UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Закружляв нас життя карнавал,
Де кожен з нас грає роль…
У байдужому мереживі дзеркал
Арлекіни, клоуни, король…

Карнавал вражень:
Віареджіо, Ментон, Ніцца

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Зальцбург - Віареджіо - Флоренція - Піза - Ментон - Ніцца - Монако - Монте-Карло - Антіб - Сан Поль де Ванс - Канни - Венеція - Відень - Львів
Італія
Австрія
Монако
Польща
Франція
Чехія

БЕЗ нічних переїздів!

• Виставка цитрусових фігур в Ментоні
• Парад квітів і світла в Ніцці
• Зухвалий карнавал в Віареджіо


Відеоогляд: Карнавал вражень:Віареджіо, Ментон, Ніцца
День 1.

ЛьвівКраківБрно

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи - можливість відвідати Краків. Вільний час в одному з торгових центрів. Трансфер в центр 10€. Або

Магічний Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Місто древніх легенд і переказів, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красу стародавнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь – чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: "Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!".
Магічний Краків
Для бажаючих

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Виїзд в тур. Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 2.

Зальцбург

Сніданок.
Екскурсія

Зальцбург – симфонія звуків і пейзажів

(входить у вартість туру)
Зальцбург – місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають "сценою світу" завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть керували Зальцбургом, хотіли не просто зробити своє місто одним з найбільш красивих і впливових міст Європи. Вони хотіли більшого – зробити із Зальцбурга "Рим Півночі".
У вільний час рекомендуємо:

Фортеця Хоензальцбург

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€)
Пропонуємо піднятися на найдавнішу пам'ятку Зальцбурга і яскравий приклад середньовічної архітектури - фортецю Хоензальцбург. Це один з найкрасивіших і добре збережених замків, розташованих в центрі Європи, який був зведений ще в 1077 році.

Сіль - біле золото Зальцбурга

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, з'їдемо на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про архиєпископів, які зробили видобуток солі в горі Бад Дюррнберг своїм основним джерелом прибутку.

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Переїзд і поселення в готель на території Італії. Ночівля.
День 2 - Зальцбург
День 2 - Зальцбург
День 2 - Зальцбург
День 2 - Зальцбург
День 3.

Віареджіо

Сніданок.
Переїзд по території Італії.
Вільний час в Ля Спеції.
Для охочих:

Карнавал у Віареджіо

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Відвідування яскравого і веселого карнавалу в Віареджіо. Це найбарвистіший і найсмішний італійський карнавал. Його головною особливістю є платформи з ляльками-героями комедії дель-арте з пап'є-маше, кожна з яких - витвір мистецтва, і створюється протягом року одним з восьми кращих художників міста. Карнавал в Віареджіо славиться як найбільш зухвалий і викривальний у всій Італії, а в постатях на карнавальних возах недвозначно вгадуються політики і громадські діячі наших днів.
Ночівля.
День 3 - Віареджіо
День 3 - Віареджіо
День 3 - Віареджіо
День 3 - Віареджіо
День 4.

ФлоренціяПізаМентон

Сніданок.
Для бажаючих на вибір:

Місто італійського шарму - Флоренція

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Флоренція - символ епохи Відродження. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу, це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто - скарбниця, повне пам'ятників мистецтва, культури та історії. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта-Марія-дель-Фйоре, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромно чарівність Флоренції...

Поїздка в Пізу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.
Переїзд до Франції.

Ментон в період "фестивалю лимонів"

(входить у вартість + вх. квиток)
На це «кисле» свято збираються сотні тисяч гостей з усіх куточків землі. Теплий клімат французької Рів'єри дозволяє вирощувати лимони круглий рік. Фестиваль - це свого роду підготовка до найбагатшого врожайного сезону в Ментоні. Зазвичай для підготовки цього свята використовується 130 тонн цитрусових фруктів. Місто прикрашається різними фігурами з лимонів, апельсинів, грейпфрутів. На кілька днів тут виростають апельсинові замки і казкові герої з лимонів. Всіх бажаючих запрошуємо на виставку цитрусових фігур, ну і звичайно, отримати справжній заряд вітаміну С, спробувавши нові сорти лимонів, напої та солодощі, виготовлені з «жовтого короля свята».
Ночівля.
День 4 - Флоренція – Піза – Ментон
День 4 - Флоренція – Піза – Ментон
День 4 - Флоренція – Піза – Ментон
День 4 - Флоренція – Піза – Ментон
День 5.

НіццаМонакоМонте-Карло

Сніданок.
Один із найяскравіших карнавалів світу і головна подія зими на Лазурному Березі, карнавал в Ніцці постійно збирає мільйони туристів з усього світу. Причини його популярності очевидні: на два тижні Ніцца перетворюється в одне суцільне свято - тематичні паради і квіткову ходу, жонглери, клоуни і музиканти, тонни конфеті і химерні карнавальні костюми, маскарадні бали і галасливі вечірки - все це занурює столицю Лазурного Берега в ще більшу, ніж зазвичай, атмосферу веселощів і безтурботності.
Екскурсія

Ніцца – королева Лазурного Берега

(входить у вартість туру)
Чарівна, витончена і ніжна: Англійський берег, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів... Вузькі вулички, будинки, які піднімаються вгору, арки з надбудованими над ними поверхами, сходи, що з'єднують хаотичні різного рівня споруди, крихітні площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци наскрізь просякнута італійським духом. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари.
У вільний час пропонуємо відвідати:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
 На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші... 

"Парад світла"

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
З настанням темряви, приходить час вечірнього шоу під назвою «Парад світла». У центрі уваги площа Массена. По колу площі проїжджають різні фігури з пап'є-маше на платформах у яскравому підсвічуванні. Лампочки переморгуються і палахкотять в нічному небі, крутяться величезні вогняні колеса, повзе густий кольоровий дим, рвуться хлопавки і сиплеться конфеті. У місті панує атмосфера веселощів!
Ночівля.
День 5 - Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 5 - Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 5 - Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 5 - Ніцца – Монако – Монте-Карло
День 6.

НіццаАнтібКанни

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих:

Великий Лазурний Пиріг

(Дорослий: 48€ / Діти: 30€)
 Починаємо знайомство зі старовинного містечка Антіб. Зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, яке єднає закохані серця - Сан Поль де Ванс! Місто притягує, наче магніт ... Закінчуємо екскурсію поїздкою в Канни - це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастої мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік.
Великий Лазурний Пиріг

14:30 "Битва квітів"

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Особлива церемонія свята - Квіткові Баталії, які можна спостерігати майже кожен карнавальний день на Англійській набережній. Ці несмертельної "бої" перетворилися з часом на справжню виставу. З величезних барвистих кортежів, схожих на гігантські кошики, найкрасивіші дівчата і юнаки Лазурного берега в яскравих костюмах кидають у натовп глядачів букети троянд, лілій, мімоз, гвоздик. Ці кортежі - справжній витвір мистецтва, і для того, щоб прикрасити візок довжиною в сім метрів і висотою в шість, потрібно близько п'яти тисяч квітів. Практично всі ці квіти вирощуються тут же, і мімоза - символ Ніцци - займає серед них головне місце.
Переїзд і поселення в готель на території Італії.
Ночівля.
День 6 - Ніцца – Антіб – Канни
День 6 - Ніцца – Антіб – Канни
День 6 - Ніцца – Антіб – Канни
День 6 - Ніцца – Антіб – Канни
День 7.

ВенеціяПалац дожівГранд Канал

Сніданок.

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт - 30€/26€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємниці венеціанських каналів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!

Палац Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Вся краса Венеції

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком доброго італійського вина "Fragolino"? Пропонуємо відправитися в подорож: ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, побачимо з води красивий острів Лідо, на якому у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого ...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 8.

ЛьвівВідень

Сніданок.

Магія Відня

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: ПарламентРатушуВіденський Будинок Опери та Хофбург, прогулятися по "обручці Відня". Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта...

Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд
Перетин кордону.
Орієнтовний час прибуття до Львова після 01:00 (наступний день). Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 8 - Львів – Відень
День 8 - Львів – Відень
День 8 - Львів – Відень
День 8 - Львів – Відень
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• city tax (міський податок) в Італії від 3€ до 6€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638