UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Бувають дивовижні зустрічі, закоханості не уникнути друзі мої,
Італія, Лазурний берег, Ніцца, -звучіт як пісня, романтично і світло...

Розкішні вихідні в Італії та на Лазурному березі
Верона, Мілан, Ніцца, Монако, Сен Тропе, Венеція

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 7
Львів - Будапешт* - Верона - Мілан- оз.Комо*- Ніцца- Монако* - Канни - Прованс* - Сан-Ремо - Венеція - Егер - Львів
Італія
Монако
Словенія
Угорщина
Франція

5 екскурсій вже у вартості  туру
У подарунок - дегустація вин та гуляш в Егері!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

День 1.

ЛьвівБудапешт

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

Верона

Сніданок. Переїзд в Італію.
Екскурсія

Верона - столиця закоханих

(входить у вартість туру)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Можливість повечеряти в одному з ресторанчиків. (опл. по меню) Ночівля в Італії.
День 2 - Верона
День 2 - Верона
День 2 - Верона
День 2 - Верона
День 3.

Міланозеро Комо

Сніданок. Сьогодні день знайомства зі справжньою Італією. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Мілан – мрія багатьох модниць, місто-бутік, звідки неможливо поїхати без покупки. Мілан поєднує в собі середньовічні пам'ятники і ультрасучасні квартали.
Вільний час для прогулянок.

Озеро Комо – джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи. 
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд
Переїзд до Франції. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Поселення в готель. Ночівля.
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 4.

НіццаМонако

Сніданок. Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 5.

Відпочинок на лазурному березіСен-ТропеКанниСен-Поль-де-Ванс

Сніданок.
Екскурсія

Канни – життя це свято

(входить у вартість туру)
Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних люди палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на його сходинках побували найвідоміші сфери кіномистецтва. А про золото пальмової гілки - символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя ...
Вільний час. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.

Чарівність Провансу

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Сьогодні ми відвідаємо Грасс - одну зі світових столиць парфумерії. Потім піднімемося в гірське село Гурдон, одне зі ста найкрасивіших сіл Франції. Воно приваблює своїми неповторними пейзажами Вовчої ущелини. Невелика зупинка в Туретт-сюр-Лу. Тут-село фіалок і ми спробуємо традиційне фіалкове морозиво (за бажанням). Далі Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Тут розташований один з найвідоміших ресторанів - «Золота голубка», прикрашений полотнами відомих художників. Незвичайна атмосфера Провансу чекає нас в кожному з відвідуваних містечок. Закінчимо нашу подорож в містечку Антіб - дивно приємний містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.

І Бог створив Сен-Тропе

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає Сен-Тропе – мальовниче портове містечко, прославлене кінематографом 20 століття. Красуня-блондинка Бріджит Бардо з «І Бог створив жінку», дивак-жандарм Луї де Фюнес і випадковий кілер з «небезпечною» парасолькою у виконанні П'єра Рішара – ба навіть більше – це було тут. Сьогодні у цього сонячного приморського містечка репутація модного «зоряного» курорту. Saint-Tropez-улюблене місце кінозірок, богеми і світської публіки. Вишукані вітрильники, престижні яхти прикрашають гавань цього міста, ще зовсім недавно він був рибальським селом. Але за світським лоском знаменитого Сен-Тропе ховається миле і чудове місто з особливим місцевим колоритом і шармом. У ресторанах Сен-Тропе можна спроувати незвичайні страви, що з'явилися в результаті змішування прованської і середземноморської кухонь. Ми зможемо смачно повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Прогуляємося по набережній, помилуємося заходом над бухтою... Чудовий вечір...
Ночівля.
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Канни – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Канни – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Канни – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Канни – Сен-Поль-де-Ванс
День 6.

Сан-РемоСанта-Маргерита і ПортофіноГенуя

Сніданок.
Екскурсія

Сан Ремо - Квіткова Рів`єра

(входить у вартість туру)

Сан Ремо - один з найбільш відомих міст на Лігурійської Рив'єри. Знаменитість прийшла до Сан Ремо ще в XIX столітті. Завдяки надзвичайно м'якому клімату і мальовничих пейзажів тут відпочивали аристократи і навіть члени королівських прізвищ. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо.
Можливість зануритися в лігурійські морські води.

Переїзд по маршруту. Вільний час для прогулянок.

Господиня моря – Генуя

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо вас відвідати перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лигурийской Рів'єри в затоці Тігулліо, оточене прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!
Ночівля в Італії.
День 6 - Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно – Генуя
День 6 - Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно – Генуя
День 6 - Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно – Генуя
День 7.

Венеція

Сніданок. Переїзд в Венецію. (Дод. опл. громадський транспорт- 30€/26€)
Екскурсія

Заручена з морем Венеція

(входить у вартість туру)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.
Вільний час. Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 7 - Венеція
День 7 - Венеція
День 7 - Венеція
День 7 - Венеція
День 8.

ЕгерЛьвів

Сніданок. Переїзд на Північ Угорщини.
Екскурсія

Гуляш в Долині Красунь

(входить у вартість туру)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд до України. Перетин кордонів. Можливість завершити подорож в Ужгороді, Стрию. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». До нових зустрічей!
День 8 - Егер – Львів
День 8 - Егер – Львів
День 8 - Егер – Львів
День 8 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• оренда навушників на весь маршрут 13€ (оплата на маршруті)
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638