Поездка: 02 мая 2013
0 «

Отзыв на тур Любовь и голуби… Дрезден, Париж, Франкфурт и Прага!!!

Тур «Любов і голуби…», рейс №633,02-08 травня 2013 року. Це були надзвичайно яскраві травневі вихідні.

Розпочну з організації туру. Все було зроблено чітко і продумано, точно і без затримок. Керівником нашої групи був Роман Христин. За віком молодий хлопець, але дуже вправно справлявся з організацією великої групи туристів. Приємний, уважний, терплячий… Забезпечив цікавий транзит. Ми не просто їхали в автобусі, а справді подорожували: дивились фільми (за вибором самих туристів), шуткували, слухали приємну музику, вчасно зупинялися біля «кімнат щастя»  (у більшості безкоштовних), при в’їзді до кожної з країн була привернута увага розповідями про країну, особливості культури, національні традиції, місто, яке ми відвідаємо… Усі екскурсії узгоджувалися завчасно, по приїзду в місто нікого не доводилося чекати. Туристам, які самостійно знайомилися з містом, усе детально було роз’яснено щодо маршруту (пам’ятки, сувеніри, можливі місця харчування, транспорт…) Поселення в готелі відбувалося миттєво. Поки туристи розбирали багаж, Роман вже був готовий до роздачі ключів та короткої інформації про наступний вранішній розклад. Все чітко і зрозуміло. Роману - великий респект!!

Водіям спасибі за безпечний переїзд та добре знання маршруту. Професіонали! Уважні, спокійні. А рух по вузеньким вулицям міст – це вищий пілотаж.

Екскурсії були захоплюючими. Особливо хочеться відмітити Аллу (Берлін, музей «Пергамон»). Людина – вроджений доповідач. Якби не та інтонація, з якою ішла розповідь, не ті акценти, на які зверталась особлива увага, все було б сприйнято простіше. Але з Аллою ж відбулася неперевершена подорож через віки!! Ну і неможливо не згадати людину-феєрверк Івана Івановича (Париж).

Готелі всі достойні. Чисто, затишно, білосніжна білизна, різноманітні смачні сніданки.

Місця, які ми відвідали, вразили кожне по-своєму, але усі - тільки позитивно. Особливе захоплення – це Париж і Нормандія. Казково!

Спасибі «Аккорд-туру»! Ми отримали незабутні враження завдяки вашій ретельній підготовці туру та професійним гідам!