UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 05.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Не за горами тот миг, когда к нам в двери постучит Рождество.
Это самый любимый, самый сказочный европейский праздник не только для детей, но и для взрослых…

В полоні королівських фантазій...

Днів: 3, 1 нічний переїзд
Львів - Закопане - Краків - Дрезден - Нюрнберг - Аугсбург - Регенсбург - Прага - Краків - Львів
Німеччина
Польща
Чехія

Романтичні дороги Баварії і Чехії під час різдвяних ярмарок

+ Відвідання ярмарок в
Дрездені, Нюрнберзі, Аугсбурзі, Роттенбурзі, Празі,Кракові!!!!!!
+ Насичений тур, і тільки один нічний переїзд!!!
+ неповторна отмосфера магії і європейського шарму

День 1.
07.12 НЕДІЛЯ
09.00 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд до столиці польських Татр - Закопане. Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (23є): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С. Бажаючі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! Під гуральські акорди вечеря в колибі (дорослі-30 €, діти до 12 років-18 €).
Поселення в пансіонат / готель. Нічліг.

День 2.
08.12 ПОНЕДІЛОК Сніданок.
... Книжки та іграшки, гучні хлопавки, пряники, цукерки від звірів привіти,
Швидкохідні ковзани і морозні деньки, гірки крижані, санки розписні,
Пісні, танці, жарти, сміх - Вистачить цього для всіх!

Екскурсія "Легенди Кракова". Місто вражаюче, красиве і загадкове .... Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. В ньому потрібно зупинитись хоча б на мить. ... Ми потрапимо на велику Ярмарку, розташовану в знаменитих Суконних рядах, які вже багато століть виконують функцію місця міської торгівлі. Нас чекають прилавки з ялинковими іграшками, ювелірними прикрасами і керамікою. Тут же можна покуштувати страви, приготовані на грилі, галицький глінтвейн, гарячий шоколад і насолодитися шедеврами кухні гірських районів - сиром з овечого молока .... Ночівля на території Польщі.

День 3.
09.12 ВІВТОРОК Сніданок.
... Проходьте, поспішайте, Наші любі друзі!
Відпочивайте, веселіться. Тут нудьгувати ніяк не можна!

Різдвяні ярмарки в Німеччині звичайно з розряду чогось особливого, які обов'язково потрібно відвідати! Близькість Нового року відчувається зовсім по іншому, відчуваєш що то таке добре і загадкове!
Різдвяний ярмарок Дрездена є найстарішим в Німеччині. В цей час сюди з'їжджається багато народу, щоб покуштувати різдвяного кексу особливого приготування - «штоллен». Вздовж Праґер-штрассе аж до другого боку Ельби тягнеться довгий різдвяний ряд. Таким чином, на різдвяній прогулянці можна пройти також мимо традиційної різдвяної ярмарки у Фрауенкірхе. На головній площі в численних наметах йде жвава торгівля новорічною атрибутикою, солодощами, різними смаколиками до столу і всеможливими подарунками. Працюють атракціони, всюди смажаться всілякі ковбаски, можна випити гарячого грогу ....
Для бажаючих: «Мейсен-місто порцеляни і кращих німецьких вин» (30 € / діти до 12лет18 €). Мейсенська Різдвяна ярмарка відображає всі особливості міста: вона влаштовується на середньовічій Ринкової площі, на ній можна придбати вироби з знаменитого мейсенского порцеляни і, звичайно ж, спробувати Мейсенським вина. У самому центрі площі встановлюється велика Різдвяна ялина, навколо якої вибудовуються ошатні палатки з сувенірами, різдвяної випічкою і незмінним глінтвейном На Різдвяному ярмарку панує незвичайна атмосфера, яку створюють різнокольорові мерехтливі вогники, неповторні різдвяні аромати - кориці, імбирних пряників, смажених горіхів і хвойний аромат ялини. Ночівля в Німеччині.

День 4.
10.12 СЕРЕДА Сніданок.
... Підходь, прицінюйсґ! Купуй, не соромся!
Поважне панство! Кому дірку від бублика - Від смачного, хорошого! Віддаємо дешево!

Сьогодні ми в гостях у Імперського Нюрнберга. Нас запрошує на прогулянку найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, замок Кайзербург. Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків ... Нюрнберг вважається Різдвяним містом Німеччини №1. Тут відкривається один з найбільших і найстаріших базарів у країні. Тут продаються традиційні різдвяні сувеніри: ялинкові прикраси, вироби зі скла, дерев'яні іграшки, ляльки, срібні прикраси ... Ремісники і художники, майстри художніх промислів запропонують гостям свої вироби, частина яких створюється прямо на очах у відвідувачів ярмарку. На базарі грають шарманки, смажаться каштани і знамениті німецькі сосиски. На кожному розі можна купити чашечку гарячого глінтвейна- традиційного різдвяного напою, цукрову вату, печені яблука, імбирні і медові пряники "Lebkuchen", смажений в цукрі мигдаль по-віденськи, волоські горіхи і арахіс ... зовсім, як у казці .... Для бажаючих: «Різдвяний Бамберг» (30 € / діти до 12лет18 €). Це місто, відноситься ЮНЕСКО до пам'ятників всесвітньої культурної спадщини, розташований на семи пагорбах, і існує з 902 року. Святковий базарчик там знаходиться на площі за межами старого міста, хоча сам він прикрашений всюди. Тут можна не ходити по музеях, бо саме місто і є музей під відкритим небом. На різдвяному ярмарку можна попити гарячого вина. Крім того, Бамберг славиться своїми чудовими сортами пива. Ночівля на території Німеччини.

День 5.
11.12 ЧЕТВЕР Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Нюрнберзі.
... А ось кольорові ліхтарики, Повітряні кульки,
Серпантин, конфеті - Купуй та жартуй.
Підходь, народ, сюди. І давай знайомитися...

Для бажаючих: «Романтична дорога -Аусбург і Регенсбург» (38 € / діти до 12р 23 €).
... Сьогодні ми почнемо знайомство з найвідомішим і найулюбленішим туристичним маршрутом Німеччини, що проходить від Майна до Альп - «Романтичної Дорогий» ...
Нас запрошує Аугсбург, заснований римлянами, він познайомить нас з історією країни. Спадок, залишений римлянами, дожив до наших днів, викликає захоплення .... Нас очікує знайомство з пам'ятками часів Фуггерів і Вельсерів. Далі ми здійснимо подорож крізь німецьку історію в Регенсбург. Неймовірно гарне та затишне місто, як з казок братів Грімм. Потужні середньовічні бастіони, міська Ратуша, чарівні, немов іграшкові, будиночки. На різдвяному ярмарку в Регенсбурзі в Баварії скуштуємо 40 видів глінтвейну в прикуску з оригінальними ковбасками з солодкою гірчицею. Повернення в Нюрнберг. Ночівля на території Чехії.

День 6.
12.12 П'ЯТНИЦЯ Сніданок.
... Нехай на довгі роки цей день запам'ятається! Збирайтеся веселіше, Дорогі глядачі!
Чекаємо на ярмарок дітей, Чекаємо і їх батьків!
Підходь сміливіше, народ, І зліва, і справа !!!

Нас запрошують Різдвяні Ярмарки на Староміський, Вацлавській площі та Майдані Республіки. Перед Різдвом тут панує особлива атмосфера, просякнута запахом глінтвейну. Нас запрошують дерев'яні лоточки, які пропонують величезний вибір чеських сувенірів, ручних виробів, традиційних різдвяних прикрас. Керамічні кухлі, дерев'яні іграшки, маріонетки, вироби з чеського скла чекають Вас. Якщо Ви зголодніли або хочете попити, то немає необхідності йти з ринку, тому як тут знаходиться безліч лотків, що пропонують страви традиційної чеської кухні і традиційні чеські напої - медовину або грог.
... Прага !!! Вона, як чарівна скринька, шедро відкриває свої секрети всім, хто цього жадає...
Пішохідна екскурсія "Друге знайомство з Прагою ..." (18 € / діти до 12 років 10 €). Якщо Ви вже були в Празі і бачили основні визначні пам'ятки, Вам буде цікаво побачити нові та цікаві місця. Нас запрошує Вугільний ринок, Пасаж Люцерна, каплиця Святого Хреста, Танцюючий будинок і церква Діви Марії Переможниці.
Ночівля на території Чехії.

День 7.
13.12 СУБОТА Сніданок. Виселення з отеля.Свободное час в Празі.
...Не минайте! Ярмарок до себе кличе!
Ярмарок не дасть нудьгувати! Співати треба, танцювати!

Пропонуємо екскурсію "Різдвяні ярмарки в Карлових Варах" (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Заїзд на пивзавод Крушовіце для покупки пива. Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни.
Відвідувачів чекають різдвяні Коледи, вогняні шоу, живий вертеп, музичні виступи. У продажі різдвяні прикраси, копченості, сири, солодощі, медовини, гаряче вино. Повернення в Прагу. Переїзд в Україну.

 

День 8.
14.12 НЕДІЛЯ
Щоб було веселіше, Запросимо сюди гостей.Без гостей ніяк не можна, Покличемо їх, друзі!
Гості наші - не прості, не старі й не молоді. Ці гості, кажуть, Жили тисячу років тому…

Час прибуття до Львова орієнтовно 9:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

Нехай чудо не раз у вашому житті трапиться,
Нехай радістю світяться обличчя!
Посмішок вам, жартів, ковзанів та санчат,
Сніжків, каруселей, катань, гулянь,
І самих чарівних і радісних казок

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова).
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 22 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 60 евро /тур
Святкові дати Різдво, травневі свята + 100 евро/тур

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638