UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Шоппінг в Лодзі!!!

Днів: 4, 1 нічний переїзд
Львів – Краків – Лодзь – Львів
Польща

Запрошуємо Вас обновити свій гардероб, прикупити сезонні вироби з надзвичайними скидками до 90%, купити подарунки своїм близьким
і друзям в столиці польського шоппінгу – місті Лодзь!

На нас чекають: торговий центр і аутлет Ptak,
Bonarka City Center,
торгові центри IKEA і "Мануфактура"


Лодзь – це справжній рай для шопоголіків. Тут тісно переплелася древня неповторна історія і сучасні бізнес-центри. У місті можна добре відпочити, прогулюючись по його вуличках з дивовижною архітектурою, а вже через годину на всю «смакувати» все цікаві шоппінгові пропозиції.

День 1.

Львів - Краків

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд в Лодзь.
По дорозі можемо відвідати на вибір:
торговий центр Bonarka City Center. Bonarka City Center новий торговий центр в Кракові. Оновлений торговий комплекс є сучасною інтерпретацією місцевих вулиць. Скляна стеля Bonarka City Center спроектована так, щоб комплекс завжди був наповнений сонячним світлом. Справжні пальми і чарівний фонтан доповнюють один одного, додають екзотики всьому центру
екскурсія «Містом білого золота - Краків» (18€/10€). Королівський шлях, найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди - саме тут ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини ... І не забудемо прогулявшись по Королівському замку і помріявши над Віслою кинути монетку з висоти курганів щоб знову сюди повернутися і побачити цю незабутню красу ...
- екскурсія на пивзавод «Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод повідає таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде вечеря з келихом пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Переїзд в Лодзь. Одне із найбільших міст Польщі, потужний промисловий, торговельний, фінансовий, науковий і культурний центр. Вас чекає вечірня екскурсія по місту. Поселення і ночівля на території Польщі.

День 1 - Львов - Краков День 1 - Львов - Краков День 1 - Львов - Краков День 1 - Львов - Краков
День 2.

Лодзь

 Сніданок. Вільний час для шопінгу !!!
Пропонуємо Вам відвідування супермаркетів на головній вулиці міста - вулиці Піотрковской (Piotrkowska). Краще цього місця для відмінного шопінгу в місті Лодзь знайти неможливо. Довжина головної вулиці складає близько чотирьох кілометрів. Тут можна знайти абсолютно все, чого душа бажає, і при цьому заощадити на покупках значну кількість грошей. Популярними торговими точками є:
• Торговий центр "Мануфактура" в Лодзі - найбільший торговий центр в Східній Європі! У Польщі немає другого такого незвичайного, захоплюючого, майже чарівного місця. У 2006 році тут було відкрито один з найбільших торгово-розважальних центрів у Польщі та Центральній Європі - торговий центр "Мануфактура" площею майже 27 гектарів. До складу цього комплексу входять більш 300 магазинів і чотиризірковий готель "Andel's". У центрі "Мануфактури" знаходиться площа, на якій проводяться концерти, спортивні змагання та інші заходи. Влітку частина території займає пісочний пляж, а взимку - каток. Дуже сильне враження на гостей виробляє і найдовший в Європі фонтан - його довжина становить 300 метрів. У аутлеті представлені марки: Adidas, Aldo, American Bull, Atlantic, Bershka, Bijou Brigitte, CCC, Diverse, Elektrownia RP, Esprit, Ganesh, Geox, Gino Rossi, Geox, H & M, Intimissimi, JYSK, Lee Cooper, Lee Wrangler, Leroi Merlin, Levi's, Mango, Manila Grace, Massimo Dutti, Neckermann, New Balance, New Yorker, Nici, Nike, Nikon, Orsay, Pawo, Pekao, Reserved, Rossmann, Salamander, Samsonite, Springfield, Stardivarius, SWATCH, Terranova, Timberland, Toscana, Trussardi Jeans, Vaan Graaf, Weekend by MaxMara, Yves Rocher, Yes, Zara.
Галерея на вулиці Piłsudski допоможе також добре скупитися, чому сприяє наявність просто величезної кількості всіляких торгових павільйонів, купити в яких можна все, що завгодно. Крім того, в Галереї можна дати «відпочити ногам» в милих кафе або піцеріях.
Магазини взуття:
- Dan-But S.J. на вулиці Kolorowa 10; - Ppuh Krysta на вулиці Mimozy 19; - Pracownia Pantoflarska на вулиці Uprawna 59;
Жіночий одяг, разом з аксесуарами також можна доглянути в:
- Belarte на вулиці Pomorska 77; - Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowe Marilyn на вулиці Romanowska 131;
- Rewon S.A. на вулиці Brukowa 8; - Doktor Perner Sp. Z O.O. на вулиці Bp Tymienieckiego 22/24 та інші.
Повернення в готель. Ночівля на території Польщі.

День 3.

Лодзь

 Сніданок. Вільний час для шопінгу !!!
Рекомендуємо відвідати:
Торговий Центр - Аутлет Ptak (трансфер 16€). Аутлет Ptak - це перший міжнародний аутлет в Польщі. Це комплекс 2 500 магазинів з одягом, взуттям та аксесуарами. У ньому представлені світові бренди за фабричними цінами. Він пропонує повноцінні колекції минулих сезонів, закінчення серії, надлишків складу і спеціальні колекції, з гарантованою цілорічної знижкою не менше 30%, іноді бувають знижки близько 70 - 90%. У Птак Аутлет можна зустріти виробників світових брендів, представлених в більшості європейських торгових галерей, які пропонують свої товари за зниженими цінами. У аутлеті представлені марки: Adidas, Atlantic, Baldinini, Gabor, Gatta, Glamour, Hogl, Ecco, LaCoste, Mohito, O'Neill, Pierre Cardin, Puma, Reebook, Reserved, United Colors Of Benetton, Wilson і багато інших.
Торговий центр IKEA (трансфер 16€). Всі ми завжди прагнемо зробити свій будинок ще краще, ще комфортніше, ще затишніше і красивіше. Ми завжди намагаємося купувати для місця свого проживання лише найкраще. Адже вдома ми проводимо значну частину свого життя, тому тут все повинно бути і функціонально, і, в той же час, стильно. Всіх поставлених цілей в організації простору Вашого будинку Вам допоможуть досягти магазини всесвітньо відомого бренду IKEA.
Щоб розслабиться після шоппінгу, пропонуємо відвідування найбільшого аквапарку в Польщі - Аквапарк «Фала» (16Є + вхідний квиток). Для всіх гостей пропонуються чудові басейни, різні водні гірки, дикі річки, численні басейни з джакузі, басейн зі штучною хвилею. Нічний переїзд до Львова.

День 4.

Львів

 Проходження кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 07:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
проживання по маршруту готель;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638