UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 02.05.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7004
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…На заре тихо солнце нас разбудит все, что захочешь, все так и будет
День уходящий сбросит оковы, Зачеркни старый, нарисуй новый...

Особливості Різдвяних Ярмарок

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Львів - Закопане - Краків - Дрезден - Львів
Німеччина
Польща

2 ночі в Дрездені!

День 1.
08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд до столиці польських Татр - Закопане. Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (23є): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С. Бажаючі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! Під гуральські акорди вечеря в колибі (дорослі-30 €, діти до 12 років-18 €).
Поселення в пансіонат / готель. Нічліг.

День 2.
Сніданок. Переїзд до Кракова.
Екскурсія "Легенди Кракова". Місто вражаюче, красиве і загадкове .... Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. В ньому потрібно зупинитись хоча б на мить. ... Ми потрапимо на велику Ярмарку, розташовану в знаменитих Суконних рядах, які вже багато століть виконують функцію місця міської торгівлі. Нас чекають прилавки з ялинковими іграшками, ювелірними прикрасами і керамікою. Тут же можна покуштувати страви, приготовані на грилі, галицький глінтвейн, гарячий шоколад і насолодитися шедеврами кухні гірських районів - сиром з овечого молока .... Ночівля на території Польщі.

День 3.
Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Різдвяні ярмарки в Німеччині звичайно з розряду чогось особливого, які обов'язково потрібно відвідати! Близькість Нового року відчувається зовсім по іншому, відчуваєш що то таке добре і загадкове!
Різдвяна ярмарока Дрездена є найстарішою в Німеччині. В цей час сюди з'їжджається багато народу, щоб покуштувати особливого різдвяного кексу особливого приготування - «штоллен». Уздовж Праґер-штрассе аж до другого боку Ельби тягнеться довгий різдвяний ряд. Таким чином, на різдвяній прогулянці можна пройти також мимо традиційної різдвяної ярмарки у Фрауенкірхе. На головній площі в численних наметах йде жвава торгівля новорічною атрибутикою, солодощами, різними смаколиками до столу і всеможливими подарунками. Працюють атракціони, всюди смажаться всілякі ковбаски, можна випити гарячого грогу ....
Для бажаючих: «Мейсен-місто порцеляни і кращих німецьких вин» (30 € / діти до 12лет18 €). Мейсенска Різдвяна ярмарка відображає всі особливості міста: вона влаштовується на середньовічній Ринковій площі, на ній можна придбати вироби з знаменитої мейсенської порцеляни і, звичайно ж, спробувати Мейсенські вина. У самому центрі площі встановлюється велика Різдвяна ялина, навколо якої вибудовуються ошатні палатки з сувенірами, різдвяною випічкою і незмінним глінтвейном. На Різдвяній ярмарці панує незвичайна атмосфера, яку створюють різнокольорові мерехтливі вогники, неповторні різдвяні запахи - кориці, імбирних пряників, смажених горіхів і хвойний аромат ялини . Ночівля в Німеччині.

День 4.
Сніданок. Вільний час в Дрездені. Для бажаючих:
Поїздка "Різдвяний Берлін -" (38 € / діти до 12р 30 €). В передріздвяний час історичний центр Берліна полонить сяйвом вогнів, блискотінням прикрас і новорічною атмосферою. На центральному найкрасивішому берлінському бульварі Унтер ден Лінден різдвяний настрій створюють майстри, які пропонують публіці різдвяні товари та дивовижні подарунки. Нас очікують більш 150 "будиночків" і "палаток" з творіннями майстрів художнього ремесла: виготовлювачами свічок, мила, будівельниками так званої традиційної "Krippe", хатини з фігурним зображенням сцени Народження Христа. Тут Ви знайдете різдвяні картини та прикраси ручної роботи. Ми зможемо скуштувати безліч кулінарних ласощів: смажені каштани, підрум'янені на деревному вугіллі ковбаски і берлінські картопляні грінки - або ж традиційні ласощі південно-тірольському наметі. Більше 150 торгових наметів пропонують все, що душі завгодно: дерев'яні іграшки, ялинкові прикраси, різдвяні солодощі від шоколаду до дрезденського штоллен. Піддайтеся спокусі і спробуйте цукрові пироги і пряники з смаженим мигдалем і сушеними каштанами. Для справжніх цінителів тут знайдеться ароматний глінтвейн, вогненний пунш, гарячі каштани і південно-тірольські делікатеси. Повернення в Дрезден. Ночівля в Німеччині.

День 5.
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Дрездені. Для бажаючих:
Поїздка "Різдвяний Нюрнберг" (38 € / діти до 12р 30 €). Сьогодні ми в гостях у Імперського Нюрнберга. Нас запрошує на прогулянку найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, замок Кайзербург. Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків ... Нюрнберг вважається Різдвяним містом Німеччини №1. Тут відкривається один з найбільших і найстаріших базарів у країні. Тут продаються традиційні різдвяні сувеніри: ялинкові прикраси, вироби зі скла, дерев'яні іграшки, ляльки, срібні прикраси ... Ремісники і художники, майстри художніх промислів запропонують гостям свої вироби, частина яких створюється прямо на очах у відвідувачів ярмарку. На базарі грають шарманки, смажаться каштани і знамениті німецькі сосиски. На кожному розі можна купити чашечку гарячого глінтвейну- традиційного різдвяного напою, цукрову вату, печені яблука, імбирні і медові пряники "Lebkuchen", смажений в цукрі мигдаль по-віденськи, волоські горіхи і арахіс ... зовсім, як у казці ....
Повернення в Дрезден. Нічний переїзд в Україну.

День 6.
Сніданок.
Час прибуття до Львова орієнтовно 11:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей !.

Нехай чудо не раз у вашому житті трапиться,
Нехай радістю світяться обличчя!
Посмішок вам, жартів, ковзанів та санчат,
Сніжків, каруселей, катань, гулянь,
І самих чарівних і радісних казок

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова).
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 22 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 60 евро /тур
Святкові дати Різдво, травневі свята + 100 евро/тур
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638