UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

І весь Мілан, одним диханням
До поки сонце не згаса
Живе, так ніби в день останній!
Так кожен день горить дотла!

Стильна Італія... Мілан, Генуя, Верона!

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Будапешт – Трієст – Мілан (3 ночі) – оз. Комо – Бергамо – Генуя - Санта-Маргарита - Портофіно - Верона – оз. Гарда – Егер – Львів
Італія
Словенія
Угорщина
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт

3 ночі в Мілані
БЕЗ нічних переїздів


У вартості туру чотири екскурсії:
по суперечливому Трієсту, фешенебельному Мілану, 
унікальній Генуї, романтичній Вероні


Зустріч Нового Року в Мілані!

День 1.

ЛьвівБудапешт

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
а також:
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Переїзд в Будапешт. Для бажаючих

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

ТрієстМілан

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою витонченої Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, але захоплених відчуттів.
Переїзд в Мілан.
Поселення в готелі.
Зустріч Нового 2022 року!
День 2 - Трієст – Мілан
День 2 - Трієст – Мілан
День 2 - Трієст – Мілан
День 2 - Трієст – Мілан
День 3.

МіланБергамоозеро Комоcобор Дуомо

Сніданок. Італія! Тут кожен куточок - це вже пам'ятка: спадщина стародавніх римлян, велична спадщина епохи Ренесансу або мальовничі місця, подаровані самою природою...
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Відвідування Собору Дуомо

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€)
Це унікальна будівля, аналогів якій не існує. По-перше, це єдиний католицький храм, побудований з білого мармуру. По-друге - єдиний італійський собор, зведений в стилі полум'яніючої готики. По-третє, це п'ятий за величиною храм в світі, здатний вмістити до 40 000 чоловік.

Два в одному

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ... 

Озеро Комо - джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд

Таємниці вечірнього Мілану

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
При світлі ліхтарів місто змінює вигляд: загадкові вулиці, елегантні фасади, лунаюча з барів музика. Ми запрошуємо вас стати на один вечір справжнім міланцем і зануритися в атмосферу нічного життя і бурхливих емоцій
Ночівля.
День 3 - Мілан – Бергамо – озеро Комо – cобор Дуомо
День 3 - Мілан – Бергамо – озеро Комо – cобор Дуомо
День 3 - Мілан – Бергамо – озеро Комо – cобор Дуомо
День 3 - Мілан – Бергамо – озеро Комо – cобор Дуомо
День 4.

ГенуяСанта-Маргерита і Портофіно

Сніданок.
Екскурсія

Господиня моря - Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина «портової республіки» не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Запрошуємо вас відвідати перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лігурійської Рів'єри в затоці Тігулліо, оточене прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Далі нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!

Відвідування Музею-Ризниці Кафедрального Собору

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Ви познайомитеся з унікальною колекцією реліквій, зразками церковного мистецтва, в основі якої лежить історично сформовані збори Скарбниці здебільшого доставлені зі Сходу з часів хрестових походів. Колекція містить рідкісні та унікальні пам'ятники: реліквії святих, твори орнаментального шиття, вироби з золота і срібла, прикраси, ковчеги, церковне начиння.
Повернення в Мілан.
Ночівля.
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 5.

Веронаозеро Гардапарк розваг Гардаленд

Сніданок. Переїзд до Верони.
Екскурсія

Столиця романтиків і закоханих

(входить у вартість туру)
Верону називають містом вічної любові і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо помацати бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язане збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить...
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Справжній шедевр природної краси – озеро Гарда

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх. квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 6.

ЕгерЛьвів

Сніданок.
Всім бажаючим пропонуємо:

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 00:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нової зустрічі!
День 6 - Егер – Львів
День 6 - Егер – Львів
День 6 - Егер – Львів
День 6 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638