UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Всі у захваті, а Я в Грузії!

Днів: 8
Тбілісі - Сігнагі - Мцхета - Боржомі - Ахалціхе - Кутаїсі - Батумі - Гірська Аджарія - Батумі
Грузія

8 днів/7 ночей
Гарантовані заїзди 2022 р. по п'ятницях:
(24.06 – 01.07; 08.07 – 15.07; 22.07 – 29.07; 05.08 – 12.08; 19.08 –26.08;
02.09 - 09.09; 16.09 - 23.09; 30.09 - 07.10; 07.10 - 14.10)

День 1.

Київ - Тбілісі

 Прибуття у Тбілісі. Трансфер у готель. Розміщення. Вільний час.
Виїзд на екскурсію для знайомства з основними пам'ятками столиці. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Не менш відомим пам'ятником Тбілісі є храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури та слугував у минулому фортецею і резиденцією грузинських царів. Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший пам'ятник Тбіліської старовини, місцеві жителі кличуть її «душею і серцем міста».
У нас буде можливість відчути колорит старого Тифліса. У давнину ці вулиці являли собою вузькі проходи, тісно забудовані торговими лавками, ремісничими майстернями та були найбільш багатолюдними куточками міста. Сьогодні тут як і колись багато людей. Планування вулиць збережене. Величезна кількість кафе, барів, ресторанів і магазинчиків залучають місцевих жителів і туристів, а з вечора, триває нічне життя. Старовинні сірчані лазні знаходяться на найдревнішому місці міста Тбілісі. Всі лазневі приміщення, знаходяться нижче рівня землі і перекриті напівкруглими склепіннями. Незрівнянний пам'ятник великому режисерові Серго Параджанову. І, звичайно ж, відвідаємо сучасний міст, якому президентом країни було дано назву Міст Миру. Міст є другим у світі за складністю архітектури.
Вільний час. Ніч у готелі.

День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси
День 2.

Кахетія - Сігнагі

 Сніданок у готелі. Екскурсія до Кахетії - краю лози і батьківщини виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000, які існують у світі. Ми відвідаємо монастирський комплекс Св. Георгія «Бодбе» IV століття - оселю, де спочиває свята рівно престольна Ніна, просвітниця Грузії.
Також відвідаємо винний Марані, де нас очікує дегустація виноградної горілки - чачі і добротного кахетинського  вина.
Далі уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть у центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом кохання, адже саме тут палац урочистих подій працює цілодобово!
Прибуття у Телаві. Оглядова екскурсія по славному місті Телаві та відвідання музею «Цинандалі» - закладеного у XIX столітті у володіннях відомого грузинського поета, князя Олександра Чавчавадзе. Англійський парк при маєтку вразить Вас своєю красою. Далі по мальовничих місцях Гомборского перевалу ми повернемося у Тбілісі.
Увечері Вас чекає неймовірно смачна вечеря у національному ресторані з фольклорною програмою і грузинським вином.
Вільний час. Ніч у готелі.

День 2 - Кахетія - Сігнагі День 2 - Кахетія - Сігнагі День 2 - Кахетія - Сігнагі  
День 3.

 Сніданок у готелі. Вільний день.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано у програмі туру по приїзду):
• Побачимо красу грузинських гір завдяки екскурсії Ананурі-Гудаурі – Казбегі
• Історія Грузії відкриється перед Вами на екскурсії Горі (музей Й.В. Сталіна) - і кам'яне місто Уплісцихе.
• Отримати насолоду від краси монастирського комплексу «Давид Гареджі», розташованого у скелях Кахетинського регіону.

       
День 4.

Сванетія

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Виїзд на екскурсію у «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Свєтіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, яке називають - Другим Єрусалимом, ми піднімемося у монастир Джварі (V ст), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Неподалік від Мцхета, у селі «Чардахі» у нас буде можливість відвідати гостинну грузинську селянську родину, де ми проведемо дегустацію грузинських вин і чачі та отримаємо уроки грузинської кухні, а також скуштуємо смачний селянський грузинський обід, який Вам запам'ятається надовго. Вино домашнього виготовлення 2-х сортів - червоне, біле, чача 2-х сортів - біла і підфарбована. Дегустатор - винороб повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина у Грузії.
Після обіду і дегустації ми продовжуємо наш шлях у Боржомі - дуже мальовничий регіон, знаменитий своїми джерелами цілющої мінеральної води, відкритими у першій половині минулого століття.
Відвідаємо чудовий парк «Боржомі», де прямо з джерел спробуємо лікувальну водичку «Боржомі».
Прибуття в Ахалцихе (стара назва Ломсія), яке є адміністративним центром регіону Самцхе-Джавахеті і Ахалціхского району. Місто розташоване в улоговині Ахалціхе, на берегах річки Поцхові, на висоті 1000 м над рівнем моря. Тут ми відвідаємо фортецю Рабат - одне велике місто в самому місті. Величезна територія фортеці відрізняється складною системою фортифікаційних споруд, є і будівлі, що залишилися від турецького панування, - мечеть, музей - де можна ознайомитися як з багатим минулим місцевих красот, так і з сучасними досягненнями.
Розміщення та вечеря в гостинному домі в Ахалцихе. Ніч в Ахалцихе.

День 4 - Сванетія День 4 - Сванетія День 4 - Сванетія  
День 5.

Кутаїсі - Аджарія


Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Виїзд до Аджарії через Кутаїсі. Легендарний Кутаїсі - центр Імеретінського регіону, розташувавшись на обох берегах річки Ріоні, серед мальовничих пейзажів західної Грузії, дихає історією і натхненням.
По дорозі відвідаємо Монастир Баграті - Успіння Богородиці. Один з найбільших храмів в Грузії і один з найважливіших по своїй історичній ролі.
Виїзд до Аджарії - одного з найдавніших і загадкових куточків Грузії, який розташований на узбережжі Чорного моря.
Переїзд у Батумі. Розміщення в готелі. Вільний час. Ніч у готелі.
День 6.

Батумі

 Сніданок у готелі. Першим ми відвідаємо Ботанічний сад, розташований в одному з наймальовничіших куточків регіону - на Зеленому мисі. Бамбуковий гай і кактусові плантації, японський сад з квітучою сакурою і дивовижні за красою посадки блакитних евкаліптів, величезні ялини, висаджені вздовж алеї, яка веде до могили засновника саду Краснова, і нескінченно переплітаються коріння вікових ліан - це лише мала дещиця тієї казки, яка чекає нас в Ботанічному Саду.
Неподалік розташований відомий Зелений мис, який включає у себе одні з найкрасивіших аджарських пляжів. 
Екскурсія-прогулянка по Батумі, яке знаходиться на узбережжі Чорного моря і, немов дорогою оправою, обрамлене екзотичною флорою субтропіків. Пальми, кипариси, магнолії, бамбук, лимонні і апельсинові дерева пахнуть тут буквально на кожному кроці. Бульвар, який простягається уздовж всієї берегової лінії, і привертає до себе погляди туристів - це красивий і найдовший бульвар в Європі. Тут ми побачимо центр міста, відвідаємо площу Аргонавтів зі статуєю Медеї, Батумську Піаци, мечеть «Орта Джамі», Батумський морський вокзал, пам'ятник Нептуну, Батумський драматичний театр, і знаменитий Астрономічний годинник на золотий Вежі.
А далі виїзд на обід. Вас чекає неймовірно смачний обід у горах у національному ресторані «Ninias bagi», де Ви насолодитеся смачною Аджарської кухнею і найбільш особливими у цьому регіоні хінкалі, так як лише тут їх готують за старовинним рецептом. Тут же у Вас пройде дегустація Аджарського вина і чачі.
Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати екскурсії:
«Дорогами гірської Аджарії». Гірська Аджарія - одне з найкрасивіших місць на Землі, вона оточує гірським півкільцем всю південно-західну частину Грузії. Незвичайні видовища дозволяють милуватися гірським ландшафтом, розташованим на висоті 2500 метрів над рівнем моря. По дорозі ми побачимо чудові гірські ліси, найдовшу річку Аджарії - Аджарісцкалі, і звичайно відвідаємо арочний міст Святої Тамари. Гірської свіжості мандрівці додасть - Водоспад Mахунцеті, а п'янкого аромату - відвідання будинку аджарського вина, і дегустація аджарських вин у новому Винному будинку «Аджаріс Цкалі». (за дод.плату)
Екскурсія «Вечірні Батумі». Вирушимо на лазерне шоу до «танцюючих фонтанів». Це незабутнє шоу, від якого просто неможливо відвести погляду. Також ми відвідаємо «Батумське гігантське металеве кохання», такого видовища ми не побачимо більше ніде !!! (Екскурсія по вечірньому Батумі проводиться лише при хороших погодніх умовах !!!) Вільний час.

День 6 - Батумі День 6 - Батумі День 6 - Батумі День 6 - Батумі
День 7.

Сніданок у готелі. Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати екскурсії:
Каньйон «Мартвілі» (45 дол / ос.). Монастирський комплекс Мартвілі (Чкондіді) був побудований в першій половині VII століття на місці страждання древніх мучеників. Використовувався як царська усипальниця для князів Самегрело. Головний собор названий «Блаженні Незаймані», а на північ від собору знаходиться мініатюрна кам'яна церква, яка називається собор Святого Різдва. Головний собор імені Богоматері був зруйнований під час турецько-арабської навали. У Х столітті цар абхазів Георгій II реконструював комплекс, переніс туди мощі святих і заснував мартвільскую єпархію. Каньйон Мартвілі - запаморочливі ущелини глибиною досягають 40 метрів, загальна протяжність каньйону близько кілометра, 7 метровий потужний водоспад, величезні ліани і скелі, покриті багатовіковими мохами. Це видовище захоплює дух
Ніч в готелі Батумі.

       
День 8.

 Сніданок у готелі. Виселення з готелю.
Трансфер у аеропорт Батумі.
Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфери з аеропорту Тбілісі і в аеропорт Батумі під всі авіа рейси в день початку і закінчення туру
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!
• Весь трансфер під час туру
• Всі зазначені в турі екскурсії
• Обслуговування кваліфікованого гіда
• Проживання в готелях 3* в Тбілісі «Графіка», «Альянс», або «Епік» з ВВ,
Ахалцихе гостинний дім «Ріо» з НВ, Батумі «Еліо інн» або «Вентура» 3* з ВВ;
• Всі вхідні квитки
• Підйомники в Тбілісі і Батумі
• Дегустації вин і чачі в Сігнагі
• Дегустація Аджарського вина і чачі
• Обід у Мцхета + дегустації вина і чачі + уроки грузинської кухні
• Відвідання маєтку і парку князя Олександра Цинандалі
• Вечеря в національному ресторані в Тбілісі з шоу програмою
• Обед в національному ресторані в Батумі в горах на природі
• Вечеря в гостинному домі в Ахалцихе
Додатково оплачується:
• авіа переліт Київ-Тбілісі / Батумі-Київ - від 260 $;
• страхівка;
• Додаткові екскурсії;
• Додаткове харчування, особисті витрати, чайові.
• Додатковий трансфер:
Готель Батумі – залізничний вокзал Батумі і залізничний вокзал Тбілісі - ап Тбілісі + залізничний квиток - 38 дол 1люд

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років), які подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідний нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівника!!

Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!!
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638