UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…. Невимушеність, насолода, бажання рухатися, крутитися,
Емоцій політ і настрій –Не зможеш в це не закохатися!!

Танго втрьох… Амстердам, Прага і Гамбург…

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів- Гамбург – Бремен-Амстердам(3н)- Кведлінбург-Гослар-Прага
Данія
Нідерланди
Німеччина
Чехія

Спокійний і розмірений тур!
2 ночі в Гамбурзі! 3 ночі в Амстердамі! 2 ночі в Празі!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

В цьому турі ми:
Познайомимося з простотою і красотою Північної Німеччини
У нас є можливість відвідати Копенгаген в Даниії!
Зануримося в безтурботність Амстердаму.
Прогуляємося чарівною Прагою!

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львівському з.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправка в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Гамбург

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Німеччину.
Вільне і ганзейське місто Гамбург — одне із найгарніших міст Німеччини. Чому його називають містом трьох “М”, хто такі “ганзеати”, яких традиций дотримується Гамбург, чому символом міста став простий водонос, чим відрізняються гамбуржці від всіх інших німців? Ми відчуємо дух свободи і незалежності цього ганзейського міста. Нас чекає багато цікавого в місті, жителі якого являються найщасливішими в Німеччині. Екскурсія «Гамбург – вільне і щасливе місто». Вільний час.

День 2 - Гамбург Вечірня екскурсія «Пікантний Гамбург» (18Є). 600 метрів вогнів, розкутості, розваг, задоволення і музики... Це він – Ріпербанн - відомий квартал червоних ліхтарів!!! 

Поселення в готель. Ночівля в Німеччині.

День 2 - Гамбург День 2 - Гамбург День 2 - Гамбург  
День 3.

Любек - Копенгаген

 Сніданок. Вільний час в Гамбурзі. Для бажаючих екскурсії на вибір:
«Марципанова казка—Любек»(38Є/18Є). Немов перенесений з картин середньовіччя, і зберіг атмосферу тих часів, місто дивує як памятниками старовини, так і найсмачнішими чарівними ласощами міщан - мигдалево-цукровим витвором мистецтва –марципаном. Повернення в Гамбург.
АБО Фленсбург і «Фортеця Щастя» (38Є/30Є). Ми відправимося на справжню північ Німеччини. Фленсбург і Глюксбург — два найпівнічніших міста. Місто понад 400 років знаходилося під пануванням Данії, так, що можна сказати, що Фленсбург — це датське німецьке місто. Крім фахверкових і готичних белих і жовтих будиночків ми побачимо середньовічні «торгові» дворики, цікаві середньовічні церкви і ринкові площі, вілли і замок. Цікаві історії про знамениті «ромові» імперії. Виробництвом рому займались у Фленсбургу десятки сімей. І сьогодні збереглося декілька ромових мануфактур в самому центрі міста. Ми відправимося в порт, полюбуємося фьордом, на якому розкинулося місто, відвідаємо історичні місця зі збереженими рибальськими будиночками, побачимо найстаріший пароплав Німеччини. Тепер настав час відправитися в «Фортецю щастя», що в перекладі означає Glückburg. Тут нас чекає один із найкрасивіших палаців північної Німеччини, розташований прямо посередині озера.
АБО поїздка в Копенгаген (68Є/60Є). Переїзд через пролив на паромі і ми на острові Зеландия. Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і датськими королями. Одна із перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла магія неймовірних заходів сонця, доглнутих полів, мягкість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні люди з півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на автобусню екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо…». Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопауз. Ми розпочнемо нашу подорож з символа Копенгагену – Русалочки, яка от уже практично 100 років сидить на набережній Ланглиньє. Дальше ми відправимося в сторону зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один из наибільш дорогих кварталів Копенгагена – Нова гавань, Крістіансборг - датський Парламент. Поїздка займає цілий день. Пізнє повернення. Ночівля в Німеччині.

День 3 - Любек - Копенгаген День 3 - Любек - Копенгаген День 3 - Любек - Копенгаген День 3 - Любек - Копенгаген
День 4.

Амстердам - Бремен

 Сніданок. Вільний час в Гамбурзі. Для бажаючих екскурсії:
Дорога в Бремен пролетить незамітно. І от ми уже і в казці. Тут і сьогодні на кожному кроці можна зустріти бременських музикантів. Ми побачимо найвидатніші місця Бремена — міська ратуша і Роланд, внесені в список всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, відвідаємо собор св. Петра, збудований в 10 столітті в романському стилі.
Ми погуляємо по знаменитій вулиці Ремісників, Ботчерстрассе, відбудована в стилі артдеко. Не обійдем своєю увагою ми і сереньовічний квартал Шнор, колишній квартал рибаків і виробників якорів. Ми прогуляємося по лабіринтах вузьких вуличок Шнора, заповнених сьогодні магазинчиками сувенірів, галерей і ресторанчиками.
Ми пройдемося по історичній набережній Шляхті на березі ріки Везер, по бажанню відвідаємо міську ратушу, магазинчики, кафе. Переїзд в Амстердам. Для бажаючих:

День 4 - Амстердам - Бремен Вечірній Амстердам (18€). Вічно-юний, притягуючий і заворожуючий. Він блищить вночі, манить нас за собою, посвячує в свої таємниці, зачаровує… Забуваючи про справжнє, прислуховуючись кдо звуків моря, насолоджуючись тишиною середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок береже він в себе, скільки неймовірних історій і різних долей...

Ночівля на території Нідерландів.

День 3 - Бремен - Амстердам День 3 - Бремен - Амстердам День 3 - Бремен - Амстердам День 3 - Бремен - Амстердам
День 5.

Амстердам

 Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, манити і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новмм Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красоту і чудову привабливість. Екскурсія “Місто-мрія Амстердам”. Амстердам здатен заворожити своїх гостей! Він радий кожному із нас! Його дивовижної красоти вулички і площі несуть відбиток його власної унікальнї історії, такої несхожої на інші. Ми здійснимо подорож лабіринтами вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових, милих магазинчиків … Це місто вартує того, щоб один раз його побачити…щоби полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:

День 5 - Амстердам Екскурсія “Тиха Голландія” (38€/23€). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться млини, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна млин дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство з середньовічною Голландією невеличке рибальське поселення–Волендам. Чарівне поєднання історії і красоти місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість спробувати найсвіжіший малосольний оселедець і найсмачніший копчений вугор, приготовлений за старовинними - рецептами.

Прогулянка каналами Амстердаму на прогулянковому кораблику (16€). Ми залишимо за бортом міський гамір і попливем безкінечними каналами Амстердаму….
Ночівля на территорії Нідерландів..

День 4 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 4 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 4 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 4 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 6.

Амстердам - Гаага - Делфт

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсії:
В период с 24.03 по 16.05 Можно провести время в Королевском парке цветов Кёкенхоф (18€+вх квиток) - самое популярное место в Нидерландах! Здесь всегда пахнет весной и замирает дыхание от красоты, которой больше нельзя увидеть нигде! Койкенкоф- это торжественный праздник, на который мы приглашаем Вас!!!
Музей Ван Гога, де ми познайомимося з найбільшою в світі колекцією робіт голландського художника: двісті полотен, пятсот малюнків і приблизно семисот листів великого майстра. Великий Рембрандт - художник, який передавав стан душі. Його життя і творчість нерозривно повязані з Амстердамом. Музей Ван Гога, де ми познайомимся з найбільшою в світі колекцією робіт голландського художника: двісті полотен, пятсот малюнків і листи великого майстра. Пропонуєм насолодитися шедеврами! (вх. квиток опл. додатково).

День 6 - Амстердам - Гаага - Делфт “Великі і маленькі міста ”(38€/23€). Цей день ми розпочнемо з вами з відвідання старовинного містечка Дельфт. Місто, де народилися і творили художник Ян Вермер і філософ Хуго де Гроот. Невеличкий переїзд і ми в Гаазі. Гаага– ообливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто –резиденція принцеси Беатрікс. А поряд найвишуканіший морський курорт Північної Европи – Схевіненген. У цього міста є два абсолютно різних обличчя, тут поєднані традиційна голландске селище і модний курорт

Ночівля на территорії Нідерландів.

День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага - Схевенинген День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага - Схевенинген День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага - Схевенинген День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага - Схевенинген
День 7.

Гослар - Кведлінбург

 Сніданок. Переїзд Німеччину. Нас чекають маленькі німецькі міста
Гослар - місто з більш, ніж 1000-річною історією, взятий під охорону ЮНЕСКО, як об'єкт світової культурної спадщини.
Розташований Гослар в області Нижня Саксонія. Під час прогулянки по міських вулицях так і здається, що ось-ось з-за повороту вийде прекрасна принцеса в срібній короні, зробленої місцевими гірськими майстрами.
Переїзд в Кведлінбург. Кведлінбург – перша зустріч– і, звісно , любов з першого погляду – місто Кведлінбург. Сходинки , калитки, вузенькі вулочки, середньовічний замок, будиночки для яких часу ніби просто не існує... Дивовижне місто майстрів, неначе застигле в середньовіччі. Більше 1300 старовинних фахверкових будинків, які заворожують своєю красотою і зачаровують істинною величністю .
Переїзд в Прагу. Ночівля на территорії Чехії.

День 7 - Гослар - Кведлінбург День 7 - Гослар - Кведлінбург День 7 - Гослар - Кведлінбург День 7 - Гослар - Кведлінбург
День 8.

Прага

 Сніданок. И от ми в Празі!!!
Екскурсія “Зустріч з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ви погрузитесь в таємничу атмосферу Старого міста: древня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел діви Марії перед Тином. Старомістська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця… і звісно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперетив, шведський стіл і хороша музика в супроводженні цікавих розповідей… Ось вони незабутні миттєвості в житті…
Ночівля на территорії Чехії.и.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 9.

Прага

 Сніданок. Вільний час в Празі. Для бажаючих:

День 9 - Прага Пішохідна екскурсія “Таємниці королів…”(18€/10€). Дізнатись про життя королів і придворних, про придворні інтриги і змови, злочини і покарання, які здійснювались із найсвітніших переконань - во імя віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекають скарби Празької Лоретти, Градчанска площа, Шварценбергський палац і зміна караулу в Парадних надворях Пражського граду.

“Пивними дорогами Праги…"(23€/діти без дегустації пива 18€). «Куди би не занесла чеха доля на своїх могутніх крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, — туди, де варять чеське пиво». — Я. Неруда. Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація. Ночівля на території Польщі.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 10.

Львів

 Сніданок. Виселенння з готелю.
Час прибуття у Львів орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на з.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• В випадку , коли вік туриста більше 60 лет, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* з Сніданками.
• Внутрішні пароми
• Оглядові екскурсії в містах: Гамбург, Бремен, Амстердам, Гослар, Кведлінбург і Прага
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульский збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульского збору, по договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стационару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25€.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
При відмові НЕ повертається.
• Страховка індивідуальна
• Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення + 230 € /тур
• Туристи, які подорожують самостійно, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напитки в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години мы будемо робити зупинки, де буде можливість купити гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу.
• Мінімальна к-сть для виконання факультативної програми 30 людей.
• Автобусне обслуговування в вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму тура без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638