UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
 Канікули в Швейцарії - що може бути краще

Швейцарські канікули + Європа-Парк 
Цюрих, Люцерн, Прага, Замок Нойшвайнштайн, Будапешт

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Прага - Європа парк - Страсбург - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - Замок Нойшвайштайн - Будапешт - Мішкольц Тапольце - Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад

Квітень '24

  7   12   13   18   20   23 ТС 29

Травень '24

ТС 5 ТС 7   30

Червень '24

  1   26

Липень '24

  3   18   26

Серпень '24

  7   16   23
Вперед

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
Чудовий тур для відпочинку з дітьми 
5 екскурсій
 вже у вартості 
Краків, Прага, Цюріх, Фюссен і Будапешт


День 1.

ЛьвівКраків

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Відправлення в тур. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Краківський підземний музей

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Один з найбільших підземних музеїв Європи – який розповість нам, яким був Краків кілька століть назад.
Можливість пообідати (дод. оплата)

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаГрадчани

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Для бажаючих на вибір:

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Празький зоопарк

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідайте  4-й найкращий зоопарк у світі. У ньому  живе найбільша саламандра у світі … Прекрасні  умови для тварин. Відчуття природної дикої природи, жодних кліток. Доглянуті і чисті звірі добре  почуваються у просторих вольєрах. Тут все організовано з вигадкою і продумано до дрібниць.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 3.

Європа-паркСтрасбургКольмар

Сніданок.
Вільний час. Для бажаючих

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Парк розваг Europa Park

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучино у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Ночівля.
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Переїзд в Швейцарію.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих

Знаменитий водоспад Райнфаль

(Трансфер: 26€)
Водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляє застигнути на місці від здивування.
У вільний час рекомендуємо:

Чарівний Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Люцерн – туристична столиця Швейцарії і найбільш відвідуваний туристами місто країни. Пішохідна екскурсія: пам'ятник "Вмираючий лев", центр культури і конгресів, новий залізничний вокзал, найстаріший в Європі дерев'яний міст Капельбрюкке, найкрасивіша в Швейцарії церква Єзуїтів, полова міст, Млинова площа, Винна площа, ратуша. Вільний час для відвідування музею Пікассо, музею глетчерів з дзеркальним лабіринтом, міської кріпосної стіни Музегмауер. Час для вечері. Тут готують прекрасне фондю.
Чарівний Люцерн
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 5.

Замок НойшванштайнФюссенБудапешт

Сніданок.
Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки. Прогулянка з супроводжуючим.

Іграшковий Фюссен

Старовинне містечко Фюссен - серце долини Альго.  Майже іграшковий Фюссен оточений чудовими горами з численними мальовничими озерами. Він вважається колискою європейської лютні і скрипки. Фюссен зачаровує своїм середньовічним старим містом, численними вузькими вуличками і казковим видом королівських палаців замку Нойшванштайн і замком Хоеншвангау. Гуляти тут-одне задоволення.

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Поїздка до замку Нойшванштайн. На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Замок Нойшванштайн
Замок Нойшванштайн
Переїзд в Будапешт.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешту

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Ночівля.
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 6.

ЛьвівБудапешткупальні Мішкольц-ТапольцаТокай

Сніданок.
Вільний час на площі Героїв. Можливе відвідування Зоопарку (вх. квиток) або купалень графа Сечені (вх квиток).
Для охочих:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани.
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Казкове місто Сентендре

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!
Або

Печерна купальня в Мішкольц-Тапольца

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідування підземного гроту гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольца. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вхідний квиток)

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• додаткове харчування: 6 обідів або вечерь = 120€
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638