UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

А між нами джаз ... Крізь легкий сигаретний дим ... Нам світ здасться іншим.
І залишати його відтепер ... Ми ніколи не захочемо!

Чарівність Парижа і Нормандії

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів- Берлін Амстердам - Руан- Монсон Сен-Мішель * -Сен-Мало- Долина Луари-Париж-Хайдельберг
Бельгія
Нідерланди
Німеччина
Франція

Париж - Нормандія - Бретань - Замки Луари

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Якщо Ви бажаєте:

Побачити романтику Саксонської Швейцарії.
Побувати в столиці Німеччини-Берліні та у вільному Амстердамі.
Познайомитися з традиціями Бельгії.
Скупатися на березі Ла-Маншу. Відчути себе корсарами у форті Сен-Мало.
Здійснити похід на скелю-острів до абатства Мон-Сен-Мішель! Побачити «весільну сукню Франції» - долину Луари, чарівний Париж і крихітний Люксембург!

 
Цей тур для Вас!  Високий акорд у Ваш джазовий світ!

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі. Ночівля.

День 2.

Берлін

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія: "Велич могутнього Берліну". Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Вільний час. Ночівля на території Німеччини.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам

 Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Амстердам, столиця Нідерландів- це унікальне та неповторне місто, рівного якому немає у всьому світі. Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожої на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:
Прогулянка по каналах Амстердама на прогулянковому кораблику (16€). Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама ....
У період з 24.03 по 16.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Кекенхоф (16€+вх.квиток) - найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас !!!

День 3 - Амстердам "Тиха Голландія" (38€/23€). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами.

Вечірній Амстердам (18€/10€). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль ... Ночівля на території Нідерландів.

День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам
День 4.

Брюссель - Гент - Брюгге

 Сніданок. Прибуття в Брюссель.

День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге Столиця Бельгіі- Брюссель (10Є/6Є). Місто-синтез, місто «всіх кольорів веселки цивілізації», місто соборів і вокзалів, парків і віадуків, фламандців і валлонців. (Екскурсія на громадському транспорті оплач. Самостійно.). 

Вільний час.
"Середньовіччя наяву" (43Є/23Є). Бельгією легко захопитися ... В Бельгію легко закохатись ... Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічної столиці графства Фландрія - Гента. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті рік Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії. Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і магією. Величний Брюгге. Яскравий і товариський він привітно відкриває свої двері .... Місто належить до найпрекрасніших європейським міст, які зберегли в недоторканності свій унікальний вигляд.
Переїзд у Францію. Ночівля на території Франції.

День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге
День 5.

Нормандія - Руан

 Сніданок. Переїзд у Францію.
Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика .... Наш шлях лежить через Пікардію до Нормандії. Столиця Верхньої Нормандії, місто ста веж - Руан (10Є/6Є).Місто являє собою музей шедеврів готики. Руанський великий кафедральний собор Нотр-Дам - один із самих чудових пам'ятників середньовічної архітектури. Тут в
 Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище. Прогулянка по місту з супроводжуючим. Вільний час.
"Сентиментальна Нормандія" (48€/28€). Нормандія - у цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Ми проїдемо по знаменитому гвинтовому дорожньому Мосту Нормандії. Це один з найдовших підвісних мостів у світі. Ми відвідаємо мальовниче портове місто Онфлер, потім поспішаємо до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії Довіль. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, яке існує ще з часів вікінгів ...
Ночівля на території Франції.

День 5 - Нормандія - Руан День 5 - Нормандія - Руан День 5 - Нормандія - Руан День 5 - Нормандія - Руан
День 6.

Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало

 Сніданок. Вільний час в одному з містечок Нижньої Нормандії.
Для бажаючих відвідування "Восьме чудо світу - великий Мон-Сен-Мішель" (38€/18€). На кордоні Нормандії і Бретані знаходиться одна з найбільш вражаючих і прекрасних споруд, створених людиною. Мон-Сен-Мішель - острів-скеля-абатство. У часи середньовіччя тут була фортеця, яку за десять століть ніхто не підкорив. Переїзд на знаменитий Смарагдовий берег Франції у Сен - Мало, - місто для тих, кого в дитинстві манили пригоди корсарів і морські простори. Вільний час. Можливість викупатися в Атлантичному океані.

День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало Для всіх бажаючих поїздка з фотопаузою «Піддані океану» (23€/18€). Можливість відвідати Канкаль - маленьке містечко, яке знає кожен любитель устриць. У нас буде можливість продегустувати найвідоміші устриці, побачити найбільші плантації по вирощую устриць, просто прогулятися по миловидному містечку і Динар - місто курорт. Протягом кількох десятиліть Динар залишається одним з найпопулярніших місць відпочинку. Динар - відмінне місце для прогулянок та екскурсій.

Ночівля на території Франції.

День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало  
День 7.

Долина Луари

 Сніданок.
Бог благоволив до Франції ... Одне століття плавно перетікало в інше на берегах Луари ... Тепер залишилися тільки одні свідки колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів ... Старовинні замки .... Серце Франції - долина казкової річки Луари, береги якої всіяні замками - примхами французьких королів, створеними великими геніями. Тут переплелися таємні історії Франції, життя закоханих монархів і прекрасних жінок. Всі вхідні квитки оплачуються додатково. Нас чекає Амбуаз затишний замок, прославлений самим Леонардо Да Вінчі. Вільний час в Амбуазе. Для всіх бажаючих:
«Замок Вілландрі» (23Є+вх.квиток). Вілландрі відрізняється від інших замків Луари своїми дивними трирівневими садами, аналогів яким немає більше ніде в світі! Нас чекають "Сади любові", "Самшитові вітальні", незабутня атмосефера спокою й умиротворення. Переїзд в Париж. Ночівля на території Франції.

День 7 - Долина Луари День 7 - Долина Луари День 7 - Долина Луари День 7 - Долина Луари
День 8.

Париж

 Сніданок. Вільний час в Парижі.
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів...
Прогулянка по таємничій Сені (13€/10€). Краса мостів, велич будов, Нотр Дам ...
У вільний час є можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі.
«Діснейленд» (68/60€). Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не затихає музика, не слабшає свято і не вичерпуються веселощі ...

День 8 - Париж "Легендарний Монмартр" (18€/10€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа.

"Гранд Опера" (18€+вх.квиток). Гранд Опера одна з кращих архітектурних пам'яток Парижа. Її зали, нагадують за своєю величю королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас у чарівний світ розкоші. Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан ... Самостійне повернення в готель. Ночівля у Франції.

День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж
День 9.

Париж

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Орден Тамплієрів і таємниці кварталу Маре" (18€/10€). Квартал Маре, розташований на правому березі Сени - один з найстаріших районів Парижа. Тут збереглося відчуття середньовічного міста в центрі сучасного міста - вузькі вулиці, несподівані площі, величезна кількість площ і особняків.
Ночівля на території Німеччини.

День 9 - Париж День 9 - Париж День 9 - Париж День 9 - Париж
День 10.

Гайдельберг

 Сніданок.

День 10 - Гайдельберг Хайдельберг (10Є/6Є) старе німецьке місто: його мальовничі провулки, площі і середньовічні церкви. Вежі-близнюки - символ Хайдельберга і частина фортечних укріплень середньовічного міста. Ще один свідок часу - Маршталл, стайня і сховище товарів, гармат і амуніції, що збереглися з XVI століття. Ми побачимо Старий і Новий університет, Університетську площу, імпозантну бібліотеку і церкву Святого Петра. Для бажаючих відвідування замку Хайдельберг (18€+вх.квиток) Це знамениті руїни Німеччини та найвідоміша пам'ятка, є символом міста Хайдельберга на північному схилі гори Кенігштуль. Замок Хайдельберг романтично розташувався уздовж річки Неккар / Neckar. 

Ночівля на території Польщі.

       
День 11.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!.

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• Внутрішні пороми
• Оглядові екскурсії в містах: Берлін, Амстердам, Париж
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
Візовий центр 30 €.
• !!! Міський податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖНО: 
Оплата за одномісне розміщення Стандартні дати + 280 € / тур
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638