'ям, приголомшливі світлові ефекти ... Цей вечір ви ніколи не за будете, це шоу не можна пропустити. 
Ночівля.
День 6 - Майорка – Пальма
День 6 - Майорка – Пальма
День 6 - Майорка – Пальма
День 6 - Майорка – Пальма
День 7.

МайоркаІнка

Сніданок. Відпочинок на морі. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Чудеса Майорки

(Дорослий: 60€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Оглядова екскурсія по острову з півдня на північ. Ми відвідаємо Інку - найбільш важливе за часів арабського панування місто, відоме як центр вироблення шкіри і якість шкіряних виробів. Наш подальший шлях лежить на північ повз мисливські угіддя і оливкових терас, в серці гір Серра де Трамунтана, де знаходиться святе місце паломництва - монастир Льюк, який зберігає чудодійний образ Діви Марії з Льюк.

Ес Фогеро

(вх. квиток)
Вечірні розваги. Перед нами виступатимуть артисти з різних країн світу, буде весело і цікаво.
Ночівля.
День 7 - Майорка – Інка
День 7 - Майорка – Інка
День 7 - Майорка – Інка
День 7 - Майорка – Інка
День 8.

Ібіца

Сніданок. Відпочинок на морі. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Пригоди на Ібіці

(Дорослий: 138€ / Діти: 118€)
Екскурсія на паромі. Справжня пригода, справжнє захоплення, краса архітектури і неперевершена краса навколишньої природи - ось що таке екскурсія на Ібіцу. Ібіца - ні з чим не зрівняне по красі узбережжя: дивовижні пляжі з білого піску, зеленіють передгір'я і покриті квітами луки, білі будиночки химерної архітектури, сяюча блакить моря і щедре південне сонце. Старе місто Ібіци, містечко Санта Еулалія, Сан Жуан, Сан Антоніо Соляні копальні Салінас і, звичайно ж, купання в блакитних водах однієї з наймальовничіших бухт. Музика, вона тут всюди! Ми зможе прослухати і купити, диски з унікальними треками найвідоміших діджеїв світу, в будь-якому з сотні музичних магазинів, познайомимося з усіма гранями цього незвичайного острова: історія, традиції, кухня, природа ... Повернення на поромі на Майорку.
Ночівля.
День 8 - Ібіца
День 8 - Ібіца
День 8 - Ібіца
День 8 - Ібіца
День 9.

Порто Крісто

Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих

Чарівний світ

(Дорослий: 60€ / Діти: 38€)
Одні з найвідоміших природних багатств в світі - печери Drach & Manacor - розташовані по шляху з Манакорі в Порто Крісто. Наш шлях піде до рибацького порту Крісто. Печери Дракон - це ланцюг найвідоміших в Європі підземних печер. Вони були відомі ще в середні століття і служили ідеальним укриттям під час нападів піратів. У майорських казках вони називаються печерами скарбів. Лабіринти, гроти і озера печер - все красиво підсвічується і створюється атмосфера чарівництва. Ми спустимося до підземного озера Lac Martel, де станемо глядачами дивного уявлення: по спокійній прозорій воді поплили човни з музикантами, і під склепіннями печер попливе чарівна музика ... На зворотному шляху, буде зупинка в найвідомішій Фабриці перлів - Махоріка, де у Вас буде можливість подивитися, як виготовляється знамениті майоркінскі перли. 
Ночівля.
День 9 - Порто Крісто
День 9 - Порто Крісто
День 9 - Порто Крісто
День 9 - Порто Крісто
День 10.

Менорка

Сніданок. Переїзд в порт Алькудії. Паром на Майорку.
Екскурсія

Менорка і Маон

(входить у вартість туру)
Менорка - другий за площею острів Балеарского архіпелагу, розташований в його північно-східній частині. Його називають островом вогню і вітрів, музеєм під відкритим небом. «Менорка» в перекладі з іспанської означає «менший» - по відношенню до Майорки. Сьогодні нас чекає столиця Менорки - Маон. Міські куполи і вежі жовтого кольору, виступаючи над скелею, дивляться на море. Маон - гарне місто з багатою історією, незвичайною гаванню, де є що подивитися. Пішохідна прогулянка по столиці. Церква св. Марії з чудовим органом, Муніципальна рада, пішохідна зона Карре-Ноу. На площі Колумба, страйкують, Сан-Франсес, Рейя, Міранда і Конкеста зосереджене життя міста. У порту знаходиться декілька кращих ресторанів острова, а також пивні і тераси.
Вільний час для відпочинку. Ночівля.
День 10 - Менорка
День 10 - Менорка
День 10 - Менорка
День 10 - Менорка
День 11.

Менорка

Сніданок. Відпочинок на морі. Всім бажаючим пропонуємо:

Пристань для мого серця ... пляжі Менорки

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Менорка нагадує незайманий куточок землі. Тут шикарні бухти з кришталево чистою бірюзовою водою із зграйками швидких маленьких сріблясто-напівпрозорих рибок. На Менорке найпопулярніші пляжі розташовуються в дельтах висохлих рік і річечок, які називаються кайя. Приклад тому - найпопулярніший на острові пляж Кала-Галдана, розташований в однойменній туристичній зоні і розкинувся уздовж гирла ущелини Алжендар. Поблизу знаходяться бухти Міджана і Трабалуже. У бухтах є оглядові майданчики, а сам пляж зі схилом з білого мілкого піску перетинається двома струмками, поточними в море. Також на південному узбережжі Менорка знаходиться пляж Кала-ан-Пуртов. Цей пляж характеризується середніми розмірами і пологим дном. Він відомий тим, що поряд з ним, в скелях, знаходиться грот Кова-дан-Шурою, в давні часи приютив одновухого пірата, який зазнав у цих берегів крах. Тут чудові ресторани і кав'ярні, де можна познайомитися з традиційними стравами та сучасною місцевою кухнею. Це день відпочинку та умиротворення.
Ночівля.
День 11 - Менорка
День 11 - Менорка
День 11 - Менорка
День 11 - Менорка
День 12.

Барселона

Сніданок. Відпочинок на морі. Ночівля.
День 13.

Барселона

Сніданок.
Екскурсія

Порт Сьютаделья

(входить у вартість туру)
Сьогодні ми прямуємо в порт Сьютаделья. Дивовижне місце з прекрасними пляжами несхожими один на одного. Сьютаделья рясніє фарбами - різнокольорові будинки, море квітів і метелики, відчуття, що навколо тебе все живе, рухається, пурхає. На центральній вулиці багато магазинчиків, де можна купити менорскі сандалі на плоскій підошві, джин місцевого виробництва - ще одна данина англійцям, і знаменитий Менорский сир. 
Вільний час для самостійної прогулянки. Посадка на паром. Переправа на поромі - перший клас, крісла літакового типу. Прибуття в Барселону.

Співаючі фонтани в Барселоні

(дод. оплата)
Вечірні розваги - Співаючі фонтани в Барселоні - це магічне шоу, взаємодія світла, музики і потоку води, які, вибухаючи і розсипаючи море бризок, створють абсолютно неповторні картинки. Їх танець величний і наповнює душу відчуттям чарівництва.
Ночівля.
День 13 - Барселона
День 13 - Барселона
День 13 - Барселона
День 14.

Барселона

Сніданок.

Барселона - місто, яке посміхається

(Дорослий: 30€ / Діти: 16€)
Барселона - дивовижно красиве місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. Площа Іспанії, Національний Палац, Гора Монтжуік, Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт, Район Ешампле. Зупинки на фотопаузи. У тому, що у міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся.
Барселона - місто, яке посміхається

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Незнайома Барселона - Тібідабо

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Ця екскурсія допоможе нам побачити місто з іншого боку. Нам відкриються чарівні і віддалені від стандартних туристичних маршрутів, куточки міста. Ми побачимо верхню Барселону з її престижними приватними районами, Павільйони Гуель, розарій та храм Педральбес. Місце, звідки відкривається найкрасивіша панорама міста і його околиць - храм Святого Серця, що піднімається над всією Барселоною. Можна відвідати один з найстаріших в Європі Парк атракціонів, а також легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії, домашній стадіон футбольного клубу Барси (вх. квиток).
Переїзд у Францію. Ночівля.
День 14 - Барселона
День 14 - Барселона
День 14 - Барселона
День 14 - Барселона
День 15.

КанниАнтіб

Сніданок. Переїзд на Лазурове узбережжя. Вільний час.

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб
Ночівля на території Італії.
День 15 - Канни – Антіб
День 15 - Канни – Антіб
День 15 - Канни – Антіб
День 15 - Канни – Антіб
День 16.

озеро Маджоре

Сніданок. Переїзд в край приальпійських озер Італії. Нас чекають квітучі кипариси, олеандри, виноградники, цитрусові дерева, пахнуть квіткові чагарники. Гармонійно вписалися в цей чудовий пейзаж дикої природи старовинні замки і палаци. Ми проведемо час дихаючи свіжим альпійським повітрям і познайомимося з красивими озерами ближче. Прибуття на озеро Комо. Тут затишні прибережні селища в середньовічному стилі. Вільний час для відпочинку. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно. Для бажаючих

Озеро Маджоре

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€)
Друге за величиною і одне з наймальовничіших італійських озер чекає нас. Край розкішних заміських вілл-палаців, прекрасних парків з буйством азалій, рододендронів та камелій, дивовижних за красою пейзажів повниx чарівної принади островів. Озеро Маджоре, цей природний шедевр, зачаровував багатьох видатних людей, дарував їм хвилини натхнення. І в кого не здригнеться від захоплення серце при вигляді водних просторів, грандіозних скель, до яких ліпляться малюсінькі селища рибалок, цих альпійських вершин, які здаються такими близькими і кристально чисте повітря. Хто не замилується чудесами затоки Борромео, створеними у співпраці з архітекторами і самою природою. Стреза - один з найбільш відомих курортів на озері Маджоре - займає мальовниче положення біля підніжжя гори Моттарон. Головні пам'ятки озера: чотири острови Барромео - Ізола Белла, Ізола деї Пескаторі, Ізола Мадре і Ізола Сан Джованні, що знаходяться в витонченій Борромейскій затоці.

Тревізо

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Одне із найзатишніших містечок регіону Венето - чарівний Тревізо. Тревізо омивають дві річки, Силу та Боттеніга, які, розгалужуються на численні канали, роблять його схожим на Венецію. Звідси і традиція називати його малою Венецією. «Місце, де Силу та канья з'єднуються», так писав Данте Аліг'єрі про це містечко в своїй Божественній Комедії. Тревізо - батьківщина тірамісу. Ну що ж ... запрошуємо на прогулянку. 
Можливість відвідування супермаркету. Ночівля на території Італії.
День 16 - озеро Маджоре
День 16 - озеро Маджоре
День 16 - озеро Маджоре
День 17.

Блед

Сніданок. Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Чарівність гірного озера Блед

(входить у вартість туру)
Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про них піклуватися і зберігати! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. Озеро дуже чисте - в ньому можна купатись.
Переїзд в Угорщину. Ночівля.
День 17 - Блед
День 17 - Блед
День 17 - Блед
День 17 - Блед
День 18.

ТокайЛьвів

Сніданок.

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Можливе від'єднання від групи в Стрию. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638