UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

"В моїй душі всі цілі без дороги, Порийтесь в ній і ви знайдете лише,
Дві напів фрази напів діалоги… А решта...Франція, Париж."

Розкішні сусідки: Франція і Швейцарія

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів - Ланцут - Ротенбург-на-Таубері - Париж-Базель* - Цюріх - Інсбрук - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Франція
Швейцарія

ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД ПО ДОРОЗІ ДОДОМУ!!!

В вартості: Романтичний Ротенбург -на-Таубері, Елегантний Париж,
Неповторний Цюріх і живописний Інсбрук!

Можливість відвідати: Знаменитий Ланцутський замок і замок Нойшвайштайн, Провести час в Парижі, Побувати в Базелі і на Рейнскому Водопаді!

День 1.

Львів

 07.00 Збір на Львівському з.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Відвідування знаменитого Ланцутський замку (вхідний квиток). Замок Любомирських в Ланцуті - один з найбільш значних палацово-паркових ансамблів на території Польщі, справжня скарбниця національної історії та культури. Ланцут став Меккою для польської аристократії. Тут проводили бали, спектаклі, виступали кращі музиканти того часу. Саме тут розташований найвідоміший в Європі збірник карет. Десятки предків сучасних авто для прогулянок аристократії, спеціальні карети для далеких подорожей і мисливських утіх.
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Ротенбург-на-Таубері

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
На перетині Дороги Фортець і Романтичної Дороги, над долиною річки Таубер, розташований один з найцікавіших, найкрасивіших міст Німеччини -Ротенбург-на-Таубері. Старовинне баварське місто, яке було збережене в тому вигляді, яким воно було кілька століть тому, і коли проходиш в історичний центр через одні з воріт фортечних стін, опиняєшся в самому справжньому середньовіччі. На екскурсії по місту ми обов'язково пройдемося по чудовому кварталу Пленляйн, а в кафе на Ринковій площі скуштуємо улюблені ласощі роттенбурзьців - так звані «сніжки». Про Різдво у Ротенбурзі-на-Таубері не забувають ніколи, це єдине місце в Німеччині, де новорічні та різдвяні іграшки та сувеніри можна купити завжди, незалежно від пори року.
Ночівля на території Франції.

       
День 3.

Париж

 Сніданок. Переїзд в Париж. Франція – країна дивовижна, різноманітна иі багатолика…..
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
“Таємниці ріки Сена” (13€/10€). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

День 3 - Париж “Легендарний Монмартр” (18€/10€). Найвідоміший пагорб Парижу, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижу. Життя Монмартру продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижу, зображеного на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...

• Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж” (Час 23:00-118€)- барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель. Ночівля.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Париж

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
“Банти і діаманти” (26€/16€+ вхідні квитки). Королівська резиденція– Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонце і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версалю і фотопауза. Далі наш шлях веде в Фонтебло. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені у відмінному стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї та королівські покої. Відвідування замку.
“Енциклопедія віків - Лувр” (21Є+ вх квиток). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Діснейленд (68/60€). Чарівний світ Діснея відкриває перед вами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева.
Для тих, хто уже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Париж завтрішнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен (18€/10€). Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти на прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Відтепер околиці каналу Сен-Мартен представляють із себе квінтесенцію захоплень і радостей паризької золотої молоді. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.

День 4 - Париж Квартал Маре. від тамплієрів до Віктора Гюго (18€/10€). Прогулюючись по вуличках і затишних двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.

Виїзд з Парижу. Ночівля у Франції.

День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж
День 5.

Базель - Цюрих

 Ранній сніданок. Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія –це рай, її представляють по-різному і тільки опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.

День 5 - Базель - Цюрих Для бажаючих «Базель - місто на кордоні трьох держав» (18Є/10Є). Базель - третє за величиною місто Швейцарії. Ви помилуєтеся прекрасніою набережніою Рейну, побуваєте в міській Ратуші, у розписі якої брав участь сам Гольбейн-молодший, насолодіться чудовими фонтанами і пройдете по Старому місту. Базель - Мекка для любителів музеїв! Від Історичного і Музею Мистецтва до Музею Іграшок, Музею Гумору і мультиплікації!

Переїзд в одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям. Екскурсія і вільний час.
"Головне - не поспішати!" (38€/30€). Переїзд із Цюріха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка по вузеньких вуличках з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, які летять з неймовірною швидкістю потоки прозорої води, свіжість піднімається в повітря, і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій ....
Ночівля в Німеччині.

День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих День 5 - Базель - Цюрих
День 6.

Інсбрук

 Сніданок.
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в гіпнотичному для духу альпійському ландшафті, він захоплює. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискуючи на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Вільний час. Можливість відвідати:
«Інсбрук з висоти»(18€/13€). Чотири станції фунікулера виконані за проектом архітектора Захі Хадід у вигляді брил натурального льоду. Довгі тунелі, S-подібний підвісний міст через річку Інн з двома злітають у небо 30 метровими стрілами - незабутньо .... Жодне інше місто Європи не може нам запропонувати в настільки короткий час і таким надзвичайним способом відчути контраст між містом і горами. Чудовий гірський масив Карвендель з одного боку і незвичайний вид на Інсбрук і на долину Інн з іншого боку справлять на нас незабутнє враження.
• Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровскі" (10Є+вх квиток). У підземній печері, кожен день розквітають «Кришталеві світи Сваровскі" (вх квиток). Тут можна знайти найбільший і найменший кристали у світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ...
Нічний переїзд в Україну.

День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук
День 7.

Львів

 По дорозі зупинка на сніданок.
Час прибуття у Львів орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на з.д. вокзал.
До нових зустріч!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• В випадку, коли вік туриста більше 60 років , необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* з сніданками.
• Внутрішні пароми
• Оглядові екскурсії в містах: Ротенбург – на – Таубері, Париж, Інсбрук
Додатково оплачується:
Консульський збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від сплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 30€.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• !!! Міський податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення + 130 € /тур
Святкові дати Різдво, Травневі Свята + 160€/тур
• Туристи, які подорожують самостійно, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напитки в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години мы будемо робити зупинки, де буде можливість купити гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу.
• Мінімальна к-сть для виконання факультативної програми 30 людей.
• Автобусне обслуговування в вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму тура без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638