UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 02.05.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7004
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… На зорі тихо сонце нас розбудит, все, що захочеш, все так і буде
День минає скидає кайдани! Закресли старий, намалюй новий ...

Кращі Різдвяні Ярмарки

Днів: 8, 1 нічний переїзд
Львів - Закопане - Краків - Дрезден - Кьольн - Брюсель - Нюрнберг - Львів
Бельгія
Німеччина
Польща

КРАКІВ, ДРЕЗДЕН, КЬОЛЬН, БРЮСЕЛЬ, БРЮГГЕ, НЮРНБЕРГ!

День 1.
08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд до столиці польських Татр - Закопане. Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (23є): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С. Бажаючі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! Під гуральські акорди вечеря в колибі (дорослі-30 €, діти до 12 років-18 €).
Поселення в пансіонат / готель. Нічліг.

День 2.
Сніданок. Переїзд до Кракова.
Екскурсія "Легенди Кракова". Місто вражаюче, красиве і загадкове .... Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. В ньому потрібно зупинитись хоча б на мить. ... Ми потрапимо на велику Ярмарок, розташовану в знаменитих Суконних рядах, які вже багато століть виконують функцію місця міської торгівлі. Нас чекають прилавки з ялинковими іграшками, ювелірними прикрасами і керамікою. Тут же можна покуштувати страви, приготовані на грилі, галицький глінтвейн, гарячий шоколад і насолодитися шедеврами кухні гірських районів - сиром з овечого молока .... Ночівля на території Польщі.

День 3.
Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Різдвяні ярмарки в Німеччині звичайно з розряду чого то особливого, які обов'язково подат відвідати! Близькість Нового року відчувається зовсім по іншому, відчуваєш що то таке добре і загадкове!
Різдвяні ярмарки Дрездена є найстарішою в Німеччині. В цей час сюди з'їжджається багато народу, щоб покуштувати різдвяного кексу особливого приготування - «штоллен». Уздовж Праґер-штрассе аж до другого боку Ельби тягнеться довгий різдвяний ряд. Таким чином, на різдвяній прогулянці можна пройти також мимо традиційної різдвяної ярмарки у Фрауенкірхе. На головній площі в численних наметах йде жвава торгівля новорічною атрибутикою, солодощами, різними смаколиками до столу і всемозожнимі подарунками. Працюють атракціони, всюди смажаться всякі ковбаски, можна випити гарячого грогу ....
Для бажаючих: «Мейсен-місто порцеляни і кращих німецьких вин» (30 € / діти до 12лет18 €). Мейсенська Різдвяний ярмарок відображає всі особливості міста: вона влаштовується на середньовічної Ринкової площі, на ній можна придбати вироби з знаменитого мейсенского порцеляни і, звичайно ж, спробувати Мейсенським вина. У самому центрі площі встановлюється велика Різдвяна ялина, навколо якої вибудовуються ошатні палатки з сувенірами, різдвяною випічкою і незмінним глінтвейном На Різдвяному ярмарку панує незвичайна атмосфера, яку створюють різнокольорові мерехтливі вогники, неповторні різдвяні запахи - кориці, імбирних пряників, смажених горіхів і хвойний аромат ялини . Ночівля в Німеччині.

День 4.
Сніданок. Переїзд в Кельн.
Різдвяна ярмарока у Кельні - найулюбленіша іноземцями! Адже тут живе самий доброзичливий народ. У Кельні традиційно проходить безліч ярмарків. Приміром, на площі перед Кельнським собором зазвичай розташовується 160 павільйонів, де можна випити глінтвейну або купити різдвяні подарунки, і 60 ремісничих майстерень. Тут проходять безкоштовні концерти та змагання з гольфу на снігу. Найкрасивішим же вважається базар, розташований біля Кельнської ратуші на площі Альтер Маркт. Його дуже люблять діти, адже тут працюють велика карусель і ляльковий театр, а зустрівши на площі Санта-Клауса, можна отримати подарунок прямо з його рук. Тут можна купити Räuchermännchen («курящі чоловічки» - дерев'яні іграшки-свічники), «Лускунчик», дитячі іграшки. Спробувати: запечені яблука з смаженим мигдалем і глінтвейн з корицею. Вільний час.
Пропонуємо вечірню екскурсію «Пивними ріками Кельна» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €) - вулиці старого міста проведуть Вас по найзнаменитішим пивним і розкажуть не лише про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, але і нададуть можливість спробувати різні сорти пива. Вечір продовжимо в історичному ресторанчику на березі Рейну. Ночівля в Німеччині.

День 5.
Сніданок. Переїзд в Бельгію.
Бельгія ... Незліченна кількість художніх скарбів і чарівних мальовничих містечок. Це малиновий дзвін, діаманти, брюссельська капуста і пісяючий хлопчик, а ще Брейгель ... і Рубенс ... Нас запрошує столиця Бельгії - Брюссель. Місто-синтез, місто «всіх кольорів веселки цивілізації», місто соборів і вокзалів, парків і віадуків, фламандців і валлонців ... Оглядова екскурсія «Брюссель-столиця Європи». Кипуча сучасність уживется в Брюсселі з тисячолітньою історією, утворюючи чарівну, але своєрідну суміш середньовічних будинків і укріплень, готичних соборів, скляних хмарочосів і неокласичних палаців.Вільний час. У Брюсселі проводяться театральні вистави, які включають в себе світлове та звукове шоу на головній площі, і тривають всю ніч.
На прилавках з продовольством ви знайдете горщики з мідіями і перченими молюсками або морськими равликами, печеня по-бельгійськи і м'які бельгійські вафлі, цукрові пончики, а також два найулюбленіших в усьому світі доповнення до кухні: якісний шоколад і відмінне міцне пиво. Ярмарок закінчується на рибному ринку, який щороку перетворюється на довгий каток. Над усім цим виблискує 50-метрове колесо огляду.
Можливість відвідати екскурсії на вибір: Королівський музей витончених мистецтв (30 € / 16 €). Головний музей країни - Королівський музей витончених мистецтв в Брюсселі володіє найбагатшою колекцією живопису, як старовинною, так і сучасною. Але, звичайно, найцінніше, це колекція старовинного фламандського живопису епохи відродження. Ночівля на території Бельгії.

День 6.
Сніданок. Вільний час в Брюсселе.посетіть:
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Різдвяне середньовіччя наяву" (38Є / 18є) .Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічної столиці графства Фландрія - Гента. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літописемних епох, місто-порт на злитті рік Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії. Гент - бунтівне місто з героїчною історією, про колишню славу і велич свідчать його архітектурні шедеври. Гент по праву носить гордий титул «місто мистецтва». Вільний час. Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і чарами. Величний Брюгге. Яскравий і товариський він привітно відкриває свої двері. Брюгге - це романтичний музей під відкритому небом. Він, як чарівна скринька, з якої скільки коштовностей не дісталося, ще стільки ж залишається. Середньовічна атмосфера Брюгге, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, та його мальовничі канали як не можна краще підходять для проведення яскравих різдвяних ярмарків. Саме ярмарка в Брюгге вважається кращою в Бельгії. До того ж, тут можна відвідати приголомшливий фестиваль скульптур зі снігу та льоду. Головне - одягнутися тепліше і не забути пропустити пару зігріваючих коктейлів в крижаному барі. Тут можна купити: бельгійський шоколад, керамічні пивні кухлі, плетені вручну кружева.Что спробувати: бельгійське пиво, зварене спеціально до свят. Ночівля на території Бельгії.

День 7.
Сніданок.
Сьогодні ми в гостях у Імперського Нюрнберга. Нас запрошує на прогулянку найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, замок Кайзербург. Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків ... Нюрнберг вважається Різдвяним містом Німеччини №1. Тут відкривається один з найбільших і найстаріших базарів у країні. Тут продаються традиційні різдвяні сувеніри: ялинкові прикраси, вироби зі скла, дерев'яні іграшки, ляльки, срібні прикраси ... Ремісники і художники, майстри художніх промислів запропонують гостям свої вироби, частина яких створюється прямо на очах у відвідувачів ярмарку. На базарі грають шарманки, смажаться каштани і знамениті німецькі сосиски. На кожному розі можна купити чашечку гарячого глінтвейна- традиційного різдвяного напою, цукрову вату, печені яблука, імбирні і медові пряники "Lebkuchen", смажений в цукрі мигдаль по-віденськи, волоські горіхи і арахіс ... зовсім, як у казці .... Для бажаючих: «Різдвяний Бамберг» (30 € / діти до 12лет18 €). Це місто,занесене ЮНЕСКО до пам'ятників всесвітньої культурної спадщини, розташоване на семи пагорбах, і існує з 902 року. Святковий базарчик там знаходиться на площі за межами старого міста, хоча сам він прикрашений всюди. Тут можна не ходити по музеях, бо саме місто і є музей під відкритим небом. На різдвяному ярмарку можна попити гарячого вина. Крім того, Бамберг славиться своїми чудовими сортами пива. Нічний переїзд в Україну.

День 8.
Час прибуття до Львова орієнтовно 11:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова).
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 22 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 60 евро /тур
Святкові дати Різдво, травневі свята + 100 евро/тур

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638