UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... О, Франція, ти привид сну,
Ти тільки образ, вічно милий ...

Тільки в Парижі!

Днів: 7, без нічних переїздів
Львів-Вроцлав * - Ерфурт - Париж -Франкфурт –Львів
Німеччина
Франція

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Він найстильніший ... Він найромантичніший ...
Він найелегантніший ... Він найкращий ...
Він саме той
Адже ВІН Париж!

День 1.

Львів - Вроцлав

 08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому перетині кордонів
Прогулянка по легендарній колисці Польщі - "Священна квітка Європи" (10 €). Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського.
Ночівля на території Польщі.

День 2.

Ерфурт

 Сніданок. Переїзд в Німеччину. Нас чекає «Зелене серце Німеччини» - федеральна земля Тюрінгія.
Екскурсія "Квіткове місто - Ерфурт". Ерфурт затишно розташувався на берегах річечки Гера, неподалік від Тюрінгського лісу. Місто може по праву називати себе самим «центровим» населеним пунктом країни, тому що дійсно розташований в географічному центрі Німеччини. До наших днів Ерфурт зберіг чарівність пізнього Середньовіччя. Ми прогуляємося вулицями університетського кварталу, побачимо 500-річний дзвін Марія Глориоза і «житловий міст» крамарів Кремербрюке. Для Німеччини Ерфурт - справжня середньовічна коштовність.
Переїзд до Франції. Ночівля.

День 2 - Ерфурт День 2 - Ерфурт День 2 - Ерфурт  
День 3.

Париж

 Сніданок.
Переїзд в Париж. Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика ... ..
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
"Таємниці річки Сена" (13 € / 10 €). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

День 3 - Париж "Легендарний Монмартр" (18 € / 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...

Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель. Ночівля.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Діснейленд - Нормандія

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
Діснейленд (68€60€). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Ми зможемо потоваришувати з піратами Карибського моря і відвідати замок з загадковими привидами ... Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / 30 €). У цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль.
Повернення в Париж. Ночівля.

День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія
День 5.

Версаль - Париж

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Банти і діаманти" (26 € + вхідні квитки). Королівська резиденція Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозне: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версаля і фото пауза. Далі наш шлях веде в Фонтеблоо. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені в хорошому стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї і королівські покої. Відвідування замку.
"Енциклопедія століть - Лувр" (18Є + вхідний квиток). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля .... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська ....
Ночівля на території Франції.

День 5 - Версаль - Париж День 5 - Версаль - Париж День 5 - Версаль - Париж День 5 - Версаль - Париж
День 6.

Франкфурт-на-Майні

ЗСніданок. Переїзд в Німеччину.
Франкфурт-на-Майні порадує вас і затишною площею Ремер, і численними музеями, і чудовим променадом уздовж Майна, і сучасною архітектурою. Франкфурт - батьківщина Гете, тут є його будинок-музей, тут вручається найпрестижніша літературна премія його імені.
"Замки романтичного Рейну" (38 € + вхідний квиток). Велична річка, обрамлена середньовічними замками і стародавніми фортецями, прославлена численними легендами і переказами, протікає серед рейнських гір, в одному з кращих винних ландшафтів Німеччини. Романтичний Рейн - це також долина прекрасної німфи Лорелєї.
Ночівля на території Польщі.

День 6 - Франкфурт-на-Майні День 6 - Франкфурт-на-Майні День 6 - Франкфурт-на-Майні День 6 - Франкфурт-на-Майні
День 7.

Львів

 Сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». До нових зустрічей

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом євро класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Додатково оплачується:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 30 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• !!! У місті введено податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638