UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

"В моїй душі всі цілі без дороги, Порийтесь в ній і ви знайдете лише,
Дві напів фрази напів діалоги… А решта...Франція, Париж."

Розкішні сусідки: Франція і Швейцарія

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів - Ланцут - Ротенбург-на-Таубері - Париж-Базель* - Цюріх - Інсбрук - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Франція
Швейцарія

ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД ПО ДОРОЗІ ДОДОМУ!!!

В вартості: Романтичний Ротенбург -на-Таубері, Елегантний Париж,
Неповторний Цюріх і живописний Інсбрук!

Можливість відвідати: Знаменитий Ланцутський замок і замок Нойшвайштайн, Провести час в Парижі, Побувати в Базелі і на Рейнскому Водопаді!

День 1.

Львів

 07.00 Збір на Львівському з.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Відвідування знаменитого Ланцутський замку (вхідний квиток). Замок Любомирських в Ланцуті - один з найбільш значних палацово-паркових ансамблів на території Польщі, справжня скарбниця національної історії та культури. Ланцут став Меккою для польської аристократії. Тут проводили бали, спектаклі, виступали кращі музиканти того часу. Саме тут розташований найвідоміший в Європі збірник карет. Десятки предків сучасних авто для прогулянок аристократії, спеціальні карети для далеких подорожей і мисливських утіх.
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Ротенбург-на-Таубері

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
На перетині Дороги Фортець і Романтичної Дороги, над долиною річки Таубер, розташований один з найцікавіших, найкрасивіших міст Німеччини -Ротенбург-на-Таубері. Старовинне баварське місто, яке було збережене в тому вигляді, яким воно було кілька століть тому, і коли проходиш в історичний центр через одні з воріт фортечних стін, опиняєшся в самому справжньому середньовіччі. На екскурсії по місту ми обов'язково пройдемося по чудовому кварталу Пленляйн, а в кафе на Ринковій площі скуштуємо улюблені ласощі роттенбурзьців - так звані «сніжки». Про Різдво у Ротенбурзі-на-Таубері не забувають ніколи, це єдине місце в Німеччині, де новорічні та різдвяні іграшки та сувеніри можна купити завжди, незалежно від пори року.
Ночівля на території Франції.

       
День 3.

Париж

 Сніданок. Переїзд в Париж. Франція – країна дивовижна, різноманітна иі багатолика…..
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
“Таємниці ріки Сена” (13€/10€). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

День 3 - Париж “Легендарний Монмартр” (18€/10€). Найвідоміший пагорб Парижу, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижу. Життя Монмартру продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижу, зображеного на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...

• Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж” (Час 23:00-118€)- барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель. Ночівля.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Париж

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
“Банти і діаманти” (26€/16€+ вхідні квитки). Королівська резиденція– Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонце і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версалю і фотопауза. Далі наш шлях веде в Фонтебло. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені у відмінному стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї та королівські покої. Відвідування замку.
“Енциклопедія віків - Лувр” (21Є+ вх квиток). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Діснейленд (68/60€). Чарівний світ Діснея відкриває перед вами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева.
Для тих, хто уже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Париж завтрішнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен (18€/10€). Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти на прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Відтепер околиці каналу Сен-Мартен представляють із себе квінтесенцію захоплень і радостей паризької золотої молоді. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.

День 4 - Париж Квартал Маре. від тамплієрів до Віктора Гюго (18€/10€). Прогулюючись по вуличках і затишних двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.

Виїзд з Парижу. Ночівля у Франції.

День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж
День 5.

Базель - Цюрих

 Ранній сніданок. Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія –це рай, її представляють по-різному і тільки опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.

День 5 - Базель - Цюрих Для бажаючих «Базель - місто на кордоні трьох держав» (18Є/10Є). Базель - третє за величиною місто Швейцарії. Ви помилуєтеся прекрасніою набережніою Рейну, побуваєте в міській Ратуші, у розписі якої брав участь сам Гольбейн-молодший, насолодіться чудовими фонтанами і пройдете по Старому місту. Базель - Мекка для любителів музеїв! Від Історичного і Музею Мистецтва до Музею Іграшок, Музею Гумору і мультиплікації!

Переїзд в одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям. Екскурсія і вільний час.
"Головне - не поспішати!" (38€/30€). Переїзд із Цюріха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка по вузеньких вуличках з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, які летять з неймовірною швидкістю потоки прозорої води, свіжість піднімається в повітря, і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій ....
Ночівля в Німеччині.

День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих
День 6.

Інсбрук

 Сніданок.
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в гіпнотичному для духу альпійському ландшафті, він захоплює. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискуючи на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Вільний час. Можливість відвідати:
«Інсбрук з висоти»(18€/13€). Чотири станції фунікулера виконані за проектом архітектора Захі Хадід у вигляді брил натурального льоду. Довгі тунелі, S-подібний підвісний міст через річку Інн з двома злітають у небо 30 метровими стрілами - незабутньо .... Жодне інше місто Європи не може нам запропонувати в настільки короткий час і таким надзвичайним способом відчути контраст між містом і горами. Чудовий гірський масив Карвендель з одного боку і незвичайний вид на Інсбрук і на долину Інн з іншого боку справлять на нас незабутнє враження.
• Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровскі" (10Є+вх квиток). У підземній печері, кожен день розквітають «Кришталеві світи Сваровскі" (вх квиток). Тут можна знайти найбільший і найменший кристали у світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ...
Нічний переїзд в Україну.

День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук
День 7.

Львів

 По дорозі зупинка на сніданок.
Час прибуття у Львів орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на з.д. вокзал.
До нових зустріч!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• В випадку, коли вік туриста більше 60 років , необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* з сніданками.
• Внутрішні пароми
• Оглядові екскурсії в містах: Ротенбург – на – Таубері, Париж, Інсбрук
Додатково оплачується:
Консульський збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від сплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 30€.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• !!! Міський податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення + 130 € /тур
Святкові дати Різдво, Травневі Свята + 160€/тур
• Туристи, які подорожують самостійно, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напитки в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години мы будемо робити зупинки, де буде можливість купити гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу.
• Мінімальна к-сть для виконання факультативної програми 30 людей.
• Автобусне обслуговування в вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму тура без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638