UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ах, Карнавал! Одне ти з світових чудес
Під маскою ховаєш ти інтригу
Сьогодні пристрастю розтопиш кригу
Здіймаючись вогнями до небес!.

Свято під маскою… Усі на карнавал!

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Львів - Будапешт - Відень - Ніцца - Ментон - Лукка - Віареджіо - Флоренція - Піза - Венеція - Львів
Італія
Австрія
Франція

3 карнавали в одному турі!!! 

Фестиваль лимонів в Ментоні                                       
     Битва квітів і парад світла в Ніцці
                                                      Веселий карнавал в Віареджіо

День 1.

Львів - Будапешт

 06.00 - 08.30 - безкоштовні трансфери «залізничний вокзал - Термінал-А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Переїзд в Будапешт.
Запрошуємо на вечірню програму «У світлі тисячі вогнів» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 18 €) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ... Поселення в готелі. Ночівля.

День 2.

Відень

 Виселення з готелю. Переїзд в Австрію.
• Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина .... Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденський Будинок Опери та Хофбург, прогулятися по "обручці Відня". Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями поважно пересуваються карети, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта ...
У вільний час рекомендуємо екскурсії:
"Блиск і занепад Великої Імперії» (дорослі-23 €, діти до 12 років-13 €) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Був час, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників ... Священна Чаша Грааля, Спис Долі ... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
Шенбрунн - резиденція династії Габсбургів (10 €), подібно Петергофу і Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу .... У вільний час можна Відвідати Сам палац (12 € - з аудіогідом, 23 € - з екскурсоводом) або просто погуляти по парку.

День 2 - Відень "Передання і легенди старого Відня" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 10 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо іншу Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючі годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.

Нічний переїзд до Франції.

День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень
День 3.

Ніцца - Ментон

 По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно). Прибуття на Лазурний берег.
Запрошуємо на екскурсію «Ніцца - мистецтво жити». 300 сонячних днів у році і кілометри прекрасних пляжів ... Приїхати сюди хоча б ненадовго багато хто вважає за щастя! Перебуваючи тут, отримуєш задоволення від краси міста і його пейзажів, незвичайного клімату, неповторного природного освітлення, численних ароматів і смаків. Місто поєднує в собі чарівність морського курорту з історією та культурою, елегантністю і жвавістю. Ніцца пишається своїм незалежним минулим, вона дивує своєю індивідуальністю, підкорює красою своїх кварталів і пішохідних стежок. Квітковий ринок "Салей", Англійська набережна, римські руїни в престижному районі Сімье, собор Святого Миколая на бульварі Царевича - все це створює неповторний привабливий вигляд міста. Поселення в готелі. Ночівля.
• Пропонуємо поїздку в Ментон в період «Фестивалю лимонів» (дорослі-48 €, діти до 12 років-38 €). На це саме «кисле» свято збираються сотні тисяч гостей з усіх куточків землі. Теплий клімат французької Рив'єри дозволяє вирощувати лимони цілий рік. Фестиваль свого роду підготовка до найбагатшого врожайного сезону в Ментоні. Зазвичай для підготовки цього свята використовується 130 тонн цитрусових фруктів. Місто прикрашається самими різними фігурами з лимонів, апельсинів, грейпфрутів. На кілька днів тут виростають апельсинові замки і казкові герої з лимонів. Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію по Ментону, вечірнє шоу «парад світла», ну і звичайно отримати справжній заряд вітаміну «С», спробувавши нові сорти лимонів, напої та солодощі, виготовлені з «жовтого короля свята». Повернення в готель. Ночівля.

День 3 - Ніцца - Ментон День 3 - Ніцца - Ментон День 3 - Ніцца - Ментон День 3 - Ніцца - Ментон
День 4.

Ніцца - Монако

 Сніданок. Вільний час у Ніцці.

День 4 - Ніцца - Монако Рекомендуємо екскурсію «Перлина Лазурного Берегу» (дорослі-43 €, діти до 12 років-38 €). На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте Карло-- це винятковість, перетворена на повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші ... Повернення до Ніцци.

Ніцца кличе нас перенестися в інший вимір і розчинитися в радісній, шумній і хвилюючій виставі. Тут вивільняється величезна кількість внутрішньої енергії - все навколо кипить і плавиться в емоціях. Ласкаво просимо на один з найвідоміших карнавалів Франції. 14:30 - «Битва квітів» (26 € / 11 €). Особлива церемонія свята - Квіткові Баталії, які можна спостерігати майже кожен карнавальний день на Англійській набережній. Ці не смертельні "бої" перетворилися з часом на справжній спектакль. З величезних барвистих кортежів, схожих на гігантські кошики, найкрасивіші дівчата і юнаки Лазурного берегу в яскравих костюмах кидають в натовп глядачів букети троянд, лілій, мімоз, гвоздик. Ці кортежі - справжній витвір мистецтва, і для того, щоб прикрасити візок довжиною в сім метрів і заввишки у шість, потрібно близько п'яти тисяч квітів. Практично всі ці квіти вирощуються тут же, і мімоза - символ Ніцци - займає серед них головне місце.
• З настанням темряви, приходить час вечірнього шоу під назвою «Парад світла» (26 € / 11 €). У центрі уваги площа Массена. По колу площі проїжджають різні фігури з пап'є-маше на платформах у чудовому підсвічуванні. Лампочки переморгуються і палахкотять в нічному небі, крутяться величезні вогненні колеса, повзе густий кольоровий дим, рвуться хлопавки і сиплеться конфетті. У місті панує атмосфера веселощів! Ночівля.

День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако
День 5.

Лукка

 Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд в Італію.
Ласкаво просимо в один з найкрасивіших регіонів Італії. Нас зустрічає Тоскана. Починаємо ми наше знайомство з цією областю екскурсією «Лукка - оперна столиця Італії». Це старовинне місто здатне закохати в себе з першого погляду кожного, своєї насиченою історією, красивими церквами, розкішними ресторанами. Захована за вражаючими ренесансними стінами, Лукка безумовно один з тих міст Тоскани, де варто зупинитися. Це один з небагатьох італійських міст, де практично повністю збереглися стародавні кріпосні стіни. Саме вони дарують місту неповторну атмосферу середньовіччя, затишку, романтики. Також Лукка вважається оперною столицею Італії, це батьківщина Пуччіні. Він і зараз гордо сидить на одній з площ міста.
• Для всіх бажаючих відвідини яскравого і веселого карнавалу в Віареджіо (дорослі - 48 € / для дітей до 12 років - 38 €). Це самий барвистий і смішний італійський карнавал. Його головною особливістю є платформи з ляльками-героями комедії дель-арте з пап'є маше ,кожна з яких є витвором мистецтва і створюється протягом року одним з восьми найкращих художників міста. Карнавал в Віареджіо славиться як найбільш зухвалий і викривальний у всій Італії, а в постатях на карнавальних возах недвозначно вгадуються політики та громадські діячі наших днів. 15:00 - Костюмований парад .... Поселення в готель в районі Флоренції. Ночівля.

День 5 - Лукка День 5 - Лукка День 5 - Лукка День 5 - Лукка
День 6.

Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно

 Сніданок. УВАГА !!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО Флоренції ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно). Запрошуємо на екскурсію «Флоренція - кам'яна квітка». Флоренція - символ епохи Відродження. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу, це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто-скарбниця, повне пам'ятників мистецтва, культури та історії. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площу Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія дель-Фьорі-, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромно чарівність Флоренції .... У вільний час рекомендуємо:

День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно поїздку в Пізу (дорослі - 38 € / діти до 12 років - 18 €), на допомогу падаючої Пізанської вежі. Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.
День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно Екскурсію «Перлина в короні Тоскани» (дорослі - 36 € / діти до 12 років - 18 €). Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. У середні століття тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Це невелике місто не схоже ні на будь-яке інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберігло свій первісний образ суворої недоступності ...

• Екскурсію «Хмарочоси середньовіччя» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €). У самому серці італійського регіону Тоскана знаходиться чарівне містечко Сан-Джіміньяно - «камінь, який зметнувся увись». Місто чудово зберігло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам'яних веж - «хмарочосів середньовіччя». Всіма своїми вежами Сан-Джіміньяно несамовито тягнеться в небо. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виробляється зі старого тосканського сорту винограду, що вирощується в околицях міста. У нас буде прекрасна можливість дегустації смачного вина на одному з місцевих виноградників.Повернення в готель. Ночівля.

День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно День 6 - Флоренція - Піза - Сієна - Сан-Джиміньяно
День 7.

Венеція

 Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (квитки на катер для дорослих - 18 € / для дітей до 12 років - 16 €) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби ....
• Є Можливість дізнатися «Таємниці венеціанських каналів» (дорослі - 26 € / для дітей до 12 років - 16 €). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви зможете насолодитися куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!
• Також можна відвідати з екскурсоводом знаменитий «Палац Дожів» (Дорослі 33 € / діти до 12 років 18 €). За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найбільші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...
• Водний круїз «Вся краса Венеції» (Дорослі 36 € / діти до 12 років 30 €). Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ... Нічний переїзд в Україну.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

 Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на потяги на залізничного вокзал орієнтовно 20:30.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу
• Переїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• Супровід гіда-керівника протягом усього туру
• Проживання по маршруту в готелях 3* зі сніданками
• Екскурсії, що вказані у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
Візовий: центр 25 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. (Виняток для іменинників, у яких в подорожі День народження - витрати покриває Акорд Тур).
Міський / Туристичний податок (City/Tourist tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення: +138 євро/тур;
• Туристи, що подорожують наодинці, можуть бути розміщені в трьохмісному номері, де третє ліжко це додаткове ліжко або диван.
• Місця у автобусі розподіляються автоматично, по мірі поступлення замовлень, та вказуються у підтвердженні. Посадка у автобус проводиться згідно отриманих місць.
• Для туристів, що бажають мандрувати на місцях у останньому ряді автобусу (спинки сидінь не відкидаються) передбачена знижка у 3%. Кількість цих місць обмежена (від 4 до 5) і їх нумерація може мінятися залежно від моделі автобусу.
• Термін прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення
• Оператор залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій або міняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: в автобусі гарячі напої готуватися не будуть. Під час переїзду кожні 3 – 3,5 години робиться санітарна зупинка, під час якої є змога придбати каву та чай у кафе, автоматах та на заправках.
• Туристи несе фінансову відповідальність за пошкодження майна у готелі та автобусі.
• Мінімальна кількість чоловік для здійснення факультативної екскурсії – 30.
• У вільний час автобусне обслуговування не передбачене

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ «АККОРД-ТУР» НЕ НЕСУ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ
ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638