UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…я куплю квитки в літо...

Апельсиновий рай 
відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Днів: 9, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Нюрнберг - Бамберг - Лазурне узбережжя - Ніцца - Канни - Монако - відпочинок на узбережжі Іспанії (3 дні) - Барселона - гора Монсеррат - Цюріх - Люцерн - Рейнський водоспад - Мюнхен - гора Пілатус - Прага - Львів
Іспанія
Монако
Німеччина
Польща
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад

Квітень '24

СПО 5   6   12   14   20   22

Травень '24

ТС 5 ТС 6 ТС 7   14   25

Червень '24

  3   11   26

Липень '24

  13   14   26

Серпень '24

  4   11   20

Вересень '24

  4   13   14   28

Жовтень '24

  11   12   21   22   28

Листопад '24

  21   30

Грудень '24

  1   9
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Перемишль
 – 
Краків
 – 
Катовіце
 – 
Вроцлав
 – 
Легниця
Німеччина:  
Нюрнберг
Франція:  
Ніцца

Харчування на курорті Іспанії - напівпансіон (сніданок + вечеря)!

Найцікавіший екскурсійно - морський тур в якому представлені:

Франція - відпочинок на Лазурному узбережжі з можливістю відвідати: Ніццу, Канни та Монако;
Іспанія - відпочинок на узбережжі Іспанії (3 дні) з можливістю відвідати Барселону, гору Монсерат, Андору, Тосу де Мар, Жирону, Кадакес, Фигерес;
найцікавіші куточки Швейцарії та Баварії!!!


Екскурсії по Барселоні, Мюнхені та Нюрнбергу у вартості туру!!!!




День 1.

ЛьвівВроцлав

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Перетин кордону. По дорозі при наявності часу пропонуємо:

Місто гномів – Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вроцлав – легендарна колиска Польщі! Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.

Середньовічна корчма Вроцлава

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша – одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутній середньовічній атмосфері!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

НюрнбергБамберг

Сніданок. Приїзд в Нюрнберг. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Імператорське місто

(входить у вартість туру)
 Місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо ... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменита як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Бамберг – місто на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місто, наче з картинки – маленькі чудові будиночки з черепичними дахами, мости і містки на кожному кроці, приручена річка Регнітц, старий рибальський квартал, єдина в світі ратуша, побудована на воді і безліч пивних таверн! Пиво... тут знають толк цьому прекрасному напою. Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів – напій, якому вже понад 300 років – "раухбір" – спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде!

Пивними доріжками Бамберга

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Пиво... тут знають толк цьому прекрасному напої... Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів - напій, якому вже понад 300 років - «раухбір» - спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде! 
Проїзд в Бамберзі і назад на громадському транспорті (квиток входить у вартість програми).

Легенди Нюрнберга

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нюрнберг місто майже з 1000-річною історією. Безліч легенд, в яких є частина правди і безліч таємничих і загадкових історій, схожих на легенди, пов'язані з цим містом. Ми побуваємо в цікавих куточках старого міста, і почуємо неймовірно цікаві та захоплюючі історії.
Нічний переїзд на Лазурове Узбережжя.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 3.

Відпочинок на лазурному березіКанниНіццаМонакоМонте-Карло

Приїз дта відпочинок на морі на Лазурному березі! Сьогодні ми будемо насолоджуватись Французькою Рів'єрою... Ця назва звучать як обіцянка розкоші та краси, втілення мрії про безтурботний відпочинок, коли повсякденні справи залишаються в іншому, такому далекому і нереальному світі, а оточуюче середовище настільки чудове, що час тут завмирає, боячись порушити таку тендітну гармонію...Відпочинок на морі на Лазурному узбережжі!!! У вільний час рекомендуємо відвідати:

Ніцца – королева Лазурного Берега

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Чарівна, витончена і ніжна: Англійський берег, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів... Вузькі вулички, будинки, які піднімаються вгору, арки з надбудованими над ними поверхами, сходи, що з'єднують хаотичні різного рівня споруди, крихітні площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци наскрізь просякнута італійським духом. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари.

Зіркове місто – Канни

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Нас чекають Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн "Життя – це свято". Саме час заглянути на це свято...

Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Спочатку ми відвідаємо парфумерну фабрику Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи – це пам'ять, яка не підводить"... А далі, Монако – напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя... Там на вулиці можна зустріти естрадних зірок, топ-моделей і спортивних чемпіонів.
Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло
Ночівля на території Франції
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 4.

МарсельВідпочинок на морі ІспаніїФіґерасЖирона

Сніданок. При наявності часу та бажанні пропонуємо відвідати

Місто, відкрите світу – Марсель

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези. То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям. Відвідування старого порту приємно здивує нас достатком морепродуктів, представлених на місцевому ринку: всілякі лангусти, краби, морські їжаки, устриці, покуштувати які можливо прямо на місці. З боку Старого порту відкривається незвичайний вид на місто, просякнуте духом піратської романтики!
Переїзд в яскраву і життєрадісну Іспанію - країну солодкого вина і ласкавого сонця, країну блакитного моря і величних гір, країну божевільних геніїв і відкритого, веселого народу. Відпочинок на морі. Поселення в готель. Рекомендуємо відвідати на вибір:

Жирона - середньовіччя і легенди

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
«Жирона - середньовіччя і легенди». Це старовинне, засноване ще римлянами місто оповите легендами, міфами, і населене казковими персонажами, часом досить оригінальними. Ми побачимо надзвичайно красивий історичний центр Жирони, прогулявшись над ним по міській стіні 9 століття. А також дізнаємося, як за допомогою одного лише поцілунку стати громадянином міста, ніж роздратував Геракла Жирон, як трупні мухи врятували місто від французької навали, де залишив свій останній відбиток ноги Ісус Христос, де придумали каббалу і багато іншого про фантасмагоричних героях цього міста. � этого города.

Світ Сальвадора Далі – Фигерес

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Світ Сальвадора Далі – Фигерес
Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 4 - Марсель – Відпочинок на морі Іспанії – Фіґерас – Жирона
День 4 - Марсель – Відпочинок на морі Іспанії – Фіґерас – Жирона
День 4 - Марсель – Відпочинок на морі Іспанії – Фіґерас – Жирона
День 4 - Марсель – Відпочинок на морі Іспанії – Фіґерас – Жирона
День 5.

Відпочинок на морі ІспаніїБарселонаМонсеррат

Сніданок. Відпочинок на морі. Сьогодні запрошуємо познайомитись із морською столицею сонячної Іспанії - Барселоною (трансфер 26Є). Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Барселона – місто, яке примушує посміхатися

(входить у вартість туру)
Друге за величиною місто Іспанії, вічний суперник Мадрида, столиця моди, мистецтва і дизайну. Барселона вишукана, елегантна і романтична, і в той же час має енергію і безпутність портового міста. У рейтингу найщасливіших міст світу, за версією Forbes, Барселона займає третє місце. Можливо завдяки яскравому іспанському сонцю, ласкавому Середземному морю, фантастичній архітектурі... можна дуже довго перераховувати усі чинники, але усі вони разом дають можливість відчути себе в цьому місті по-справжньому "HAPPY".
Барселона – місто, яке примушує посміхатися
Вільний час. Усі нижче наведені екскурсії можна відвідати, при умові придбання екскурсії в Барселону:

Дорога до небес – Монсеррат

(Дорослий: 51€ / Діти: 38€)
Недалеко від Барселони є священне місце - гора Монсеррат. Ми здійснимо підйом на священну, для каталонців, гору. Старовинний монастир береже зображення головної святині цих місць – чорної діви Монсеррат. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, яка оповила чудотворне зображення Богоматері зроблять екскурсію незабутньою...
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд

Магія Готичного кварталу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь.
Магія Готичного кварталу

Гауді і його творіння

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель – місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель...
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Вечірні Вогні Барселони

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
 Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних міста. Що може бути краще, ніж проїхатись вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми відвідаємо найрозкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, який називають Єлисейськими Полями Барселони. Потім нас чекають чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. Панорама, буйство кольору і музики - спогади про це залишаються на все життя! І закінчимо екскурсію, заїхавши на найвищу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця-Ось вона - Барселона Вечірня!!!
Повернення в готель. Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 5 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Монсеррат
День 5 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Монсеррат
День 5 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Монсеррат
День 5 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Монсеррат
День 6.

Відпочинок на морі ІспаніїТосса-де-МарКадакесАндорра

Сніданок. Відпочинок на морі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Тосса-де-Мар – романтичне містечко

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекає одне з найгарніших міст Іспанії!  Чаруюче і неповторне Тосса-де-Мар– дивовижне місце в Коста-Брава. Місто служило джерелом натхнення багатьом художникам. Тут знімали фільм "Пандора і Летючий Голландець", після якого, колись звичайне рибальське містечко стало шикарним курортом. Тосса розташувалось в затишній бухті зі скелястим берегом. Це місце для мрійників і романтиків! Тут і сонце, і пляжі, бухти, магазини, кафе, ресторани. Фортеця Вілла-Велла – символ Тосса-де-Мар. Пляжі Тосса-де-Мар вважаються одними з найкращих у всій Іспанії. Чиста вода, золотий пісок! Обов'язково потрібно спробувати найвідоміше блюдо регіону – "Simitomba". Прекрасне місце – вам тут сподобається.
До містечка можна потрапити на катері (дод. оплата).
Тосса-де-Мар – романтичне містечко

Королівський пляж та Каталонська Венеція – Емпуріабрава

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
В Іспанії є своя каталонська Венеція. Ми заїдемо в гості туди, де довжина штучних каналів більше 30 км, жителі причалюють на яхтах прямо до під'їзду будинку і переміщаються на човнах по місту. Емпуріабрава – каталонська рукотворна Венеція на узбережжі Коста-Брава, де величні Піренеї спускаються в безкрає море. Чарівні гірські пейзажі тут є сусідами з смарагдовими водами моря, створюючи унікальне, ні з чим незрівнянне відчуття раю на землі. А ще тут чудові пляжі, білий пісок, чистота і кришталева вода.

Перлина Іспаніі – Кадакес

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
Ми відвідаємо одне з наймальовничіших містечок на знаменитому узбережжі Коста-Брава – Кадакес. Відрізане від решти Каталонії гірським масивом рибальське селище, на початку ХХ століття стало улюбленим місцем художників і поетів. Сальвадор Далі провів в Кадакесі значну частину свого дитинства. Також в Кадакесі любили бувати Жоан Міро, Марсель Дюшан, Гарсіа Лорка, Рене Магрітт, Пабло Пікассо... Крім красивих пейзажів і спадщини Далі, Кадакес славиться своїми рибними ресторанами, одними з кращих в Каталонії. А далі ми відправимося на мис Кап де Креус – найсхіднішу точку Іспанії – з його воїстину неземними пейзажами.

Столиця гірського князівства – Андорра

(Дорослий: 60€ / Діти: 50€)
Зона безмитної торгівлі, тут можна купувати що завгодно і скільки завгодно. Андорра-ла-Велья зручно розташувалася в мальовничій западині між гір на висоті близько тисячі метрів над рівнем моря. Пішохідна екскурсія "Старі квартали столиці". Тут час зупинився і застив. Ми перенесемося за часів міжусобиць, панування інквізиції і аскетичного чернецтва. У центрі Старого кварталу знаходиться Будинок Долин або Замок на семи ключах. Відвідавши Андорру, ми заберемо  додому масу приємних спогадів.
Нічний переїзд в Швейцарію.
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Тосса-де-Мар – Кадакес – Андорра
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Тосса-де-Мар – Кадакес – Андорра
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Тосса-де-Мар – Кадакес – Андорра
День 7.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспадгора Пілатус

Переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в Цюріх. Вільний час. Рекомендуємо відвідати

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Чудо природи. Найпотужніший і найширший водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється спектакль який перехоплює дух: сила води... яскраве сонце... дивовижна веселка...

Люцерн – серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Це казкове місто ніби з дитячих снів – Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинною" Швейцарією... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
Люцерн – серце Швейцарії

Неперевершена Швейцарія – гора Пілатус

(Дорослий: 86€ / Діти: 86€)
Гора Пілатус, яка славиться віковими легендами та розповідями - височить над дивовижним Люцерном. Підйом здійснимо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів! Опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захоплюючий вид на Альпійські піки і озеро Люцерн, побачимо найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Пишність Швейцарії - Цюріх

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани... фонтани, яких у місті налічується понад 1000!!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 7 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад – гора Пілатус
День 7 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад – гора Пілатус
День 7 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад – гора Пілатус
День 8.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Прибуття в столицю Баварії - місто Мюнхен. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 8 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 8 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 8 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 8 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 9.

ПрагаЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Рекомендуємо відвідати пішохідну екскурсію

Прага – місто легенд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Кожна людина Прагу, безсумнівно, бачила на картинках, чула про неї, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Переїзд по території Польщі Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 9 - Прага – Львів
День 9 - Прага – Львів
День 9 - Прага – Львів
День 9 - Прага – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638