UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Північний експрес + Фьорди
Виїзд з Києва

Днів: 9, 2 нічних переїзди
Київ - Рига - Копенгаген - Осло - Стокгольм - Таллін- Київ
Данія
Естонія
Латвія
Норвегія
Швеція

КАЮТИ В ВАРТОСТІ ТУРУ!
У турі: столиці Латвії, Данії,Норвегії, 
 Естонії і Швеції!!! 
Для тих, хто дуже хоче до Скандинавії!
У вартості екскурсії по  Ризі, Копенгагену , Осло, Стокгольму , Талліну !

День 1.

Київ

Ранковий виїзд з Києва. Час виїзду в інфолист. Південний термінал. Перетин кордонів.
Проїзд по Білорусії. Ночівля в Литві.

День 2.

Рига - Юрмала

Сніданок. Переїзд в Ригу.
Пішохідна екскскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига – одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільше в країнах Балтії. Місто- натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. Якщо захочемо- продегустуєм Ризький бальзам (оплата по меню). Вільний час.
«Місто музикантів і квітів - Юрмала»(23€/18€). Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали - спогади про минуле в стилі модерн .... Ми прогуляємося по самим примітним місцям міста: пляж, концертний зал «Дзінтарі», вул. Йомас, парк Дзінтарі, дача президента Латвії ...
Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала
День 3.

Копенгаген

Сніданок на паромі(оплачується додатково). Прибуття в Стокгольм.
При бажанні групи можливість проїхати по унікальному Ересуннському мосту(дод оплата). Ересуннський міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі. Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Пішохідна екскурсія «Копегаген для душі ...». Для тих, хто хоче детально дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена.
«Розенборг-замок троянд»(26€ + вхідний квиток). Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу «Розенборг» - «замок троянди». Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд.
Екскурсія на стару пивоварню Карлсберг (Carlsberg) (18Є + вх. Квитки). Цікаво буде любителям історії, незвичайної архітектури, шанувальникам компанії Carlsberg, а також всім тим, хто любить смачне і незвичайне пиво. У Данії завжди пили багато пива. Традиція пити пиво збереглася і сьогодні. Carlsberg займає почесне перше місце, тому що, по-перше, - це національна гордість данців, що прославила Данію по всьому світу. Вільний час. Ночівля в Данії.

День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген
День 4.

Копенгаген

Сніданок. Вільний час в Копенгагені.
Запрошуємо на автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо...»(26€/21€). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопауза. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Кристиансборг - датський Парламент.
«Таємниці і легенди Королівських Замків»(48€+вх.квиток): замок «Гамлета»- Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " Коронний замок "датських королів.
Нічний переїзд в Норвегію.

День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген
День 5.

Согне-фіорд - Флом

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно).
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день.... Норвегія - це гори, фьорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день.... Відвідування екскурсій за бажанням.
Незабутня поїздка по «Фломській залізниці» (66€/48€). Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 м над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри - гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося у мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню ...
«Круїз на кораблику»
(60€/48€). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фьорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд
«Романтична ущелина Сталхейм»(21€/16€). Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм. Ночівля в Норвегії.

День 5 - Согне-фіорд - Флом День 5 - Согне-фіорд - Флом День 5 - Согне-фіорд - Флом День 5 - Согне-фіорд - Флом
День 6.

Осло

Сніданок. Переїзд в Осло.
Оглядова екскурсія по столиці Норвегії- «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми .... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет. Вільний час.
Для бажаючих автобусна екскурсія «Велика прогулянка по Осло»(26€/21€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузами. Автобус провезе нас через центр міста, ми відвідаємо Парк скульптур Вігеланда, лижний трамплін в Холменколлені. Ми відвідаємо музейний острів Бюгдой. Бажаючі зможуть спробувати страви місцевої кухні (оплата по меню).
Або Норвегія очима художників(21€ + вхідний квиток). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ... Ночівля в Швеції.

День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло
День 7.

Стокгольм

Сніданок на паромі (оплачується додатково). 9:00 - прибуття в Стокгольм.
Автобусна екскурсія з фотопаузою «Місто на воді - Стокгольм»(26€/21€). Королівський палац, набережена озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів. Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір: «Таємний Фрегат Vasa»(18€+вх.кивток). Нас чекає єдиний у світі який зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але про це наша історія. «Королівський Стокгольм» (26€+вх.кивток). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи- офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава. Відплиття на паромі. Ночівля на паромі.

День 7 - Стокгольм День 7 - Стокгольм День 7 - Стокгольм День 7 - Стокгольм
День 8.

Таллінн

Сніданок на паромі (оплачується доодатково).
Пішохідна оглядова екскурсія по столиці Естонії. Нас чекає екскурсія «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто - зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто - місто-лицар. Вільний час. Для бажаючих:
Автобусна екскурсія «Більше про Таллінн»(18€/13€). Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом - Ротерманн, діловим районом city, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна 19 - початку 20-х століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів», далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, а ще вас чекає зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
22:00 Виїзд в Україну.

День 8 - Таллінн День 8 - Таллінн День 8 - Таллінн День 8 - Таллінн
День 9.

Київ

Час прибуття в Київ орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордонів). До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• груповий страховий поліс (в разі самостійної подачі необхідний індивідуальний страховий поліс - оплачується додатково)
• Проїзд по маршруту автобусом Туркласу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• проживання в готелях 3* зі сніданками
• Проїзд в 4-х місній каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку.
• На поромі Таллінн – Стокгольм/Стокгольм-Таллінн
• У каютах: душ, туалет. Послуга з підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
• Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
• Доплата за спальне місце на паромі в каютах вищого класу:
Місце в 2-х місній каюті без вікна/з вікном -83Є / 98Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна/з вікном - 156Є / 190Є
За бажанням:
Сніданок на поромі 16Є /чол.
• Вхідні квитки в екскурсійні обєкти
• Факультативні екскурсії
• ПроПроїзд в громадськоум транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35€.
Візовий центр+страхівка 23€.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається..

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638