<<  назад
Люблю гори! І ця любов взаємна!

Там, де сонце торкається гірських вершин…

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Одеса – Ізмаїл – Бухарест (1 ніч) – Сібіу (1 ніч) – Алба Юлія (1 ніч) – Пояна Брашов (1 ніч) – Брашов – Ізмаїл – Одеса
Румунія
Назад

Квітень '24

  19

Травень '24

  4   19   25

Червень '24

  14   28

Липень '24

  4   19

Серпень '24

  17   28

Вересень '24

  11   21   27

Жовтень '24

HW 27

Листопад '24

  1   21

Грудень '24

  10
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса
 – 
Ізмаїл
Румунія:  
Бухарест
 – 
Трансильванія

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

Екскурсійний тур з відпочинком у горах Румунії

!!! У вартості туру екскурсії Бухаресту, Алба-Юлії, Сігішоарі!!!

Можливо відвідати: найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest, королівську резиденцію Фегераш, замок Корвінів, замок Дракули і палац Пелеш та інші цікаві місця!!!

День 1.

ОдесаБухарест

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). Переїзд в Бухарест. Поселення в готелі. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest

(Трансфер: 16€ + вх. квиток)
У вільний час усім бажаючих пропонуємо відвідати найбільший термальний комплекс, у якому 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).
Therme Bucurest - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 1 - Одеса – Бухарест
День 1 - Одеса – Бухарест
День 1 - Одеса – Бухарест
День 2.

БухарестСібіуАлба-Юлія

Сніданок. Виселення з готелю.

Екскурсія столицею Румунії – містом Бухарест.

(входить у вартість туру)
Місто розташоване на Валашському плоскогір’ї, біля підніжжя Карпат, та оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії за часів правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів та контрастів, Бухарест поєднує у собі традиції Заходу та Сходу, що додає йому особливого та неповторного колориту. Оглядова екскурсія по місту: площа Конституції, площа Революції, монумент Відродження та будинок уряду. Напроти цього місця розташований і палац першого румунського короля Карла Першого, у якому розташований Музей мистецтв.
У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Палац Парламенту

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Для всіх бажаючих відвідини Палацу Парламенту. Гігантське творіння колишнього румунського диктатора Миколи Чаушеску внесено до Книги рекордів Гіннеса як найбільша адміністративна будівля у світі після Пентагону. Безумовно, воно заслуговує на особливу увагу, вражаючи своєю масштабністю і незвичністю. Обсяги будівництва були настільки величезними, що виробництво килимів відбувалося прямо на місці. Чого варті, наприклад, гардини, які важать більше 3 тонн, або 5 - ти тонна люстра.

Палац Котрочень

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Одним з найкрасивіших палаців Румунії по праву вважається Котрочень. Розкішна королівська резиденція принца Фердинанда і принцеси Марії, сьогодні служить резиденцією румунського президента. Пропри це, в палаці розташований музей, який ми зможемо відвідати.

Королівська резиденція Фегераш

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
700 років тому за наказом угорського принца Ладіслава Кана на південному-сході Трансільванії була побудована фортеця з замком всередині неї, споруда отримала назву «Фегераш». Довгий час фортеця служила резиденцією валаських государів, в тому числі Влада Цепеша (Дракули) і Міхая Хороброго.
Переїзд в Сібіу.

Вечірня екскурсія по першій столиці Трансільванії - місту Сібіу

(Дорослий: 16€ / Діти: 13€)
Місто просто створене для пішоходів, його територія поділена на два рівні: Верхнє місто, в якому розташована більшість історичних місць Сібіу, та Нижнє місто, в якому вздовж вулиць, вимощених бруківкою, Ви побачите барвисті будинки, огороджені масивними міськими стінами і захисними баштами, що підносяться над річкою Кібін. 
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Бухарест – Сібіу – Алба-Юлія
День 2 - Бухарест – Сібіу – Алба-Юлія
День 2 - Бухарест – Сібіу – Алба-Юлія
День 3.

СібіуХунедоараТрансфагарашАлба-Юлія

Сніданок. Виселення з готелю. Перееїзд в Хунедоару. У вільний час, всім бажаючим пропонуємо відвідати (на вибір):

Замок Корвінів

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
У невеликому містечку Хунедоара, велично височить неймовірної краси замок, з химерними вежами, розвідними мостами, справжня мрія романтика - замок Корвінів. Замок чудово підійде в якості ілюстрації до книжкових глав про ренесанс, бароко, готику і неоготику. 

Дорога під хмарами - Трансфегераш

(Дорослий: 55€ / Діти: 38€)
Краса, що відкривається з кожним кілометром цієї неймовірної траси - зачаровує, власне це той випадок, про який говорять – краще один раз побачити…. Дорога кружляє серпантином поміж скелястих гір Трансільванії, високогірних озер та річки з водоспадами. Важливо: виконання факультативної програми можливо лише в період з 30 червня по 1 листопада, через пізнє танення снігу на високогірних ділянках траси.
Повернення в Албу-Юлію. Поселення в готелі.

Екскурсія по одному з найстаріших міст Трансільванії - Алба-Юлії

(входить у вартість туру)
Історія якого бере свій початок ще з античних часів. Візитною карткою міста є однойменна фортеця Альба-Юлія. Під час екскурсії по фортеці ми пройдемо так званий маршрут 3 фортець: римської фортеці, середньовічної фортеці 16 століття і форту Альба Кароліна який був побудований під час Габсбурзької Імперії.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 3 - Сібіу – Хунедоара – Трансфагараш – Алба-Юлія
День 3 - Сібіу – Хунедоара – Трансфагараш – Алба-Юлія
День 3 - Сібіу – Хунедоара – Трансфагараш – Алба-Юлія
День 3 - Сібіу – Хунедоара – Трансфагараш – Алба-Юлія
День 4.

СігішоараБ'єртанБрашовПояна Брашов

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на Батьківщину графа Дракули – у Сігішоару... У долині річки Тирнава Маре збереглось одне з середньовічних міст Європи, "Перлина Трансільванії" - місто Сігішоара. Тут народився Влад Дракула, майбутній воєнний губернатор Трансільванії та воєвода Валахії. Вулички цього старовинного міста-фортеці практично не змінились з дитинства нашого героя. У будинку, де народився Дракула, сьогодні відкрито ресторан, де бажаючі можуть скуштувати дракуловської кухні. Символом міста Сігішоари є Башта з годинником, в стінах якої відкрито музей історії Сігішоари, а з балкону вежі відкривається чудова панорама на місто та навколишні краєвиди. Тут є що подивитись цінителям старовини і любителям легенд. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

"Забута саксами - Б'єртан"

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
У підніжжя Карпатських гір саксонцями було засновано чарівне містечко під назвою Бьертан. Близько 800 років місто залишалось найбільшим саксонським поселенням в Трансильванії, саме тут розвивалась і процвітала культура цього стародавнього народу. Візитною картою міста є стара саксонська церква, побудована на пагорбі, звідки відкривається чудовий вид на околиці та незвична тим, що укріплена аж кількома шарами стін... 

Стара саксонська фортеця Рупя

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
була побудована як притулок у часи татарських і турецьких набігів на величезній базальтовій скелі. Турки все таки свого добиваються - розорили фортецю в першій половині 15 століття. До 2013 року фортеця була на тривалій реконструкції, на яку були витрачені немаленькі кошти (близько 6 млн. євро). Отримавши нове життя, фортеця сьогодні поправу заслуговує уваги.
Переїзд в Пояну Брашов. Поселення в готелі.

«Вечір з національним колоритом»

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
з дегустацією румунської цуйки або вина і приємною вечерею… 

Нічна екскурсія по старому місту Брашов

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Брашов - одне з найкрасивіших середньовічних міст Румунії. Його шарм, підсилений гармонійним поєднанням готики, бароко, ренесансу і романського стилів, зачаровує і дарує чудові спогади про місце, в якому зупинився час.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 4 - Сігішоара – Б'єртан – Брашов – Пояна Брашов
День 4 - Сігішоара – Б'єртан – Брашов – Пояна Брашов
День 5.

Пояна БрашовБранЗамок ПелешСінаяТрансильваніяІзмаїлОдеса

Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні пропонуємо відвідати два найкрасивіших замки в Трансільванії –

Замок Дракули та Палац Пелеш

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Всім бажаючим пропонуємо відвідати два найкрасивіших замки в Трансільванії – Замок Дракули та Палац Пелеш.
У величезній долині, на схилі могутньої скелі височіє неприступний і зловісний замок «Графа Дракули». Тут є все - серпантини сходів, лабіринти підземних ходів, дивовижна колекція зброї та мисливських трофеїв... Страшна казка про графа Дракулу була відзнята саме тут... Але іноді хочеться вірити у казку, навіть якщо вона дещо страшна... По-перше, з нами буде досвідчений гід, а по-друге, усім відомо, що казки просто зобов’язані закінчуватися щасливо. Замок оточують дуже милі сувенірні крамнички, у яких можна придбати різноманітні подарунки близьким. Всіх бажаючих запрошує «Кімната страху» - моторошне і захоплююче видовище... Повернення в місто Сіная. Екскурсія літньою резиденцією королівської сім'ї Румунії, відвідування одного із найбільш неповторних музеїв Європи – замку «Пелеш», шедевру архітектури і мистецтва. Тут можна побачити, як кристали Мурано ніжно виблискують у витончених люстрах, як німецькі вітражі плавно переходять в стіни з іспанської шкіри, як фарфор і слонова кістка найтоншої роботи створюють розмаїття стилів і підкреслюють багатство смаку...
Переїзд в Україну. Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл 22:00, в Одесу після опівночі (наступний день). До нових зустрічей! До нових зустрічей!
День 5 - Пояна Брашов – Бран – Замок Пелеш – Сіная – Трансильванія – Ізмаїл – Одеса
День 5 - Пояна Брашов – Бран – Замок Пелеш – Сіная – Трансильванія – Ізмаїл – Одеса
День 5 - Пояна Брашов – Бран – Замок Пелеш – Сіная – Трансильванія – Ізмаїл – Одеса
День 5 - Пояна Брашов – Бран – Замок Пелеш – Сіная – Трансильванія – Ізмаїл – Одеса
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 


ВАЖЛИВО:
• При замовленні програми, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати;
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом. При кожному замовленні прохання курс уточнювати;
• Вартість туру в таблиці з цінами вказана на одну людину;
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі – консульський збір не повертається;
• За одномісне розміщення передбачена доплата: 30 €
• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються;
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко – додаткове, або диван;
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за затори на дорогах і погодні умови.
  
• Місця збору, посадки і висадки туристів по маршруту:
Одеса - площа Куликове поле 1
Ізмаїл – кафе «Брос Анджелес» (вул. Болградська Броска)
 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори